![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Hail, kazwam se Kevin Stark, towa e po skoro psewdonim otkolkoto nick za towa e mlko stranno.
Taka, ami na 18 godini sym, hehe o6te u4enik w SGSAG. Kolko teja ne znam to4no za6toto ne sym se meril skoro, no nqkyde 80kg posledniq pyt kato se preteglih ![]() Kakwo slu6am: towa e malko truden wypros poradi towa 4e wkusowete mi sa dosta razli4ni. Wse pak imam liubimi grupi i dano te dadat ptedstawa kakwo slu6am: Rammstein, Manowar, Burzum, Marilyn Manson, Iced Earth, Nirvana, The DOORS, Led Zeppelin, Bon Jovi, Epizod, BTR, Nightwish, Scorpions...i drugi i drugi...samo da wmetna i Black Sabbath S kakwo se zanimamwam: ami nai we4e s pisane. Obi4am da pi6a stihowe i proza. Obi4am mnogo i da 4eta, nai we4e hudojestwena literatura (to mai druga ne 4eta ![]() ![]() Tolkoz, mai e dosta malko ne6ta mogat da se kajat za men, no kakwo da prawq. Ako nqkoi ima wypros da pita ![]() -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:25 PM |