![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Честито завръщане
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Здрасти.Явно си много добра на скейта.Аз сега се опитвам да започна,ама като прочетох за тия шини ми стана лошо.Но аз май няма да се пробвам на парапетите в подлезите.
![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ааа, спокойно, това става от глупост, не толкова от невнимание. Challenge-ваме се с дъртите скейтъри, за които на практика няма невъзможни неща и всичко опира до това дали ти стиска да го направиш и дали ще ти издържат нервите, докато летиш. И тъй се почва с 'нимойш да ги скочиш тея стълби, ни мойш да го сурнеш тоя ръб, нямаш воля...'
Един съвет - не се отказвай ако видиш, че ти потръгват триковете, но ако нещо сложно и опасно лепне от раз, не го прави отново поне същия ден, защото [лично аз много се възгордявам, че чак ми причeрнява пред очите] няма да стане както го мислиш ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ааа, спокойно, това става от глупост, не толкова от невнимание. Challenge-ваме се с дъртите скейтъри, за които на практика няма невъзможни неща и всичко опира до това дали ти стиска да го направиш и дали ще ти издържат нервите, докато летиш. И тъй се почва с 'нимойш да ги скочиш тея стълби, ни мойш да го сурнеш тоя ръб, нямаш воля...' Един съвет - не се отказвай ако видиш, че ти потръгват триковете, но ако нещо сложно и опасно лепне от раз, не го прави отново поне същия ден, защото [лично аз много се възгордявам, че чак ми причeрнява пред очите] няма да стане както го мислиш ![]() Благодаря за съвета ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
^Пак заповядай
![]() ... Да се похваля - два дена ме плетоха и ме оплетоха и ако приятелят ми благоволи да седне и да ми прати снимките, ще ги кача тук-там да се посмеете ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ето ги:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стърчаха така, защото това са снимки от първите два дена. След къпането опекнаха и се поотпуснаха и сега са муцка. А ето и една на която съм си с косата, за да добиете представа [както казва баща ми] как се орезилих: цък Този коментар е бил редактиран от _sk8mastR_ на Aug 18 2006, 03:27 PM -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
cool
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мноо фешън!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Хъ-хъ М'чи то хич не ти стои лошо
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ей, добре ти седят, честито
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Здрасти и поздравленйя за растата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Много ти отива.
![]() Винаги ми е било чудно не се ли уврежда косъма от цялото това сплитане( с кука май беше)? ![]() Понятие си нямам за това чудо и ми е интересно, за това питам.Мен лично ме е страх да сторя това на косата си. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е че уврежда се, но се възстановява с времето
![]() Да се похваля пак - вече направиха повече от половин година и не мисля още поне 10ина да ги подтсригвам ![]() p.s. - Тежък е животът на кандидат-студентът - бира, скара, репетиции, прослушвания, бира, скара, купони, бира, бира... Бира и скара, разбира се, и пак репетиции... -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
хахахаха,Петето и тя тука
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Познах те, брат... Като се замисля, единствените места, на които не можеш да ме откриеш са форумите за фентъзи и тея за Хари Потъренко... Иначе и във форума на Планета съм регната
![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре дошла и от мен
![]() И ти си по моята тактика "Когато правя нящо ,аз го правя атрактивно(екстремно)" П.С.Жалко само за хубавата ти косичка. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Хубава беше преди 9 години, когато имах здрава, права и много гъста коса, толкова дълга, че сядах на нея. После дойде пубертетът, тя се накъдри, аз пък исках да си е права и оредя и се изтощи и т.н. ... И сега ми е по-добре
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 10-October 07 Потребител N: 2362 ![]() |
Хехе, Пете, навсякъде сме!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Лол как съм пропуснала тената.Здрасти!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Здрасти и от мене
![]() ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
ЗАЩО приветствате потребители от преди сума ти време?!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител N: 2360 ![]() |
шот за гостоприемни
![]() -------------------- ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:32 PM |