![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Къде пък се изсили бе момко
![]() Всъщност откакто се отвори тази тема минаха около 2 месеца и тези,които си бяха тъпи п***и си останаха такива. Този форум също така ме срещна с няколко човека ,които мога да нарека приятели, но и Боби има време да се окаже тъпа п***а ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Пича много правилно каза:
Цитат Не ние трябва да докажем, че приятелството съществува, а ти обратното. Цитат Липсата на доказателства за съществуването на нещо не е доказателство за неговата липсa. Това всъщност дори не е нужно в случая, защото ти сама даде доказателство: Цитат Този форум също така ме срещна с няколко човека ,които мога да нарека приятели, но и Боби има време да се окаже тъпа п***а ![]() Теоретически е възможно, но това не е от значение за спора, защото ме нарече приятел => приятели има => приятелството съществува. PS. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Темата е тотално изчерпана.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Щом Сеп го казва..няма второ мнение по въпроса:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 2 2005, 10:17 PM) Щом Сеп го казва..няма второ мнение по въпроса:") ... Нима? ![]() Темата ме дразни изключително много /за това и до сега се въздържах да пиша в нея/. Съжалявам всички от вас, които не вярват в истинското приятелство, в любовта, в честните и добри хора. Умът ми не го побира ... как може да сте такива ужасни песимисти, да подлагате на съмнение и проверка всичко ... толкова ли е лесен животът ви, за да го втежнявате допълнително с подобни глупости - "всички ни използват", "всички имат задни мисли". Дори да е така, дори целият този шибан свят да е зъл, отмъстителен, лицемерен, аз ще продължа да вярвам. Имам истински приятели, обичала съм и са ме обичали истински и няма да позволя на никой да се опитва да ме убеждава в противното. Който иска да живее пълноценно и както някой ще кажат "в лъжа", да живее, другите - майната им, убедена съм, че всички самоубийци са си теглили ножа с някакво умопомрачаващо заключение за всички истини в живота. С това вече темата е изчерпана. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Защо изобщо спорите?
И аз обичам да споря по принцип, но вслучая няма никакъв смисъл... Защо просто не приемете че има хора, които не споделят вашите виждания, които смятат че истинско приятелство не съществува в толкова захаросана и идеализирана форма? И най-вече, защо това да е признак на песимизъм или каквото и да е друго, различно от лично мнение? Темата не се е изчерпала... Тя поначало е такава. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^ Ето за това харесвам Стрелци.Толкова са ..справедливи.Между другото според Магическото колело си Бухал,носител на Мъдрост
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 3 2005, 11:15 AM) Между другото според Магическото колело си Бухал,носител на Мъдрост ![]() Ааъ? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Не, темата не е изчерпана, изчерпани са аргументите на върлите песимисти...опа и те не са изчерпани, защото ги няма по начало. Идват и казват "няма приятелство щото не съм имал такова" и всички трябва да го приемем като свършен факт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 3 2005, 10:15 AM) ^ Ето за това харесвам Стрелци.Толкова са ..справедливи.Между другото според Магическото колело си Бухал,носител на Мъдрост ![]() Мерси, мерси... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 3 2005, 01:38 AM) Темата ме дразни изключително много /за това и до сега се въздържах да пиша в нея/. Съжалявам всички от вас, които не вярват в истинското приятелство, в любовта, в честните и добри хора. Умът ми не го побира ... как може да сте такива ужасни песимисти, да подлагате на съмнение и проверка всичко ... толкова ли е лесен животът ви, за да го втежнявате допълнително с подобни глупости - "всички ни използват", "всички имат задни мисли". Дори да е така, дори целият този шибан свят да е зъл, отмъстителен, лицемерен, аз ще продължа да вярвам. Имам истински приятели, обичала съм и са ме обичали истински и няма да позволя на никой да се опитва да ме убеждава в противното. Който иска да живее пълноценно и както някой ще кажат "в лъжа", да живее, другите - майната им, убедена съм, че всички самоубийци са си теглили ножа с някакво умопомрачаващо заключение за всички истини в живота. С това вече темата е изчерпана. ![]() A Sceptic's Universe... п.п. Spiral Architect™ -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(_TNT_ @ Aug 30 2005, 12:28 AM) .Не мога да се съглася с това ,че всичко се свежда до интереси,до някакъв вид изгода.Имам многогодишни приятели,имали са възможност да ме използват, но не са, имали са изгода да ме използват, но не са. самото приятелство е използване на времето на човека с които ти е приятно да си,...ест. и тои използва твоето време,защото и на него му е приятно...приятелството престава да съществува когато спре да ти става яко като се виждаш с някого и ти спираш да го правиш защото вече няма какво да ползваш от това общуване. за това има приятелства които се изчерпват от самосебе си.не ми казваите само че поддържате връзки с хора които вече са ви безинтересни! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ама, гарго, то идеята на цялата работа е именно, че има хора, които не ти писват.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
^ Нещо умно да кажеш!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 5 2005, 10:25 PM) Ама, гарго, то идеята на цялата работа е именно, че има хора, които не ти писват. на мен още не ми се е случило -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Sep 6 2005, 02:28 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Sep 5 2005, 10:25 PM) Ама, гарго, то идеята на цялата работа е именно, че има хора, които не ти писват. на мен още не ми се е случило Което нищо не доказва... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ако си бил нещо повече от приятел с някога, след раздялата не можете да останете само приятели. Винаги сте нещо повече
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 21-August 06 Град: Марково, обл. Пловдив Потребител N: 1523 ![]() |
аз намерих най-истинските си приятели през студентските ми години, когато бях далече от семейството ми.
