![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Има ли някой, с който сте родени на една дата?
Аз например съм с Axl Rose! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
На 16 юли е роден Робърт Шекли
![]() ![]() ![]() Както и още доста хора, но нищо по-интересно - Фетбой Слим, Роалд Амундсен, Аспарух Лешников, Йосиф Гурко и т.н. И малко офф: На тази дата през 1945 година е започнала атомната ера, когато американците успешно са взривили първата атомна бомба ![]() Пак на рождения ми ден са пуснати първите банкноти в Европа. Това го тълкувам като поличба, че някой ден ще забогатея ![]() И нещо от света на изкуството: На 16 юли, 1782 е било първото изпълнение на операта "Отвличане от сарая" на Моцарт На 16 юли, 1951 е публикуван романът "Спасителят в ръжта" на Селинджър На 16 юли, 2005 е публикуван романът... "Хари Потър и оня, дето му е изтекла половината синя кръв" или както там се превежда "Harry Potter and the Half-Blood Prince" ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:11 AM |