![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нашата отдавнашна познайница Pyjamka взе интервю с култовата ъндърграунд фигура Warrior Of Ice за родния метъл сайт MetalFist. Интересна информация за уникалния портал Metal World, за очакващото се списание Monsters Of Rock и за несъществуващото вече SMF можете да прочетете тук.
Enjoy! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Не че нещо ама черен фон с бели букви ми ебава майката на очите. Просто не става за четене така, направете буквите някак си тъмно сиви за да няма такъв огромен контраст.
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Поздравления, Ицо! Виждам, че добиваш повече популярност, включително и сайта.
Не че нещо ама черен фон с бели букви ми ебава майката на очите. Просто не става за четене така, направете буквите някак си тъмно сиви за да няма такъв огромен контраст. Копи-пейст в нотпада и си решаваш проблема. Това незнам какво толкова те плаши. Срещал съм далеч по-брутални комбинации, като тъмно-розови букви на светло-розов фон. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Копи-пейст в нотпада и си решаваш проблема. Това незнам какво толкова те плаши. Срещал съм далеч по-брутални комбинации, като тъмно-розови букви на светло-розов фон. Много ми е любопитно къде си ги срещал? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:34 PM |