![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
абе в моя град има една история ся ша ви я разкажа ама е истина та ... мн от давна един баща имал двама сина и мн декари земя обаче той зел че почнал да залага земята си по комар на ляво на дясно и децата му се ядосали и му се скарали след като той не ги послушал а продалжил да залага земите те решили да го убият и така направили след тва в затвора лежал само единия син щот бил голям а др нямал години . ся аз познавам едно момиче което се пада пра пра пра там мн пра внучка на тоя дядка сас земите
-------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
И всичко би било прекрасно, ако се сещаш къде се пише ъ и къде запетайки, и точки
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
сещам се имам 5 по бг и да не пиша тука запетаи кво 2 ли ша ми пишеш
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
сещам се имам 5 по бг Наистина ми е любопитно как е станала тази грешка... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Такива грешки стават по такъв начин.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а бе дабе как дане ми пишат 6 , като за сяка 6-ца наще ми даат 50 лв , а пак аз половината ги даам на даскалката - така и аз печеля и тя печели
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ахахахах на ignore листата ми й се еба майката!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Колко имаш? Аз 6. Me > you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
4, ама почнах по-късно.
Има ли някакъв лимит? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ЕЕеее, баси, аз като имам 5 съм някъв тъп тогава ;( МИ то като трябваше да разсъждавам върху "Пространно житие на Константин Кирил" за класно, какво да кажа
![]() ![]() @ Pope, май няма лимит, пробвай все пак ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Споко, ще натрупаш. Има ма'трял.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Е па вие сега пишките (игнор листите) ли ще си мерите
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:43 PM |