![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
edno vreme skinar moje da ne e znachil absoliuten tapanar no e fakt che sega skinar si znachi mnogo ama mnogo prost chovek
-------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Souldestroyer @ Sep 28 2003, 06:02 AM) edno vreme skinar moje da ne e znachil absoliuten tapanar no e fakt che sega skinar si znachi mnogo ama mnogo prost chovek e sega ne si4ki skinari (koioto taka se nari4at no istinskite skins sa mnogo malko) sa tapi ima i tapi no ima i s normalen intelekt ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Sturm da ima zna4enie za tezi koito se smqtat za skinari kakto za tezi koito se smqtat za patrioti ima zna4enie istoriqta na BG.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А КОЙ ТУК СЕ МИСЛИ ЗА СКИН?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
i wse pak za kakwo se borqt dneshnite ni rodni nazi skins?eto towa ako mojete da mi obqsnite...inache da bqhte slojili pone otgowor "poziori"
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
a da pozyori sy6to e dobrop opredelenie
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Ko da vi kaja otnosno onq det pita6e dali nekoi se smqta za skin ot foruma ne no az poznavam takiva det se mislqt i moa vi kaja 4e se mislqt ama nqmat ni6to ob6to s istinskite nazi skin tui sa nekvi samozvanci
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Nqkoi da e 4uval za R.A.S.H. ili S.H.A.R.P.?
R.A.S.H. - Red and Anarchists SkinHeads S.H.A.R.P. - SkinHeads Against Racial Prejudices Za6to po dqvolite si mislite, 4e vsi4ki skinheads sa nazi? V BG sa pozjori. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ХХХХХХХХААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХААААААААААА!
Прости смеха ми моля те! Зная за какво говориш! 1. Рашовете: Доколкото имам информация са на годините на баба ми и като им гледам писанията... ХАХАХАХХА! РЕВОЛЮЦИЯ! ахаахахаах 2. Шарповете: Не знам да има такива днес... преди явно такива са били де... А Рашовете си имат и @списание! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
za mene cqlata im ideologiq e skapana .... kwito i da sa ... ne6to koeto se osnowawa na omrazata i nasilieto fuck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sturmi prosteno da ti e. Ne budi tolkova siguren, 4e znae6 vsi4ko, tvurde si mlad o6te
![]() Otidi na Анархо-Съпротива i si iztegli broi 6, 7, 13, 14 - vuv format za Adobe Acrobat Reader. Vuv vseki din ot tezi 4etiri broq 6te nameri6 na stranica 4etvurta interesna informaciq za istinskite skinheads. A tezi dne6nite, nazitata, sa boneheads. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Не мога да ги рабера скинарите-от каде я вадят тази омраза-шиш-Познавам 2-3 ма ама все още им се чудя
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
emi trepqt nqkwi komplexi mladejite
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(M-16A2Rifle @ Sep 25 2003, 01:38 PM) S-O-D dam moje se kaje 4e sam nazi skin (makar4e e mnogo grubo kazano) ![]() ![]() ![]() ![]() А защо си скинар? Какво ти дава това че си скинар? ПО-добър ли те прави, по-силен ли? -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
SKINHEADS... dam ponqkoi put mi se iska da sam nqkav lud div zdrav SKIN ama ne i tup kato pove4eto skins v BG!!!
![]() ![]() p.s: a kfa e razlikata dali si nazi-skin, red-skin, ili tam waohgdkjlhlkjshg sd dsf |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Aheheheh, shte te iziadat s parcalite, bratiata forumadzhii, i shte ima zashto...abe kakto i da e, Cherries.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Ami dnes dokato idvah nasam minah pokrai "Sheraton" i nali snimat niakakuv film tam i vidiah dve ogromni 4erveni znamena s 4erni pre4upeni krustove.Znamenata biaha s viso4ina na 7 (moje i pove4e) etajna sgrada.Predpolagam 4e vsi4ki true skinove sa si umreli ot kef pri vida na tezi znamenza.
A kolkoto do samite skinove te vinagi sa mi napomniali na true black metalistitie-boriat se za ne6to horata,no sa go dokarali do pod krivata kru6a.Tova koeto ne mi stana iasno be6e za6to metalistite i skinovete se mraziat... -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
I az umriah ot kef btw, ama ne biah w SF da se snimam.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз видях снимка на въпросните знамена и си помислих,че е колаж.А за въпроса защо се мразят-еми не всички се мразят.Аз например на мразя скиновете-просто понякога се дразня от тях.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
\m/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Интересно защо са им прикрити лицата като на някои престъпници.Нали трябва да се гордеят с делото си-не да се крият...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Аз познавам няколко скина и те са много точни- сигурно защото съм попаднала на готини- така че съм с добри впечатления:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Nov 3 2003, 03:28 PM) Аз познавам няколко скина и те са много точни- сигурно защото съм попаднала на готини- така че съм с добри впечатления:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Аз знам само двама позьори,които се правят на големи нацисти,а в същото време ходят по чалга дискотеките сигурно да свалят "знойни чалгарки".На това сигурно ги е учил Хитлер(ако знаят кой е той,защото не знаят например кой е Мусолини).Сигурна съм,че не всички са такива глупаци и позьори,но трябва да се убедя с очите си.Тия двамцата само се чудят как да се заядат с метълите,а самите те слушат чалга,защото стилът OI не им е допаднал.Изключително много мразя позюьорите независимо към кое течение принадлежат ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Nov 3 2003, 03:22 PM) Интересно защо са им прикрити лицата като на някои престъпници.Нали трябва да се гордеят с делото си-не да се крият... Za6toto pove4eto ot tezi hora sa 4ast ot edna organizaciq, koqto e po-hubavo da ostane v sqnka, tui kato e antiglobalistka i anarhisti4na. A kakto znae6 vlastta ne obi4a takiva "elementi". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат На това сигурно ги е учил Хитлер(ако знаят кой е той,защото не знаят например кой е Мусолини Ами всъшност... Наистина е тъпо да се правиш на ебати якия нацист и да не знаеш кои са Хитлер и Мусолини. Но всъшност е адски тъпо и да знаеш кои са, за какво се бораят и да им симпатизираш. Даже е по-тъпо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Всеки с убежденията си, Стефане...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Tupoto e 4e skinowete imat dobra kauza oba4e stavat skinowe za da se 4uvstvat po-silni i da se biqt po ma4owe, ne se borqt za "4ista" naciq.
-------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И каква е тая добра кауза???? Бати цикъла. Това го питахме и 2 страници преди това и никой не каза.
КАКВА Е ШИБАНАТА ДОБРА КАУЗА??????????? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ed_Hun†eR @ Nov 5 2003, 12:04 PM) Tupoto e 4e skinowete imat dobra kauza oba4e stavat skinowe za da se 4uvstvat po-silni i da se biqt po ma4owe, ne se borqt za "4ista" naciq. Kakva po dqvolite e tazi dobra kauza?!?!?! Klasova borba, ne rasova!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 11:04 AM |