![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 24 2005, 05:56 PM) За българските групи знам само една със 7-струнна китара - Velvet Project. Eufobia ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
![]() От седем струнна китара има смисъл, защото тя дава възможност на китариста да използва по-ниски тонове от обикновенна шест струнна китара, като запазва възможността му да прави сола без да е бутнат целия строй. Ако целта е китарата да бъде просто ниска, един комплект струни 13-ки и строй А на шест струнна китара, оправвят работата ![]() ![]() ...Иначе от българските групи които използват 7-струнни китари се сещам и за A.S.A.P. и ARTERY -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Кхм
извинете.. а кой е измислил 7 струнната китара? А? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мисля, че Ibanez правят първата седемструнна електрическа китара за Steve Vai през 90-та година...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Абе, зависи от това какъв звук искаш да извадиш.
Ако можеш да свириш добре на нормалната(6-струнна) китара, 7-струнната няма да е проблем. А оттам насетне всичко зависи от вкуса ти. Аз примерно обичам плътен, мажещ дисторшън, ама усилвателя ми е един скапан Behringer и просто това е невъзможно и адски бих се зарадвал на едно "ар-джи" и на 707 ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Кхм извинете.. а кой е измислил 7 струнната китара? А? Мисля че има 7-струнни акустични китари доста отдавна, но за точна година, век, произход, ...... нищо не знам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
abe me znam ama 6-strunnata me kefi pove4e
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:10 AM |