![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Започнах да слушам метъл с Sinister и Mayhem. Това са първите метъл групи, които чух.
Харесвам тежка, мрачна, брутална и агресивна музика. Интересувам се от психология, философия, етология, фотография,кинетика, изобразително изкуство, литература, музика, природа(планини, гори... ха ха ха - Black metal heart ![]() ![]() ![]() Кръв, изтезания ,мрак, хаос, садизъм, мазохизъм, еротика(dark), красотата, нежностата, жестокостата, грозотата, вакханалии, зверщини, кацапници, извращения... Любими групи: Cradle of Filth, Graveworm, Dark Funeral И други, които слушам с удоволствие :Vital Remains(най-добър албум - Dechristianize) ,Dimmu Borgir(най-добър албум - Enthrone Darkness Triumphant), Broken Hope(Loating), Sanctification, Cystic Dysentery, Urshurark, Disgorge (USA), Limbonic Art, Corpus Christii, The Abyss, Mayhem, и други от екстремния бляк и бруталния дет. Но не всички! Взискателен съм. Не ми допада когато групите гледат една от друга и си подражават. Слушам също и класическа музика, травмираща, мрачна, величествена. От Пловдив съм. Ще допълня с още неща някой път... може би. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^Е,на мен лично повече ми харесваше For All Tid.Въпрос на лично мнение. Много уважавам такива мнения. 1. Защото в дебютите винаги има нещо особено, което ги различава от следващите албуми. Било то звук и/или атмосфера. Забелязал съм го при много групи. 2. Защото е интересно да напишеш, че "For All Tid" е най-специален за теб при положение че има "Enthrone Darkness Triumphant", "Death Cult Armageddon", "Puritanical Euphoric Misanthropia", "Spiritual Black Dimensions", "Stormblast"... Аз също ще подкрепя ""Enthrone Darkness Triumphant" просто защото там ми са повечето любими песни, но бих подкрепил и "For All Tid"! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 03:29 AM |