![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Дървейте!
Станислав съм, ноун олсоу ез gadabout, уич мийнс скитало, миткало, безделник и прочие... Заскитал съм из дебрите на метъла вече десет години, без тенденция да намеря път обратно (не че го търся). Интересно е все пак да се спомене, че не съм съвсем кон с капаци и в последно време чувствително разширявам музикалния си кръгозор - започнах да слушам симфонична музика, Умрело Може Танцува (те май ще ме вкарат в нови музикални дебри, за които само знам това-онова, ама никога не съм слушал като хората) и всякакви ню ейдж издънки... и всичко това всъщност едва ли ви вълнува... уатевъ... По въпроса за метъла - в началото бе Металика (не се гордея, но все отнякъде се тръгва). После дойде Кенибъл и нищо вече не беше същото... Така и не минах през някои досадни подробности като хепи метъла, а изведнъж се сринах в най-грозните дълбини на музиката. Сега се радвам на всичко, което е в състояние да изстърже калта от ушите ми, която така и така по друг начин не махам. Олдскуул дет, брутал дет, дет'н'ролл, дет от америка, дет от швеция, дет от България, дет от Занзибар - всичко, 'дет е кръв и лимфа. Встрани от него - малко гор, повечко грайнд, нещо "корове" (деткор, депресив субкор, нат вери прауд, но и метълкор (уатевъ ит мийнс)), туй-онуй, ала-бала, джиджи-биджи, тинтири-минтири... Музиката я слушам, понякога я изпълнявам (пея и грухтя... не едновременно), композирам я, а понякога я предпочитам с ориз и на фурна. Напъни имам освен в музиката, така и в рисунките и в писането на разни неща. Гледам чрез тия напъни да оставя все нещичко след себе си, ама ако не съм клекнал обикновено не го оставям... Стига глупости! Надявам се всичко тук да е ок. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:11 PM |