![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
поразрових се из форума и сякаш ми се стори, че никъде не видях някой да е споменавал за ELAKELAISET , а те реално заслужават да се споменат. Тъй като по начало финландските групи правят невъобразимо стойностна музика, то Елакелайсет направо ме разбиха и то от смях. Честно, когато ги слушах за пръв път преди 4 години, така се забавлявах, че направо си ги записах. Впоследствие се оказа, че групата е много обичана и харесвана както във Финландия, така и в Бразилия и къде ли не, което доста ме изненада.
Ама те наистина са добри и понякога си е живо удоволствие да разпуснеш с тях HUMPPA FOREVER! -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
За пръв път чувам за тази банда. Откъде може да се дръпне нещо тяхно?
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
ами аз си свалих цялата им дискография + няколко клипчета от мулето
ако не успееш да намериш, ще се пробвам да ти кача някъде -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
мачкат . аз имам един албум дето е хумпалататфакатгахсмата(или нещо такова
![]() любимата ми песен е мика хакинен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
и аз бих желал да ги чуя ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
въс връзка с тия шемети се сетих ...
предполагам сте попадали на групата акащи джуджета ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехе, мииика хакинен
![]() ![]() ей, я дайте още такива групи насам Алфа, аз на тия акащи джуджета само две песни съм слушала, щото май не можах да намеря повече, ама виж - на Черно Фередже всичко имам ![]() -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фереджето ме дразнят на мах ... Виж джуджетата жалко че имат точно 3 песни
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз без да искам почти всичко съм слушала на джуджетата значи
![]() аз фереджето си ги харесвам, че си имам спомени с тях. а има и една друга група кокоша глава, не са много сполучливи, ама бива понякога -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Кво точно свират. В къв смисал са смешни. Да не е нещо като Korpiklaani
![]() Качи някъде 5-6 песньовки ако имаш възможност.. -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не са като kopriklaani, даже нямат нищо общо освен тук-там фолк елементите.
elakelaiset предимно свирят "г"авъри на известни групи, изпълнявайки ги на финландски. Следобяд ще помоля мъжа ми да ти качи малко някъде, щото аз не съм по тази част, ама в никакъв случай няма да те лиша от удоволствието да ги чуеш ![]() -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако има още желаещи да чуят групата, да ми пишат лично, за да им дам достъп до ftp сървъра
-------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:12 PM |