![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Здравейте
Казвам се Македонка (викат ми шемет, Маке, Мак, Мим, Коян (така и не се научиха че Я-то се чете "Р") ![]() От Рупите съм (Петричко). Обичам: - Студа. Вятара. Дъжда. Снега. Зимата- съвършенна е. - Тишината. Самотата. Тъмното. Дивото. Непознатото. Ноща- просто красива. - Да пиша- изливам чувствата си на листа. Освобождавам се от тях. Става ми по-леко. - Импулсивноста. Жертвоготовноста- Нямам какво да кажа - Умението да се прощава- най-важното качетво - Болката- тя е добро - Морето- диво и красиво. Величествено. Непобедимо. Дълбоко. - Черния цвят- излъчва постоянство. - Кучето ми- приятеля, който никога няма да издаде тайните ми. - Музиката- пресъздава грозното по красив начин, а красивото по още по красив - Метълът- най-смислената музика. - Огъня- пиромаче - Историята- просто желание да знам за миналото. Голямо желание. - Агресията- Агресивна съм, а се плаша от агресивни хора - Спомените- свързвам ги най-вече със болка. Колкото по-хубави, толкова по-болезнени. "Болката е добро" - изкуството- че кой не го обича - конете- едни от най-вените приятели на човека. Когато човек умре, конят му стои до него винаги. - да карам колело по дъжда- успокоява ме. ................................................................................................... ........................................................ Мразя: - лятото- всичко изглежда толкова хубаво. това е маска! Лъжа! Мразя! - Розовото- стресира ме - Вярата в каквото и да било- обикновенно всичко се оказва лъжа - Безсмислените неща- чалагата - Слънце, когато е зима- разваля цялото съвършенство. - Лъжливи приятелства- лицемерие - Страха- прави ме зависима - Любовта- кара ме да страдам - България- когато съм дълече не мога без нея. И боли. А не тази болка е добро Тази болка ме съсипва, защтото аз обичам България. Надявам се разбрахте, защо я мразя - Непукистите- .... - Глупоста, животинското в хората. - Комплексите- пречат ти да бъдеш себе си и ставаш още по зле. - Таря- просто нямам думи ................................................................................................... ........................................................ Общо взето това е за мен. А сега за музиката: Обичам всякакъв метъл. Любими групи: KoЯn, Metallica, IMMORTAL!, Thrice (от скоро), Iron Maiden, Nile, Helloween, Slipknot, Manowar, Kamelot и още и още.... Тази музика за мен означава много. Тук съм защото ми е интересно какво означава тя за вас. Тук съм за да науча и нови неща. Това е. Ако има нещо питайте |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Ами здарвейте, отново.
За името.. Има странна история. Не мисля, че е важно то. Не го обичам, защото като се запознавам с хора, от други народности и си мислят, че съм македонка, атова за човек, като мен е крайно неприятно. Някои хора ме определят като националистка и дори като расистка.. Пука ми. Не съм лош човек бтв. Е, мисля че разбрахте, защо не си харесвам името. Но, наистина нямаше да се радвам повече, на име на светица или светец. Та името си е мое, родила съм се с него, не мисля че е редно да го сменям. Пък и е оргинално. все пак колко човека в света се казват Македонка? Иначе що за име е това.. Ми кофти име, да =). Цитат(Voice_Of_Glass) горе главата! Мух спокойно, те не могат да ме сдухат хах |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 06:02 AM |