![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Ами, давайте ..
И аз ще си кажа мнението, но сте обречени на дълъг поуст .. Преди няколко минути в един форум прочетох една тема "Мислили ли сте за самоубийство?" и някакъв форумец беше написал, че иска да скочи от някъде .. не знам защо се задълбочих в тази идея .. Колкото и изтъркано да звучи и аз мисля да скоча. Ще отида на някое красиво място, където няма никой, само планина, висока и недостъпна, може би дори изглеждаща студена, ще търся някое езеро, където може да се скочи, ще се кача на мястото, което съм избрала, може би за няколко минути ще поседя, наслаждавайки се на величието на природата, ще помисля за всички моменти от живота ми, може би ще изпуша една цигара, въпреки че не пуша попринцип, изправяйки се ще се взема дълбоко въздух .. и .. скачам, няма как да се върна .. през секундите, падайки ще се опитам да не крещя, по-скоро със затворени очи ще се насладя на полета. И да, в последните си мигове ще летя, без парашут, сама, знаейки, че долу ме чака неизвестното, може би тъмно, дори леко страшно, но привлекателно начало. Може би ще съм изплашена, дали ще боли.. не знам.. но не ме интересува, важното ще е, че най-после съм изпитала нещо непознато за обикновените хора.. аз летя.. През тези секунди, които ще ми се сторят като часове предполагам, аз най-после няма да мога да бъда спряна от някой.. колко ли е красиво в последните си мигове да падаш надолу, сякаш летейки.. и накрая .. хоп, вода.. краят или новото начало и аз не знам, обаче ми е много любопитно да разбера ![]() Е, вие сте .. аз си вкарах филмите ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:56 PM |