![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Човекът, който го е писал това, е съвършено прав да го казва на хората, към които се обръща. Което пък въобще не сте вие. Схващате ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
За какво пишем изобщо тогава
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ми кой знае, хахахахахах, аз лично не хахахахаха
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Щото нали "ако заменим хардкор с метъл" се сещай за кво...или щот сме големи тъпаци, което е по-вероятното.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Оабче не можеш да ги змениш и пак да има смисъл, щото хардкора наистина е някакво отношение към сцената, докато метъла си е просто музика.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Папа, я кажи сега, че нещо не ми ясно - ти метал или кораждия си ? Ако си метал, спорим и говорим, с другите не ме интересуват, така че, няма за какво да говорим
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Музика е последното нещо при хардкора. Хардкорът са онези пичове, които за една прослойка недоволна от това как се развиват нещата и които искат заедно да променят нещата или поне да оцелеят-пак заедно. Музиката им е хоби.
Затова и не съм хардкор, защото съм слаб характер. Онова е музиката и културата на борещия се, на твърдия, то си го има в заглавието. Затова статията не е адекватна за метъла. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Папа, я кажи сега, че нещо не ми ясно - ти метал или кораждия си ? А ти някаква тийнейджърка ли си, че ме питаш такива тъпотии. Цитат Ако си метал, спорим и говорим, с другите не ме интересуват, така че, няма за какво да говорим Кво да спорим като сме метъли, след като това, което е написал човека въобще не ни засяга. Всъщнсот като се замсиля първият ти пост беше и последният смислен в темата, а именно: Цитат Това не ме касаее. Нямам нищо общо с пънк или хардкоре
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мисля ,че ми е глупав въпроса. Приятелите ми слушат метал (всякакъв) и не ходят на концерти на харкор банди, все едно да ходиш на концерт на Росица Кирилова, за нас е едно също
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тамън те похвалих, че си казал нещо смислено, и ти изръси баси глупостта. Дреме ми какво мислите с приятелите ти като ходите по концерти, ОК?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Папа, твойте хвалби или обиди ме засякат толкова, колкото ланският сняг
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че (за разлика от теб) се опитвам да мсиля, по какъв начин те обижда ми е интересно?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Чатъри" би ви отивало. Две кози на 1 мост. Няма ли да кажем нещо за хардкора или пънка все пак?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Папа и какво измисли
![]() ![]() ![]() Аз спирам, скучно ми стана вече ![]() Папа, псувай и обиждай на воля, няма да ти отоговарям повече ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Лол "папа", големия лаф. Стефане, нагаврен си
![]() Цитат Не мисля ,че ми е глупав въпроса. Приятелите ми слушат метал (всякакъв) и не ходят на концерти на харкор банди, все едно да ходиш на концерт на Росица Кирилова, за нас е едно също Ебахти сравнението... бате! Цитат За мен нещата са ясни или си метал или не си Голям си! magodeoz, прочети ми дългия пост или просто престани да изопачаваш нещата. Прочее, на твоята възраст нямаш ли си по-интересно занимание? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братле, проблема стана, че изказах мнение за автора на статията и се почна една...
Много неща правя аз, но днес ми ден (вечер) за нетче ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Една наистина добра тема
![]() Пичът който е написал това е прав !!! За съжеление не съм ходил на много концерти(9).Отделям колкото мога да успея повече пари за музика ,и това ме радва. П.С.За съжеление възможностите са ми такива. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Мен консуматор ми отива дам... кофти но факт. Надявам се да имам един ден пари и да го променя. Старая се да ходя на концерти на любимите си групи. За повече просто нямам възможност. За оригинални дискове-абсурд. Фактите са такива, все още не изкарвам сам достатъчно пари за да помагам на братството и съм консуматор. Като гледам тука има доста хора които не са. Блазе ви.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Мисля, че написаното в блога е много субективно, освен това авторът на статията очевидно не прави разлика между поп-култура и поп-музика. Да не говорим, че хардкора не е нищо друго освен част от тази поп-култура. Музикалните движения, и свързаните понякога с тях идеологии, или набедените, че са свързани с някаква идеология не са някакви standalone движенийца, те са част от конюнктурата на времето, а поп-културата е обединител и нарицателно на тази конюнктура, а не стил в музиката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шибани комунисти!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега пък комунисти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Кой не скача е червен!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
пък който пърди е ял боб
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Трябва да се пърди. Не ми отива на хубав човек да държи лоши неща... Иначе - направо ми омазахте горния анализ хахаахахха
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
А защо все пак всичко опира до парите .. тва ли е единствената подкрепа която оказвате .. билета и оригиналното CD ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да се пърди. Не ми отива на хубав човек да държи лоши неща... Иначе - направо ми омазахте горния анализ хахаахахха ![]() ![]() Можеш да разчиташ на мен ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
А защо все пак всичко опира до парите .. тва ли е единствената подкрепа която оказвате .. билета и оригиналното CD ? А какво друго? Празни дрънканици по разни форумчета - "аз тази група много я харесвам.... не бих дал нито стотинка за нея, но иначе много я харесвам!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
тук страхотни противоречия се вихрят... наред с пръдните
![]() ![]() моето мнение е: който иска да свири - го прави. Който иска да печели от музиката си - свири (композира) повече... И не хленчи, че някой си харесва поп-фолк или бира повече. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
моето мнение е: който иска да свири - го прави. Който иска да печели от музиката си - свири (композира) повече... И не хленчи, че някой си харесва поп-фолк или бира повече. Много добре казано, Ataegina! Ако една сцена тръгне да вини за проблемите си феновете, значи нещо сериозно не е наред с нея... -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:30 AM |