Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Привет
joykata
коментар Dec 29 2010, 06:40 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 17
Регистриран: 29-December 10
Потребител N: 4006

Време е и аз да се представя.Казвам се Йоана и съм на 14 години.Уча във ФЕГ в София.Много обичам да карам кънки (на лед и обикновени),да свиря на китара и пиано и разбира се да слушам музика.Много обичам да рисувам анимацийки smile.gif Друга голяма страст са ми пиърсингите.За мен това е голямо изкуство и въпреки че повечето хора твърдят обратното,аз мисля ,че в много случаи пиърсингът може да бъде много красив.Разбира се стига да е направен с усет и някаква идея.Сега имам малко разногласия с наще,но задължително в бъдеще ще си направя всичките пиърсинги ,които съм си намислила punk.gif Слушам метъл от сравнително рано-отпреди 1-2 години.Най-Най любимата ми група е Evanescence.Музиката и текстовете им са направо НЕВЕРОЯТНИ за мен.Мога да говоря много за тази група smile.gif Ако има и други големи любители на Еванесънс ще се радвам да си побъбрим.Други любими групи са ми Nightwish,Linkin park,Apocalyptica,Metallica,Sirenia,3 days grace и други.Напоследък много слушам класическа музика.Мисля че произведенията на Бетовен,Бах,Моцарт,Бородин са много близки до музиката ,която слушам.Произведенията им са хем красиви,хем пък те държат в напрежение.Ех аз мога още много да говоря,но засега ще замълча smile.gif smile.gif

--------------------
I love symphonic metal!

I love you Evanescence!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 05:37 PM