![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Здравейте
Казвам се Македонка (викат ми шемет, Маке, Мак, Мим, Коян (така и не се научиха че Я-то се чете "Р") ![]() От Рупите съм (Петричко). Обичам: - Студа. Вятара. Дъжда. Снега. Зимата- съвършенна е. - Тишината. Самотата. Тъмното. Дивото. Непознатото. Ноща- просто красива. - Да пиша- изливам чувствата си на листа. Освобождавам се от тях. Става ми по-леко. - Импулсивноста. Жертвоготовноста- Нямам какво да кажа - Умението да се прощава- най-важното качетво - Болката- тя е добро - Морето- диво и красиво. Величествено. Непобедимо. Дълбоко. - Черния цвят- излъчва постоянство. - Кучето ми- приятеля, който никога няма да издаде тайните ми. - Музиката- пресъздава грозното по красив начин, а красивото по още по красив - Метълът- най-смислената музика. - Огъня- пиромаче - Историята- просто желание да знам за миналото. Голямо желание. - Агресията- Агресивна съм, а се плаша от агресивни хора - Спомените- свързвам ги най-вече със болка. Колкото по-хубави, толкова по-болезнени. "Болката е добро" - изкуството- че кой не го обича - конете- едни от най-вените приятели на човека. Когато човек умре, конят му стои до него винаги. - да карам колело по дъжда- успокоява ме. ................................................................................................... ........................................................ Мразя: - лятото- всичко изглежда толкова хубаво. това е маска! Лъжа! Мразя! - Розовото- стресира ме - Вярата в каквото и да било- обикновенно всичко се оказва лъжа - Безсмислените неща- чалагата - Слънце, когато е зима- разваля цялото съвършенство. - Лъжливи приятелства- лицемерие - Страха- прави ме зависима - Любовта- кара ме да страдам - България- когато съм дълече не мога без нея. И боли. А не тази болка е добро Тази болка ме съсипва, защтото аз обичам България. Надявам се разбрахте, защо я мразя - Непукистите- .... - Глупоста, животинското в хората. - Комплексите- пречат ти да бъдеш себе си и ставаш още по зле. - Таря- просто нямам думи ................................................................................................... ........................................................ Общо взето това е за мен. А сега за музиката: Обичам всякакъв метъл. Любими групи: KoЯn, Metallica, IMMORTAL!, Thrice (от скоро), Iron Maiden, Nile, Helloween, Slipknot, Manowar, Kamelot и още и още.... Тази музика за мен означава много. Тук съм защото ми е интересно какво означава тя за вас. Тук съм за да науча и нови неща. Това е. Ако има нещо питайте |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Цитат Мразя - Розовото- стресира ме -Ако имах самолет щях да го боядисам в розово- това е любимия ми цвят. Напомня ми колко лесно е да изхабиш нежното и красивото за да задовоилш примитивния си глад за усещане на момента. Единствения който не свързвам с депресия, тъга и страдание в директния смисъл. Аз мразя когато няма лед в мастиката ![]() Привет и от мен! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 08:45 AM |