Те ме приеха такава, каквато съм и ме оцениха, както и аз тях. Мога да кажа, че за тези хора мога да направя и да дам абсолютно всичко и вероятно дори няма да се замисля. Обичам ги много и страшно ми липсват, защото сме много надалече и благодарение на интернет поне поддържаме връзка. Сега моят най-верен приятел е мъжът, с който живея и с когото имаме сзтрахотна дъщеричка. Казвам, че ми е приятел, защото според мен корените на една здрава връзка са именно там някъде в приятелството -------------------- ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A аз нямам приятели щот съм изруд и съм гаден и всички ме мразят
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() а ина4е...не е леко...бахти,колкото пове4е години минават и осъзнавам колко е трудно да общуваш с приятелите...уф...едно време:"може ли да си играя с твоето камион4е" и до там... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз имам много приятели по-принцип, но въпроса е колко от тях са истински, а не временни. Иначе човек има нужда от приятели, които да го подкрепят от време на време като има проблеми, обаче важното е те наистина да са му приятели-аз примерно в 7 клас имах един приятел, с когото сега дори не сме се виждали, просто защото той се оказа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Приятели? Интроверт като мен има десетина по-близки. Иначе комуникат като мен има адски много познати, на повечето вече забравил имената. Случва се да се запознвам в трамвая(с някоя убавица разбира се), по улиците и т.н.
Приятелят, мисля аз идва когато през много неща сте минали заедно и са узрели не само отношенията ви но и вие самите. Приятелство след връзка? Уай нот? Какво повече ще сте-ще искаш да спиш с нея? Пък то с не малко приятелки искаш ![]() Приятели бол-ТИ обаче можеш ли да си приятел-това е важното. *Някъв тъпак отпива гнусно загорка-"Ето това е най важното!"* -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
За мен приятелството е най-важното нещо, поставям го по-високо и от любовта. Лошото е, че винаги си изграждам твърде идеализирана представа за по-близките ми хора и когато те не могат да я покрият следва разочарование. Очаквам твърде много от хората, признавам си - но другото е, че не очаквам нищо, което аз самата не бих направила и дала.
Наскоро ми се случи неволно да поставя на изпитание едно дългогодишно приятелство - въпросът беше буквално на живот и смърт и човекът, на когото повече от десет години съм се доверявала и помагала, просто не постъпи, както се очакваше от един приятел ..... И вече не е същото, продължаваме да се водим приятели, но в мен винаги ще я има мисълта, че не мога да разчитам на този човек .... Нямам истински приятели и това много ми липсва. И най-лошото е, че съм напълно наясно какво търся и искам, но никъде не го срещам - няма я онази искрена жертвоготовност, няма го желанието да помогнеш без да получиш нещо в замяна, всеки гледа първо себе си и се чуди как да те прецака. С часове мога да ви я разисквам тая тема и мога да давам примери до безкрай. Не съм срещала истинско приятелство .... не и по моите възвишени представи. Гадно било да си идеалист. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз лично се водя от максимата "Покажи уважение към всеки, докато не ти даде повод за обратното". Не изпитвам нужда да контактувам с хора. Мога да го правя, мога и да не го правя. Мога да изпитвам привързаност към хора, мога и да не изпитвам. Мога да помагам на хора, без да искам нещо в замяна, но това не прави тези хора по-специални за мен. Да, не бих помагал на всеки, и това е донякъде противоречие, но и понятието "специални хора" е нещо противоречиво. Факт е също, че когато си влюбен разсъждаваш по друг, по-наивен начин, и аз все още се уча да внимавам с този тип болестно състояние. Тогава обикновено не изпитваш нужда от приятели, а нужда от един човек, което си е поредната заблуда. Но това и е и не е по темата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Не изпитвам нужда да контактувам с хора. Вървиш против инстиктите си така. Или достатъчно общуваш и не си стигнал до състояние, в което да изпитваш необходимост или достатъчно интроверт за възхищение. А до приятелството - колкото е по-голямо то, толкова е по-трудно да се подържа. А и не е лесно да споделяш всички подробности с приятеля или да се интересуваш от неговите подробности и да дебнеш дали няма да ти изневери. При по-близките взаимоотношения с другия пол това е още по-засилено. А до влюбеното състояние - голяма е заблудата, че можеш да живееш без приятели само със съответния индивид. Но всеки, който е преживял няколко такива състояние е в способност да прецени, че това е само илюзия. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Тука всички писаха толкова много че сигорно декалогия ще излезе от всички коментари.
Две думи: Приятелството е най важното. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Тия казуси се повтарят вече - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...c=2679&st=0.
P.S. Цитат(rofl) Не изпитвам нужда да контактувам с хора. Само не ми става достатъчно светло как един човек, който по цял ден кисне във форума и пише с всички, бил асоциален - не изпитвал нужда от контакт с хората. Точно обратното е, хе-хе. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
*каза Парабелум и сам усети какви простотии дрънка*
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:07 AM |