Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 14 2006, 10:38 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
^^Бахти езика, бахти чудото. Да не би да пишеш?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Aug 14 2006, 10:41 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 14 2006, 10:55 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
По някой път си задавам въпроса: "Хората сляпи ли са?" Аха. Прекално голяма част от тях,да.. За жалост ли? I do not know. rot.. Странно, май ми е добре. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Aug 14 2006, 11:23 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
хахаха и аз за спрайт се сетих докато четях:")
Мисля даже, че parabellum е съавтор на рекламата. Хахахах:") Питам се... толкова ли си зле в действителност или по-зле? Стига с тия поучително дълги постове, в които простия смисъл е да си използваш псевдонима и да ни заливаш със своята премъдрост. Не те знам какво пишеш, как го пишеш и по-колко, но отношението ти sux:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Aug 15 2006, 12:01 AM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
P.S. Ах! Забравих, че момчето се натъжи преди време от приказките ми и взе, че ме игнорира. Мне, гъз. От доста време съм махнал всички боклуци като теб от игнор листа ми, защото реших че е безсмислено. Обаче ти написа доволно количество глупости, осъзнаваш ли го?! Хубава ли е тревата? По принцип не бих хабил цели минути за такива неща, но мисля да изневеря на себе си и да отговоря на човек като теб... 1. Аз седя на този компютър, защото уча важни неща за моето образование, което смятам да прехвърля и завърша в САЩ. Седя на този компютър, защото поддържам връзка с моето семейство, което е разпръснато из света. Седя на този компютър, защото си изкарвам джобните пари на него, като правя преводи - нещо, което обичам и ми се отдава. Аз съм в този форум, заради няколко много готини хора, които имат достатъчно акъл за да преценят кога използвам хумор, ирония и т.н. 2. Аз, както повечето хора тук, живея в дома на родителите ми. Друг е въпроса, че чувствам 2 места за мой дом, защото дома ми е там, където са любимите ми хора. Мисля да попътувам и да реша, кой е моят дом. 3. Аз съм 86'ти набор. 4. Аз не съм виновен, че ти имаш проблеми с личния ти и сексуален живот (по обективни причини), и не съм виновен, че използваш тактиката на нищожеството - прехвърляйки твоите проблеми върху другите. 5. Това че знаеш как да използваш богатсвото на езика е чудесно, но мисля, че и аз знам как. Също така мога да изброя 15 човека от този форум, които разсъждават по-умно от теб. Ти, в цялото си грандиозно желание да си различен и да изпъкнеш, сам си се заравяш, показвайки същността си. 6. Мислех да ти препоръчам да почетеш малко Източна философия, но наистина няма да има никаква полза. 7. Задоволих ли любопитството ти? 8. Не виждам по какъв начин би ми отговорил, освен с обичайните общи приказки, които използваш, оцветени с интересни, но произволно нахвърлени думички. Ако считаш за нужно да продължиш да ме цитираш/питаш разни работи/ала-бала - насреща съм. Досадно ми е, но в крайно сметка не мога да избягвам цялата простотия на този свят. Все пак, аматьори като теб биха ми били изключително полезни. |
|
|
|
Aug 15 2006, 12:07 AM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
Цитат Седя на този компютър, защото си изкарвам джобните пари на него, като правя преводи - нещо, което обичам и ми се отдава. Да не го приемеш като заяждане, но гледай да не напишеш, че нещо се 'отдава' на някого (думичката е удава, no offence) |
|
|
|
Aug 15 2006, 12:12 AM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Мерси, Боби.
|
|
|
|
Aug 15 2006, 12:22 AM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Ae, бати, повече няма да влизам в този форум, щот зарибявам някои мадами и това е много лошо -------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 08:21 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 08:27 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Ама parabellum е като някъв месия. Прави един пост и се коментира после със страници.
Цитат ъщо така мога да изброя 15 човека от този форум, които разсъждават по-умно от теб. Аз! АЗ!!!! Pick me!1111 -------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 08:28 AM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
^^Kaфенцеее, чисто ли го пиеш?
Слаш, направо съм изненадана, че си си направил труда да отговориш на този толкова грозен пост, всички тези работи ние тук ги знаем. Колко е хубаво да се събудиш с Alice In Chains, последно ги слушах на морето, Джулая. А сега ще си направя една чашка топло кафе
|
|
|
|
Aug 15 2006, 09:18 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^ НЕ, всъщност ненавиждам кафе
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:43 AM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Харесва ми когато има такива заяждания във форума. Пораздвижва се.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Aug 15 2006, 10:13 AM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
|
|
|
|
Aug 15 2006, 10:29 AM
Коментар
|
|
Вчера ми сложиха щори и мрежа против насекоми. Много ме кефят. А сега една муха хвърчи из стаята и не може да излезе
|
|
|
Aug 15 2006, 10:36 AM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
|
|
|
|
Aug 15 2006, 10:42 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 |
|
|
|
|
Aug 15 2006, 11:35 AM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 |
За този вид знам, че е по-опасно да го срещнеш, отколкото да срещнеш мечка...
|
|
|
|
Aug 15 2006, 11:52 AM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Явно знаеш повече, отколкото хората на снимката.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Aug 15 2006, 02:11 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Затова ли всичките момичета са избягали от теб, оставайки те самотен да киснеш по цял ден в този форум и търсещ малко фалшива близост към женските индивиди тук, като се опитваш да спечелиш вниманието им с разни плоски шеги, от които лъха огромна доза отчаяност.... Еееее, браво веИмаш си приятелка, пишеш оригинални и свежи шеги, от които лъха бодрост и оптимизъм....а, и не киснеш по цял ден пред компа. Шапка ти свалям -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Aug 15 2006, 05:14 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Кошмарен ден закъсах с колата в Пазарджик и 2 часа чаках да доидат да ме изтеглят.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aug 15 2006, 05:48 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
Разболях се...
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Aug 15 2006, 06:22 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 |
Пробвай с "кръвопускане",може и да ти мине.Но трябва да внимаваш,щото ако ти трепери ръката..........
Лоша работа |
|
|
|
Aug 15 2006, 06:27 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Ти пробвал ли си?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:11 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Ооо, кръвопускането е много страшно
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:37 PM
Коментар
|
|
Ако шибания ми провайдър още веднъж направи с нета ми, ще си го сменя
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:40 PM
Коментар
|
|
По разни филми, тип "Д-р Куин Лечителката", редовно си кръвопускат и мен много ме е страх. И от кво те е страх? И какво по дяволите е "кръвопускане"? чак сега ми дойде Радвай се, че не си бременен. -------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:45 PM
Коментар
|
|
^ Гхахахах, бременен съм с нета ми
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:47 PM
Коментар
|
|
Представи си къв наркоман си...
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2006, 09:50 PM
Коментар
|
|
^ Така е, обаче погледнато реално аз им давам 25 кинта на месец, като поне 5-6 дни от тоя месец( минимума е това), имам проблеми с интернета...Започвам сериозно да се замислям дали да не си сменя провайдъра...Айде аз се оттеглям да си дочитам Пътеводителя
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 08:27 AM |