![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
От Германия идват хиляди прекрасни неща... Амфетамините, метаамфетамините, ЛСД-то... всичко това, разбира се, не може да няма своите последици, последната, от които е акапелната метъл банда Van Canto и вторият й албум озаглавен Hero.
Съставът е от барабанист, вокалист играещ ролята на бас, двама за китарите, един основен мъжки глас и един женски. Първите им неща ми се сториха доста интересни и забавни, но този път са се приели страшно насериозно и в крайна сметка резултата искрено ме радва. На продуцентският стол е Чарли Бауернфайнд (най-яките саундове на Primal Fear и Blind Guardian) и нещата наистина звучат плътно, на място и някак много величествено. В творбата има четири кавъра, а именно Kings Of Metal, Wishmaster, The Bard's Song и Fear Of The Dark. И четирите са страшно добре изпълнени и съм сигурен, че ще ни радват немалко време. Освен тях има и шест авторски парчета, до които може и никога да не стигна ако продължа с повтарянето на познатите класики. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 03:40 PM |