![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Е дойде и моето време да се представя.
Здравейте на всички! Име: Дидка Бандитка ![]() Години: 17 Зодия: УфсЪ ![]() За мен мога да кажа, че съм странна личност, всеобщо мнение. Често се променям и съм човек на крайностите. Музикланият ми вкус е манджа с грозде. Слушам всичко, което ми хареса. Но имайки предвид, че изборът ми на музика много зависи и от настроението, в което се намирам, това си е абсолютно нормално. Та човек може да ме засече да слушам дет , готик, нео метъл, рок, че дори и пънк. Фенка съм на фентъзи арт-а. Любимите м ихудожници са Luis Royo, Rowena Morril, Dorian Cleavenger, Mark Ryden, Emerald de Leeuw и още 20 други имена. Но мога да кажа, че Ройо ми е нещо като идол. Не обичам много, много да чета, помръзва ме така да се каже. Но ако нещо наистина ми хване окото и ме заинтересува, го омитам за няма и ден. Така се случи с книжката на Ан Холт, посветена на другия ми идол Анджелина Джоли. В нета се подвизавам с ник Voodoo_girl, но още може да ме срещнете и с ник Isteria, Demetra и Razorbliss. Ето и линкове към профилите ми във VampireFreaks & myspace MySpace: http://www.myspace.com/razorblisss VampireFreaks: http://vampirefreaks.com/u/Voodoo_girl -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Здрасти!
Ей на това аз му викам подробно представяне! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла официално!
До нови "срещи" в скайп... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Здрасти
![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
здравей.....добре дошла!!!
Ти си потвърждение на тезата ми че в този форум има само хубави девойки ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здравей! Бравос за групите, които си избройла.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
здрасти от мен
приатно постване ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
Здрасти! Яко и доста подробно описание! Браво на теб аз нямам много нерви за такива фермани
![]() П.с. Приятно прекарване в форума -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Здрасти Бандитка.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Анархистка?
-------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла, съгражданке.
![]() Изглеждаш ъъъ... екстремна личност, с този хубав профил във фрийкитата, бих му дала 10 точки. Приятно постване тук. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла, градска
Виждам, че набъбва бургаската част от форума ![]() Мноого яки снимки! Поздравления ![]() А...и фамилното ти име е много особенно....едно такова бандидско ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Драфей, Дидке. Приятно писане и похвала за влечението към фентъзи арт
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'Драсти и от мен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Здрасти!!!!!!!!!!!!!!!
П.С. От един кретен ![]() ![]() ![]() С идиощина към прогрес............ От прогреса към смъртта................... смъртта = вечност......................... Ебати глупости те пиша |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мисля да изровя темата ти, ако нямаш нищо против.
![]() Харесваш толкова много Bloodbath, малко или много заради вокалите на Mikael, нали?! В този ред на мисли, пробвала ли си да слушаш Opeth? Разбира се те са доста сложни, но хванат ли веднъж... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ти пък да не пропуснеш да зарибиш някой
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване в форума
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Wellcome VooDoo Child
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Позната си ми и от друг/и форум/и.
![]() Както и да е, имаш някои доста сполучливи снимки. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Я...не очаквах,че ще видя някой,който да е фен на Aesma Daeva.Супер
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 14-May 06 Град: d0pe reach Потребител N: 1341 ![]() |
![]() -------------------- Client is Death . . .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
{( . )( . )}
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Извенете за офтопика, но...
bULka, страхотна снимка на аватара ![]() ...и си направи си тема за представяне -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 22-October 06 Град: Sofia Village, Center Of The Universe Потребител N: 1635 ![]() |
DiDkeeeeeeee
![]() ![]() ![]() -------------------- ۩ Iň Ņõmiňę PáŤŗįŞ ęŤ ƒįŁŁįį ęŤ ŞpįřįŤūŞ ŞáņćŤį ۩
Свиря солото на Nothing Else Matters : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...6cd43bc47b65626 Свиря Excalibur на Grave Digger : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...96298f85bd3541e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^
![]() Предусещате ли апокалипсис? Или може би далечен роднина на ластниколас? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може и близък да е. Знаеш ли?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 12:22 PM |