![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
... но нима не уважаваш моето самоопределение и саморазбиране като метъл. Аз не го натрапвам нито на теб нито на който и да е било друг, просто изказвам несъгласие с коментара че "... Да бе. Клати ми се ръката. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Опс, някой май няма търпение да ме плесне... Като бях още по-малък леля ми си изпробваше силата на замаха върху ухото ми- кофти детство! Оттогава левия ми крак изостава от десния с 13,27 см. на всеки 3 крачки
![]() Абе да си призная малко си попрекалявам, осъзнавам го! Но нали няма идеални хора ![]() http://store2.data.bg/ivobm/teen%20shcool%20outfit/ Дрехите не ни правят по умни, нали? ![]() -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
ОТГОВОР: Цъ
-------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз съм бил чавдарче
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
хаха баси киното. Никога не може метъл да се стане от дрехите. Тва е пална простотия. Ако не си слушаш музиката- и да се обличаш и не пак ще си " ПОЗА">
![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Пална простотия е меко казано
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
ok
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат 9. Забранява се създаването на повече от една регистрации от един потребител с цел писане във форума от името на няколко души. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Абсурд, половината ми познати(най - вече съученици) са почнали да се обличат като метали а слушат чалга, направо подивявам! И то щото около нас почна да се навърта някав метал(уж), който по мнението на момичетата е "страхотен"(агггрр). Ся носят тениски на Iron Maiden и Manowar примерно и си тананикат "гъци гъци"
И после дрехите правели метала..... ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз пък мисля да почвам да се нося в светли цветове... Свършиха ми тениските на групи, а не ми се дават пари за нови ![]() А тия смотльовци с едната блузка наистина ме дразнят, но все си мисля, че вече времето им мина. ДАНО ![]() Аз ходя смъкнат. +1 Удобно ми е така и така и ходя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Дрехите са без значение! Ама никакво! Музиката е просто добър начин за разпускане, кво общо има тя с дрехите!?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^+
Ето още една причина, поради която са невероятно смешни и изкуствени, особено на тази възраст. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
аз карам на камуфлаж черна тениска кубинки - понякога
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ам, не виждам нищо лошо в това децата да ходят изсулени, даже и аз го правя. Знам, че това е запаземата марка на неометълчетата, но все пак как да си скрия протекторите под някакви по-тесни дънки? Пък и какво да се преобувам ли, защото кецовете и те станаха много фешън напоследък - с тях карам, с тях ходя - удобни са ми, красиви са ми. Тениските обичам да са мнооого широки, да ми прикриват слаботията.
...Не дрехите правят метъла, а музиката му ![]() Имам приятелка, слуша power и heavy и се облича... бих казала добре. Има хубава фигура и къси поли и високи обувки с по-прилепнали блузи с дълбоки деколтета й седят страхотно и си слуша метъл и ходи по концерти да пийва биричка и да се кефи на любимата си музика ![]() И все пак аз се мъкна в черно от как се помня ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Нема такъв филм естествено. Всичко е до възраста, донякъде психология и професия.
Аз едно време съм бръмчал по кръглото, квадратното и ромбоидното с 102234 пирамидки по якето - медни, месингови, алуминиеви, метални и поцинкованоламариноцинкови ![]() ![]() ![]() А, моем и гол да слушам, и без гащи също ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат А, моем и гол да слушам, и без гащи също ![]() ![]() Е, то по принцип човек като е гол се предполага че е без гащи... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз не ходя облечен метълски, малко или много, защото не ми дават(мъниче съм, к'во да се прави). Но все пак имам скътани в къщи нашийници, пирамидки, шипове и разни такива глупости, които никога не съм носил (не съм чак толкова безнадеждно превзет готик фен). Най-много някое суичърче с Rhapsody или HammerFall.
Според мен не е важно дали приличаш на онези превзети хорица, дето носят тонове шипове и пирони по себе си, или носиш розово и лилаво със сърчица, ако харесваш музиката, това е достатъчно за да наречеш себе си метъл. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^ Mъниче...моля те ще ме убиеш...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Така е дрехите не те правят метъл но виновен ли съм че ми е хубво да се обличам само във черно и със суичъри на различни групи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Виновен си.
Ако ги нямаше тия суетшърти, гол ли щеше да ходиш? ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Тей си е, по добре една хубава и стилна блуза, отколкото един суичър... А нашийиници и кожени гривни ме дразняяят!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Изключете гривните от коментарите си. Гривните са едно отделно изкуство.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
То е ясно, че дрехите нищо не те правят, защото това си личи по това какво говориш, и какво правиш, и изобщо дрехите от естетична гледна точка или от приличие - ок, ама за такива спекулации като: вижте ме! това се вижда от километри и едва ли се нрави много.
Дрехите може хубаво да ти допълнят настроението към дадена музика. Случвало ми се е да искам да облека точно определен цвят или нещо, ей така за настроение. А в това отношение: кой ли е измислил черното като емблематично за стила. Има много хубави нюанси на синьото, зеленото, лилавото, които чудесно се съчетават и с най-депресарската, и с най-бруталната музика. И сега последно за гривните и другите аксесоари. Аз не мога да търпя да имам нещо по себе си, не дай си боже на врата! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
хахаха, този човечец, май е порядъчно тъп, за да казва това
![]() ![]() За да се наречеш метъл трябва да го почувстваш отвътре. Да успееш да почувстваш музиката, по някакъв начин да се слееш с нея. Тогава дрешките и аксесоарите си идват на място ![]() Познавам две момичета, които се носят с черен грим, черни дрешки, правят се на големите работи и най-вече на метълки ![]() ![]() Една тяхна велика фраза: "Cradle Of Filth и Dimmu Borgir са във война" ![]() Та тъй че... не дрехите те правят метъл. Тези две дами са доказателство на моите думи -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^Пич,няма връзка при тебе.Няма.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
идеята ми беше да дам доказателство, че не черните дрешки те правят метъл
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имам приятелка, слуша power и heavy и се облича... бих казала добре. Има хубава фигура и къси поли и високи обувки с по-прилепнали блузи с дълбоки деколтета й седят страхотно и си слуша метъл и ходи по концерти да пийва биричка и да се кефи на любимата си музика ![]() Евала ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Аре момичета да си направим по една инвестиция в силикон, да сложим 20-сантиметровите токчета и деколтетата до пъпа! Къса Тигрова поличка и палто от норки...обици като люлки на папагали(24 каратово тенеке!) и рязвяващта се леко накъдрена платинено руса коса...Да станем двоинички на любимите ни Иванаааааа,Анелияяяяяяяя и Диманаааааааа! Ох забравих Кааааааааамелияяяяяяяяя извинете ме... оп саааааааааао оп саааааааааа...Къде сте Софияяяяяяя! оп оп оп...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Според мен не.... щото има и такиа дето се обличат като метъли ама са си чисти чалгари... ставал съм свидетел ама тва е отделна тема... Иначе като питаш някои дали слуша метал щи каже да слушам Linkin Park
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 29-December 06 Потребител N: 1757 ![]() |
Еми донякъде дрехите показват на хората що за човек си! Не можеш да се облечеш така при положение че отиваш на метълска кръчма...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Оф.. аз никога не съм се разкарвал с кубинки, само тенис-маратонки нося и в повечето случаи бели, даже нямам и една тениска или блузка на нито една група.. Май не съм метъл..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:30 AM |