![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Да. Като някакъв сектант звуча. хаха Радвам се че се появи тук. Аз се радвам, че ви намерих тук. Всъщност се оказа, че познавам повече хора тук, от колкото предполагах. И всъщност мисля, че те виждам от време на време на спирката на... 76, 60, 1, 5 до 18то. Или ми се явяваш като видение... ![]() stage. Може да направим батъл. Или ти друго дупчиш? ![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти и от мен - приятно постване!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Ам напълно е възможно.
Ако пак се случи дай индикация, ако желаеш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ха, за пръв път виждам представяне на някого, не създадено от него. Здравей!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Да бе, и аз така. Здрасти и от мен
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Ами, здравейте
![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
stage. Може да направим батъл. Или ти друго дупчиш? ![]() Eми ако искаш ти ме надупчи мен, после аз ще те надупча ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Аз само ще кажа: събрахме се! И, разбира се, се радвам много, че Ифето се появи и тук. Всичко добро, мила, и приятно писане/четене/гледане на умнотии.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Темата ми умря, за това мисля да я съживя с една снимка.
http://img187.imageshack.us/img187/1760/sv6000124hi.jpg И щото ми е скучно, де. Няма ли още някфи върпосчета да отговарям безкрайно на тях, а вие после безкрайно да не ги четете?! -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Има разбира се. Какво става?
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе, аз имах предвид някфи такива дето ги има в "Какво бихте могли да споделите... блаблабла", за да мога в тази късна нощ да разконспирирам себе си.
Иначе - работя. По собствено желание. Ентусиастка съм. -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
Хихи, кубинке, това е просто адския пикчър! Мноу е сладурски!
![]() Ей, сегичка ще ти дам тема за размисъл - кога ще пием бирааааа?!? Искам точен ден и час!!! Аре, че ми е домъчняло за теб и Ради! ![]() ![]() ![]() Между другото не знам дали знаете ама тия дни има готик парти....айде, ако искате може да се завлечем там, току виж сме намазали някой дългокос и прелестен мЯтъл или гот (малко вероятно, но все пак ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми... аз днес не мога бира, щото имам среща с бивш
![]() Събота и неделя.... съм на работа до 8, ама може след това. Или направо понеделник. За готик партитоо... оф, то е тъпа история, щото оная дебелата поканила Раа, а пък Раа й казала, че лицемерничи. Пък и до колкото аз разбрах Ради нема да ходи на готЯк парти докато не стане на 18, щото иначе ни изхвърлят като мръсни маци. Което си е гадно. (фък, пунктуацията ми е ужасна.) Таа... нека обощя - нема да се ходи. + тфа аз готи не сакам. Освен Стефичо ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има има. Т.е. не знам дали скоро има. Но по принцип има.
Шимейл зиро ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй де попитах за да зная за този така прекрасен Стефан ли иде реч. Но как можах да се усъмня, че може да има друг толкова чудесен хахах.
ChixWithDixOnMarch! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
В началото ми заприлича на няква японка с тоя грим хахаа
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошла
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Wellcome
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цъ. Моа не е японка.
Та... моя милост си има блог. Глог. Кфото е там. В момента, в който си го направих ми мина мерака да си го имам. Ноооо нищо. www.boot.dir.bg Може ли тъй да си направя реклама? ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Цъ. Моа не е японка. Та... моя милост си има блог. Глог. Кфото е там. В момента, в който си го направих ми мина мерака да си го имам. Ноооо нищо. www.boot.dir.bg Може ли тъй да си направя реклама? ![]() Здрасти. ![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми много му се радвам (като интелигенцията на групата), но не съм някфа вманиачена фенка. Просто първата снимка, която хванах от компа, за да си изпробвам галерията
![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Мен ме кефи Ейца,ама с тва русо... :SPARK:Абе пак си го бива!
-------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен ми мяза на кон.
Макар че на концерта всичките изглеждаха еднакво яко ![]() ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aбе понякога му изглежда крива физиономията, ама наистина си го бива
![]() ![]() Айде край с офтопика ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти! Кога ще си качиш "остатъка" от лицето ти от снимката?
![]() Добре дошла във форума (със закъснение)! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе. Ми то онази снимка е само око. Ама ето друга снимка с повече от око.
![]() Темата ми умря, за това мисля да я съживя с една снимка.
http://img187.imageshack.us/img187/1760/sv6000124hi.jpg И щото ми е скучно, де. Няма ли още някфи върпосчета да отговарям безкрайно на тях, а вие после безкрайно да не ги четете?! -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЧИСТА ЯПОНКА!!1 СИ! Дай някоя снимчица и в анфанс...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
so sublime -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леко крива е...някоя друга.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:52 AM |