![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 29-May 06 Потребител N: 1374 ![]() |
![]() 1. Invincible Gangsta 2. The End GameThe 3. You Don't Know Me 4. Passion Of Christ, The 5. In My Head 6. D Rocs 7. Murder 4 Hire 8. Down In The Bayou 9. Dirty Bombs 10. Lies 11. Relationships 12. Mr. C's Theme Body Count Muthafucka! 187 Nigga! Много добър албум. Отново лудите негри показват на какво са способни. Ice-T както винаги е блестящ. Invicible Gangtsa, You Don`t Know Me, The Passion of Christ, Murder 4 Hire, Dirty Bombs... абе лудница. Завърнаха се. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Дай някво линкче да чуем, че ме мързи да търся.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Кефи ме албума, особено като си "почивам" от хеви метъла
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:00 PM |