![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Драсти, приятно ми е отново да се регна във форума ви.
Както и да е, it's all bout the musuc after all -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Епа, здрасти, щом си казал.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
То може хич да не си личи по ника и по другите неща, но съм женски иднивид.
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Драсти.
Отново, що? ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Преди бях с някакъв друг ник, даже не го помня, сега съм си с редовния. Всички така ме знаят
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
yo.. welcome. have phun
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
"Welcome to the friendliest forum in the world!"
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Mмм уелкъм и от мен.Добре дошла...отново
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
велцоме, приятни неща слушаш (вж audioscrobbler), от кога се захвана с барабаните?
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Скейт ли караш?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 1 2006, 11:38 PM) Преди бях с някакъв друг ник, даже не го помня Аве ти да не си Д(р)ъмър??? Винаги съм знаел, че зад ника му се крие някоя мъжкарана... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Аве ти да не си Д(р)ъмър??? Винаги съм знаел, че зад ника му се крие някоя мъжкарана... А нее, нещо много тъпашко беше - детска му работа. Цитат Скейт ли караш? Карах, сега съм с шини на двата глезена. Щото под 'каране' разбирам едни неща, които ти вдигат адреналина - стълби, паментници със стълби. И други травми имам, да че чуди човек как още ходя... Не че е лесно де ![]() Цитат велцоме, приятни неща слушаш (вж audioscrobbler), от кога се захвана с барабаните? Оу, едва от година, свиря в една репетиционна с много типове - половината съм ги видвала по веднъж. Но понеже станахме много барабанисти [3 без мен] и ме цаниха за вокал ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() Добре дошла(отново) в джунглата,с пожелания за много успехи като вокал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 3 2006, 12:22 AM) А нее, нещо много тъпашко беше - детска му работа. Ами да. Аз съм дете, ти също, мнозинството съфорумци и те... ![]() Всъщност наистина мразя мъжкарани, чисто по приказки и маниери, но това не е по темата а и не засяга теб, нали... ![]() А D®ummer е един бивш потребител, за който се сетих вчера, като изхвърлях кофата с боклук. Имам много дружки - скейтъри. Предполагам, че идол ти е Bam Margera... ![]() П.П. Добре дошла! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 30-November 05 Град: само в сънищата Потребител N: 1054 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Здравей.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Feb 3 2006, 10:52 AM) Ами да. Аз съм дете, ти също, мнозинството съфорумци и те... ![]() Всъщност наистина мразя мъжкарани, чисто по приказки и маниери, но това не е по темата а и не засяга теб, нали... ![]() Мисля, че - не. И се надявам. Всъщност какво разбираш под 'мъжкарана', защото на мен още ми се върти определението лепнато за една съученичка от 5ти клас, а то май е малко неприложимо сега. _______________ Цитат(Slash @ Feb 3 2006, 10:52 AM) Предполагам, че идол ти е Bam Margera... ![]() Ам, не. Всъщност е дядо ви Rodney Mulen - човекът благодарение, на когото сега си има повечето от триковете и то от най-зрелищните ![]() _______________ Цитат(`Xandria) Добре дошла(отново) в джунглата,с пожелания за много успехи като вокал Ева ли, еинственето нещо, което мога да пея като хората се AC/DC - нищо друго не ми минава през гърлото ![]() ![]() ![]() ... Още веднъж на всички: Здрасти ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 5 2006, 12:45 AM) Всъщност какво разбираш под 'мъжкарана' Дам, много правилно слагаш думата в "", защото не значи буквално мъжкарана. А какво точно разбирам под 'мъжкарана', съм ти отговорил: ![]() Цитат чисто по приказки и маниери Естествено, това не значи, че харесвам лигли. Ваша работа е да намирате тънката линия между женствената жена и силната жена - моята работа, като мъжки индивид, е да казвам кое ми харесва и кое не. ![]() Пък може да обърнем монетата, и да споделиш ти какво харесваш и не харесваш в един мъжки... Цитат Всъщност е дядо ви Rodney Mulen - човекът благодарение, на когото сега си има повечето от триковете и то от най-зрелищните Аха, това е човека, дефинирал името freestyle skateboarding, нали?! ![]() И Слаш знае туй-онуй... Само дето не мога да се задържа на дъска повече от 10 секунди... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ау, супир... Ми да те поканя лятото на бира и скейт, сако дето си го подарих на мъж ми за Нова година. Много ми беше скъп [скейта това], но по-добре без него, отколкото инвалидната количка. Пък и сега имам реални шансове да си купа блейдки
![]() ..За мъжкаранството - като ме слушаш не можеш да придобие представа колко миловидно, добричко, нежно и безобидно момиченце съм всъщност. Макар и да гоня пълнолетието [след няма 3 месеца това], няма да ми дадеш повече от 5ти-6ти клас ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 5-February 06 Потребител N: 1146 ![]() |
ООО боже СК8...
ни6то против ![]() ![]() -------------------- Живота е скапан - него прави по скапан :)
това бе6е мн тъпо |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
За това решението е само едно - МТБ ( ноу компромайс
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
A, да, пробвала съм се... Добре че беше оня храсталак да се спра, че инак... Аве то си има и скейт за такива спускания много зарибено - като сноуборд на песък, ама много зор бре! Втори път няма да се мъча така
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 5 2006, 12:45 AM) Ам, не. Всъщност е дядо ви Rodney Mulen - човекът благодарение, на когото сега си има повечето от триковете и то от най-зрелищните ![]() ![]() всъщност имам един познат, на когото му казват родни, поради очевадни (стилови) причини ![]() Цитат блейдки по-добре недей ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Що бре? Карала съм, оттам ми е пукнатата бедрена кост - нали знаете - всичко става до третия път и така и парапера в подлеза... Ко да се прави...
Btw, шините наистина много пречат на свиренето ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Е брао бе! Да се натрошиш заради едното нищо. Много кофти. Пробвай да осъдиш общината, че са им криви парапетите
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Човек, радвам се да видя друг скейтър из сайта!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_sk8mastR_ @ Feb 7 2006, 11:37 PM) Що бре? Карала съм, оттам ми е пукнатата бедрена кост - нали знаете - всичко става до третия път и така и парапера в подлеза... Ко да се прави... Btw, шините наистина много пречат на свиренето ![]() е, аз се отървах само с три месеца неходене и седмица в прекрасната ни болница "пирогов" с тревичка в ръка. бих ти казала да спреш, докато все още те пускат свободно под детектор за метал..да не ти стане прекалено много мета(ъ)ла ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ихаа, уха! Дърпам! Такива филмчета ги лапам като топли банички с боза, мали... Златен си!
MadHatter, ми аз малко трудно ходя сега и не мисля да се връщам към дъската... тоя месец... Много ми се е прикарало, харабия, като наркотиц си е - опиташ ли веднъж - няма спирка! А за металодетекторите - ми правят ми проблеми - на летището преди година две - минавам, пищи. Ааа, да, вериги - свалям, минавам - пищи. Бе ченгето вече почва да ме гледа подозрително, а да - токата на колана е огромна и яко метална... Това не го свалих, че в дънките си и без това мога да се побера няколко пъти. Минаха ме с металодетекторна палка и пак писна тук-там - гривни, други вериги, верига в пентагвам у джоба... Какво да ви кажа - само добре, че не намериха калашника и колта ![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Здравейте отново 6 месеца по-късно. Както обясних в пъвата тема от раздела, еб@ваха ми се с акаунта и .. тъй
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:39 PM |