![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
кажете кво мислите за тая групи4ка ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
За първи път чувам
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
еем туи са нацисти струва си да ги чуеш Brannik Skinheads
в смисъл че самата музика не е нещо особенно ама текста кефи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Кефиш ли се на текста? Вместо да си хабиш ушите с музика, вземи почети бестселъри-там Моята Борба, Моята Патка, или каквото беше там
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може ама си е друго да го чуеш с музика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Я, имаме си нов фашага във форума.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
^
Не приличат на "Срам и Позор" и музикално едва ли ще ти харесат. Но ако си падаш по фашистки текстове, може и да ти допаднат - вкусове всякакви ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.data.bg/f.php?fid=14042235 туи е една добра тяхна песничка
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Хех, забавно е
![]() А за Йозера чували ли сте ![]() Йозера - Истанбул Колони танкови вървят - към Истанбул войници от възторг реват - към Истанбул тела и градове горят - към Истанбул джамии с грохот се рушат - към Истанбул снарядите на вред летят - към Истанбул куршумите в път плющят - към Истанбул по клони ходжите висят - към Истанбул от ужас турците пищят - към Истанбул Към Истанбул, към Истанбул сме тръгнали сега за нас е той заветната мечта В Чаталджа няма да се спрем - към Истанбул с щик врага ще раздерем - към Истанбул от пет вековният ярем - към Истанбул омразата ще съберем - към Истанбул смъртта си ние ще презрем - към Истанбул турците ще насметем - към Истанбул и в Анадола ще ги сврем - към Истанбул в дедите ние се кълнем - към Истанбул Към Истанбул, към Истанбул сме тръгнали сега за нас е той заветната мечта ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Дам, готино е да си нацист само на думички и музика.
Чуй една добра идея - слизаш в подлеза при СУ, има една сергийка с книжки. Ето точно на тази сергийка самата аз съм видяла поне 15 книжки със заглавия, които, ако беше истински нацист, щеше да си прочел. Най-малкото да знаеш за какво се бориш. И въпрос. Ти чист ариец ли си? Я метни някой пикчър, защото много силно се съмнявам да си. А тогава не се ли получава така, че се бориш срещу себе си? Иначе по темата. Бранник съм ги/го слушала. Даже им имам разни неща на компа. Всъщност са тъпи. Директория с тяхното демо, примерно. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
тая за истамбул я търся от мнооого време ще съм много благодарен ако някой ми даде линк
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
а отностно бранник са си диви не може да се отрече поне за ценителите Ако беше дошъл на Шабла уикенда, щеше да ги видиш какви пияни ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
всички имаме такива моменти пък и се пак е нормално ... и аз препивам от време на време и аз падам в очите на някой хора
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Отдавна си паднал в очите на някои хора
![]() Peace and love \m/ -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
haha
moje moje ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
абе нашата държава продължава да ражда смешни нацита
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не си струва, Божо... За такива хлапета само шамари - сутрин, обед и вечер.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Момче, ако тоя чичко на аватарчето ти беше оцелял, в момента ти вероятно щеше да се редиш чисто голичък на опашка пред някоя газова камера. Ама така е то, те назитата или са 14-годишни пикльовци, или по-лошо - големи хора с алъла на 14-годишни пикльовци (или в общия случай - със значително по-малко). Що се отнася до Бранник - всичко по-горе важи и за тях, пък и не могат да свирят, освен това текстовете им са меко казано дебилни. Срам и Позор поне забавляват.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Tая тема, не трябва ли да е в друг раздел?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бранник са доста по добри от срам и позор .... проблема им е просто че не могат да свирят
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Тогава, в какво, по дяволите, са по-добри? о.О
В смешните си идеи и еднообразните текстове? -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем такоз ми е мнението за тях просто си ме кефят
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, ама като ти е такоз мнението, това не ги прави автоматично по-добри от някой.
-------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
поне за мене са по-добри
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бранник са доста по добри от срам и позор .... проблема им е просто че не могат да свирят Да не излезе като заяждане, ама ако сложим тия две групи една до друга (макар че нямат нищо общо), какво виждаме: 1 - текстове - на Бранник са просто смешно- жалки и дебилни, на Позора поне са остроумни и забавни, а има и доста сериозни попадения - "Ньой" и "Шуми Марица"; 2 - музика - като музикант тука има да пиша с часове, ама в общи линии е следното - Позора се оправят доста добре с инструментите, песните им си имат аранжименти и интересни смени на хармониите. Бранник просто не могат да свирят, аранжиментите им са от рода - "куплет-припев-куплет- припев - край". Сола не чух (ама може и да има някъде). ![]() 3 - вокали - е пич, направо ме подразни вокала на Бранник - едно че е монотонен, ама и гласа му за нищо не става ! Значи, Бранниците губят по 3 от 3 точки, и въпреки всичко за теб са по- добри. Е съжалявам - просто не си падам по фашистки изпълнения... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10x се пак си изказа личното мнение .....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто си казах мнението като музикант и като човек, обичащ да слуша качествена музика. Не съм идеолог и там не се мешам.
Даже толкова категорични категоризации и твърдения ме отблъскват ("Циганите на сапун", "Турците - на шампоан", "Евреите - и те"...). Вярно, че има етнически проблем, и то ГОЛЯМ проблем, но ми се иска да се реши по мирен и интелигентен начин. При всички случаи с насилие няма да стане. При това познавам доста интелигентни и добри хора и от трите горепосочени раси. Не бих ги сложил под един знаменател. Не искам да те обиждам, просто като си на 14, нещата изглеждат едни, а като станеш на повече - други. Това е. ------- ПП. Благодаря че си махна онова от подписа ! Толерантността към околните е доста важно нещо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:39 PM |