![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Тази дума толкова се е клиширала, че ми е трудно да си спомня дефиницията и.
Много трудно е да изградиш нещо толкова специално, и след това да го опазиш, а и хората са изменчиви по природа, трудно е да се намерят такива, които да те обичат заради това, което си. Какво се разбира под истински приятел, който ти помага в нужда? Ама че егоистично. Лесно е да си съпричастен със страданията на другите, но ще можеш ли да бъдеш такъв и с успехите им? Примерно. Още не мога да преценя колко истински приятели имам, но по принцип инстинктивно скривам собствените си болки и разочарования, поне пред повечето. Искам да вмъкна нещо, което няма нищо общо с изказването ми, но Аристотел наистина го е казал добре: Който е приятел на всички, не е приятел на никого... май от тук идва усмивката ми, когато някой каже "аз имам много приятели". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Или достатъчно общуваш и не си стигнал до състояние, в което да изпитваш необходимост или достатъчно интроверт за възхищение. Второто, да. Създавам контакти с нови хора, само когато обстановката ми го налага, когато съм в компания с приятели, познати и непознати, например. Не казвам че това е правилно, но така съм свикнал да постъпвам. Не знам откъде идва това. Майка ми не ме е била като малък, баща ми не ме е карал да спя на стълбите, готиното пуделче, което имах 13 години (R.I.P.) не ме е насилвало... може би трябва да потърся проблема вътре в себе си, хе-хе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^От нови контакти винаги има нужда. Независимо от сеганшата обстановка не знаеш кога ще ти потрябват.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А до приятелството - колкото е по-голямо то, толкова е по-трудно да се подържа. Аз съм на точно обратното мнение. Колкото са по-близки отношенията ти с даден човек, толкова по-малко ти се налага да доказваш чувствата си пред него/нея. Иначе, аз никога, или в единични случаи, съм изпитвал нужда да споделям с някого. Което хората обикновено го приемат за странно, защото повечето ме имат за контактен човек. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Тия казуси се повтарят вече - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...c=2679&st=0. Цитат Sep 24 2003, 05:37 PM ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Sep 24 2003, 05:37 PM ![]() Сериозно ли си помисли, че не съм погледнал датата на двете теми? Така е, не съм, защото си спомням кога и двете са били създадени. Съжалявам, но мене трудно ще ме хванеш в грешка, ако това се надяваш. Казах, че мнeнията просто се повтарят и в другата дискусия, което прави всички нови постове тук - излишни, не че едната тема е била по-нова или не, както си се опитал да си помислиш. Изясниха ли ти се нещата, приятелче? Почти започвам да изпитвам съжаление към теб, stage. Не се опитвай да ме поправяш, защото изглеждаш празнословно. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Не се опитвай да ме поправяш, защото изглеждаш празнословно. Батенце, във ритъм клатя се батенце, в транс съм батенце, сам пляскам със ръце. ![]() Да те хвана в грешка викаш? ![]() Празнословие викаш? Така е. Че, кой се опитва да те поправя. Казвам че няма значение, по простата причина че и в която тема да бях писал, за всички нови потребители щеше да е еднакво...приятелче. Ако бях писал в другата тема, сигурно тази щеше да ми посочиш, ей така, просто да се изтъкнеш. Излишно е да се заяждаш за глупости, не мислиш ли ...не съм достоен за твоето съжаление, въпреки че тайно те уважавам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^^уау .. ама ти наистина се мислиш за безгрешен .. бях останал с впечатлението, че само така си говориш ..
а по темата .. аз се държа с почти всички приятелски .. но не се и доверявам на всички и .. май и аз като се замисля все пак нямам много истински приятели .. но пък кой ли има много .. -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Между другото, хвърли ми малко от проницателността си и ме светни как се казва заекът в подписа ти. Ако отговориш правилно - ще ме впечатлиш, наистина.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ето кога една приятелска усмивка може да помогне в тежки ситуации
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^Че той наистина е безгрешен, какво знаеш, аз сериозно започвам да се чудя и аз ли да прибягвам до игнор листа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Приятелството може да се разбере дали съществува само в екстремни ситуации.
На живот или смърт ![]() ![]() Инак хората са си бъбриви и хей толкоз ' мъничко им трябва, за да споделят. А човек има нужда да споделя - търси одобрение, или съвет или и двете. Дефиниция твърда - няма... поне за мен. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приятелството може да се разбере дали съществува само в екстремни ситуации. Много вярно!
На живот или смърт ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Приятелство ли?
Хората обожават да "споделят" свойте проблеми, и мразят да слушат чужди.. и на това често му викат "приятелство". Не обичам въпросното споделяне, харесва ми понякога да обсъждам,да задавам въпроси,да отговарям на други, да си разяснявам проблема,моя и неговия, с човек,на който вярвам (и той на мен,разбира се). ЦЯлото това изливане на оплаквания иначе е глупост.. Ей тъй,ставало ти по-леко.... блаааааа. Само крещиш на другите къде могат да те наранят успешно. Когато имам някой за Приятел, не му искам помощ, старая се.... стига ми да знам,че го има,че ако го потърся той ще ме подкрепи или дори просто ще си получа прегръдката,която искам.... Вярвам в Приятелството. Харесва ми....идеята. ПОзнати, хора, с които обичам да си прекарвам свободното време - бол.. Не държа особено много на тази 'соцялност' на човека ![]() ..Ho oбичам и да бъда Приятел,ама то си е двустранно.... ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Тука изчетох бахти изродщините
![]() Кво знаете за приятелството? Кво значи да имаш истински приятели? Истинското приятелство е малко по-различно от това което си мислят повечето от вас! Не сте ли се карали 100 пъти, не сте ли се пцували още толко, да сте си чупели канчетата, побоища, кървиша, интриги... еми начи не сте имали истински приятел ![]() ![]() Знайте, че истинското приятелство не се печели и купува, независимо, било с вечно любезничене, постоянни услуги, неотказани заеми, тЪпото изслушване, единомислието... Това са глупости и позьорщини дето нямат бъдеще в по-постоянните отношения. Дългото и крепко ![]() ![]() Мдам, тъпа теория ама е истина ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
За нещата, по принцип, никога няма еднозначно твърдение (единствена истина или само истина). А за подобни неща, толкова сложни, колкото човешките отношения и психика, съвсем не може да се намери точен отговор. Всичко е според зависи. Един ти е приятел, защото знаеш, че можеш да му кажеш всичко и ще чуеш добра дума. Или пък защото знаеш, че той/тя ще ти каже всичко и ти ще се зарадваш. Друг ти е приятел, защото може да правите тотални простотии и поне за малко да забравиш нещо и тн и тн и тн...Безсмиелено е да се обяснява повече.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Е, естествено не изпадаме в крайности
![]() Истинският, ИСТИНСКИЯТ приятел е само този за който писах по-горе. Пример: "Иванчо" ти е френд от години и сте правили кво ли не... ама той е беден (примерно) и един ден ти отказва заем точно когато ти си на зор, ама адски зор и си разчитала много, много на него. Значи ли, че не ти е истински приятел?! И понеже ИСТИНСКИ е тежка дума ще пробвам да обясня простовато защо именно "онзи" е истински. - Ако един човек, който познаваш добре от 5 години (примерно) и с който си се карал многократно ти е все още приятел, значи той/тя ти е ИСТИНСКИ приятел ![]() хахах изпаднах в подробности ![]() мани ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Ще прозвучи тривиално но наистина с годините човек си отсява приятелите и се оказва че за целият му живот истинските му приятели са 2-3-ма аз съм мн общителен човек но истински приятел това са 2-ма човека
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:49 AM |