![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
Мога да дам линк за Sarcofago, но нещо фтп-сървърът, където са качени някои техни неща, не бачка от една-две седмици. дай ми линка пък ще видим -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Търся HERALD - Heavy Metal Wakes The Beast .Дяволски добър албум!
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 27-June 06 Потребител N: 1418 ![]() |
По възможност цялата дискография.Ако не : Gateways To Annihilation Domination и Blessed Are The Sick Имам, ако все още ти трябва-пиши ЛС Аз пък търся концертите (видео) от Bg... (King Diamond, Obituary и по-стари разбира се)... само Sodom си намерих Извинявам се ако има някъде по-назад,но не ми се четат 20 страници -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
А някой да има нещо на Tommy Emmanuel гледах няколко видеота иии .. питам ако имате нещо негово ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Последният албум на Empire (The Raven Ride) дали може да се намери някъде
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз го имам, дай скайп, да се засечем и да ти го пратя
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
А сега де.. Skype не ползвам.. ама за Empire може и да си инсталирам
![]() ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
няма проблем, виж ми подписа
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Искам нещо на Griffin.На концерта на King Diamond тяхното озвучаване беше под всякаква критика,та не ми направиха силно впечатление,но оттогава все добри отзиви срещам за тях.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Тука питам понеже незнам каде на др място.
Как да си направя в дата.бг лично пространство да качвам на мои фр неща, които им трябват? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Какви са тия малоумни въпроси... всичко е описано на сайта на data.bg. Регистрираш се, правиш две активации (веднъж на акаунта и втори път на личното пространство) и си готов...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Де да знам бе !Расъл съм на село там не ни учат на такива сложни работи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат Де да знам бе ! ^^Поне си признава, някои и това не правят. ![]() Въпроса ми е някой ако има нещо на композитора Amedeo Minghi(знам че може да не е за темата, не е метъл,но...), изпотих се да търся,а много искам някои негови песни. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Точно този композитор търся и аз!
![]() "Пръстенът на дракона" нали... Любимата ми приказка евър!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^И на мен + Легенда
![]() Слаш, имам няколко песни от "Пръстена на дракона", запознах се с една холандка в imdb(в темата,която пуснах за филма), и тя ми прати по мейла ![]() И все пак ако някой има нещо друго на Minghi да каже. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^,^^имам някви песни 1950 и Decenni
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 5-July 06 Потребител N: 1441 ![]() |
Търся Suffocation - Live in Quabec (2006)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Търся първия албум на чилийците Six Magics. Безкрайно ще съм задължен на този, който го качи нейде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го имам, ама като незнам къде да го кача.....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Спешно се нуждая от два от първите албуми на Бехемот, не знам дали въобще ги има някъде, но все пак питам. Та, трябват ми From The Pagan Vastlands (1994) и The Return Of The Northern Moon (1992) , ако някой ги има или знае откъде мога да си ги намеря, да казва, много ще съм му благодарен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ако може някакъв линк за албума на Ozzy Osbourne-live and loud
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Изтегли си Hamachi .. аз съм го share-нал
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
оки качих си го
ама ся може някой да ми даде кратко обяснение как се работи с тва нещо ще е мног хубаво -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има тема в Общ форум http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=4489 (малко реклама)
join-и се към мрежата и ми run-ни компа в папка music1 -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
не си само ти
![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Rocka Rolla-Judas Priest.
-------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^дай скаип щи прата целия албум
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Дай skype ти да ти пратя пък аз
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
^еми скаипа ми е Dambov пишеш тва и то ще ти излезне аз съм тоя дето пише че е от Пловдив
мерси предварително ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 PM |