![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Самоубийството е перманентно решение на временен проблем. За мен то никога не е оправдано по никакъв начин! За самоубийство не се иска нито кураж и смелост, а безрасъдие и никакво отношение към близките (най-малкото)! Лично аз го приемам като признак на огромна слабост! Напълно съм съгласен с това изказване, даже намирам и малко егоизъм и непукизъм за близките ти в такова действие, да не говорим, че може да има и друго решение на дадените проблеми на един човек, а не да се налага да се прибягва до самоубийство. Аз лично не толелирам подобни действия и не мисля, че са правилни... Животът е дар ебаси, за какво ще го пропиляваш ей така.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз имах!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Сетих се какво каза един мой познат по тоя повод - "Самоубийството не е решение - то е спасение"...
Не зная защо ви се струват безволеви...изисква се доста воля за да си признаеш че си се провалил и не искаш да продължиш... а кое му е хубавото да умреш сбръчкан и стар, ненужен и изгнил пред телевизора след ракийката шопската и епизода "Дързост и Красота"? И защо трябва да ми пука за 'близките ми" след като са ме оставили в това състояние? Ако са до мен и ме подкрепят...ще ми щукне ли е така от нищото да се самоубия?!?! -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Сетих се какво каза един мой познат по тоя повод - "Самоубийството не е решение - то е спасение"... Не зная защо ви се струват безволеви...изисква се доста воля за да си признаеш че си се провалил и не искаш да продължиш... а кое му е хубавото да умреш сбръчкан и стар, ненужен и изгнил пред телевизора след ракийката шопската и епизода "Дързост и Красота"? И защо трябва да ми пука за 'близките ми" след като са ме оставили в това състояние? Ако са до мен и ме подкрепят...ще ми щукне ли е така от нищото да се самоубия?!?! маци, ЕБАТИ глупостите дето говориш! няма дори да си правя труда да ти обяснявам защо, няма да ме 4уеш дори, а и ми се спи... ще остарееш и ти... аи ся стига тъпизми... някой поне да си защити мнението не да се обосновава с детските идиотски страхове от старостта! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
"..ненавиждам старостта, стана ли на 50 ще трябва да се мре..."
АХАХАХ! ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Нали една част от въпроса беше за избора-що се карате, всеки си избира как да живее, някой и как да умрат. Избор има всеки, няма ситуация НЯМАМ ИЗБОР. Аз лично имам и в семейството си самоубийци и познати(бивши) такива. Не ги осъждам именно защото уважавам чуждия избор. Аз лично 2 пъти сериозно съм се замисляла, единия път механизма не проработи, другият път реших че не си струва. Живота е много странен може да се промени за секунди в абсолютни крайности. Факт е, че през Романтизма хората са се самоубивали млади, което всъщност няма значение в този контекст.
Да, самоубийството е решение, но егоестично такова. -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Така, да живеем за другите
![]() Нека си поговорим за ценности. Не за крайности. За възпитание и морал. Не да ругаем разни егоистични типове. А.... бтв, какво е егоист? Много смело го използвате всички. Хваща ме парабеллум треска. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Аз не упреквам егоистите, да си тъкъв е изкуство, то си има такава книга, която всъщност е мого поучителна, препоръчвам я на всеки. Да си егоист хич не е лошо даже, стига да не се олееш защото като незнаеш как да ограничаваш свободата тя се превръща в свободия, която определено няма нищо общо с първата.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Афъ...да съм казала нещо за страх от старостта?!...Мисълта ми беше че всеки трябва да е свобоен да си тегли ножа когато му дойде до гуша ...реално погледнато планетата е пренаселена...KILL YOURSELF SAVE THE PLANET - благородно е! Всъщност щом самоубийците за вас са мърльовци и въобще кофти хора подкрепете ги в избора им? За какво са ви?
Ivita книгата случайно да се казва Библия?! Тоя спор е тенджера със спагети със захар и сирене...ни ми се яде вече -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз не упреквам егоистите, да си тъкъв е изкуство, то си има такава книга, която всъщност е мого поучителна, препоръчвам я на всеки. Да си егоист хич не е лошо даже, стига да не се олееш защото като незнаеш как да ограничаваш свободата тя се превръща в свободия, която определено няма нищо общо с първата. Като каза книга, се сетих за всички книжки как задръстеняка да се държи в света на готините. Колко ли такива са се самоубили, след като не са могли да изпълнят писаните съвети. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Книгата се казва Изкуството да бъдеш ЕГОИСТ и няма нищо общо с Библията.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Разбира се че е личен избор. Един от малкото истински лични избори, различни от типа "Кока-Кола или Пепси", които са ни останали.
И защо го отричате? "защото съм силен и ще се боря и всички утрепки, дето искат да си режат вените, да мрат в кофите". Ми някой пък може да не иска, това си е негово лично решение, независимо от вашето мнение. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:40 AM |