![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Не малко хора от тук сигурно знаят, че Maiden ще отнесат Атина на 2 Август тази година
Аз лично съм се навил да отида да ги видя именно там защото съм сигурен че шоуто ще е грандиозно Днес говорих с тикет про. И се оказа че е възможно организирането на екскурзия до Атина както стана с коннцерта им в Сърбия миналата година. Трябва разбира се да се съберем група и да заявим ббройката на хора който искат билети и съответно да се организира някакъв транспорт до въпросния парк в който ще е концерта От тук и от там чувам че мястото където ще се проведе концерта е много подходящо за такива събития. Голям проблем единственото е размазващия път Вероятно повечето от вас ще си кажат "бах за кво да ходя до Атина , като ей къде е Букурещ" Билетите в зоната пред сцена за Букурещ са свършили! а останалите е въпрос на дни. Билета за Букурещ е 35 евро а за ти го доставят е 30 евро (Скандално!) Билети за Атина има още и с а по 77 евро пред сцена и 55 евро останалите Транспорта зависи от бройката хора който ще сме. но най важното е да се вземат билети. И така кажете има ли навити и пишете тук или ми драскайте ЛС |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 01:56 AM |