![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Oct 18 2003, 11:36 AM) Цитат(bgm @ Oct 17 2003, 11:13 AM) Kefi me, che bobz winagi polzwa tazi ![]() Ако аз я използвам ще ми върнеш ли мешката с малтийския кръст, която ми взехте с Гамбита и некви други идиоти? ![]() ![]() ![]() Значи така! Аз не слушам рап и съм ограничен! БЛАГОДАРЯ! Mozhe, no samo kogato ti transplantirat chuwstwo za humor. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ААААА! ОК! А вие докато ми метнахте оня брутален бой що не направихте и това? Мене още ме боли оная работа от боя (може и да е от смученето на Гамбита след това... не знам)
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Ti mai ne razbirash, che wsichki te buzikat.To si ima i za kakwo iawno.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Ъъъ, по темата...класическа. Игор Стравински ми е любимият композитор. Намирам ( и не само аз ) обаче доста връзки между метъла и класиката...Джоуй ДеМайо си го казва все пак... Вагнер е първият метъл музикант !
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Grishnackh @ Oct 28 2003, 11:17 AM) ... Вагнер е първият метъл музикант ! Има нещо вярно.И аз намирам любимия композитор на Хитлер за доста добър.Особено "Валкириите" рулз отвсякъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тетралогията "Пръстенът" кърти мощно... мивки, бидета, всякакъв фаянс.
![]() ![]() Grishnackh, това за метъла и класиката го е казал не само DeMaio, а и много други: Christofer Johnsson, Chris Boltendahl, Yngwie Malmsteen... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Да, макар и не особено често. Мерси, че ми напомнихте, че ми се слуша Спенс.
![]() Иначе - малко от свестния рап, електронно едно време слушах много, но сега... почти не. Слушам трип-хоп малко като се сетя, малко индъстриъл, пънк (с всичките му варианти), ако не броите готика към другата музика - да, определено. Винаги ми е допадала експерименталната музика... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Az ne pretendiram da sym 'metalka' - edno sqka6 lubimo ponqtie...az dori mrazq tazi duma.... estesveno 4e ne slu6am samo metyl.... da ne govorim 4e ot metyl do metyl ima ogromna ralzika i az ne smqam 4e vsi4ki stilove mogat da se nari4at 'metal' no tova kakto i da e.... za momenta tyrsq moeto az 4rez gothic-a. smeq da tvyrdq 4e tova e dosta podhodq6ta muzika za men...makar 4e tepyrva navlizam v tezi nepoznati 'vodi'
just me -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Всеки от нас слуша и различна музика. Много ми е странно от къде се намериха толкоз много проценти да кажат, че нищо друго освен метъл не слушат...
![]() Аз харесвам доста етно неща (не смея да ги сложа към метъла, защото много от въпросните изпълнители представа си нямат какво е метъл), както и доста класика.... По мое мнение няма втори като Рахманинов! Бетовен, Шомберг, та дори и Шопен също ми харесват.... Абе няма да продължавам, че за класически композитори мога да пиша до утре поне... ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Само жица !! Някой друг дръм енд бейс слушам ама това е 1 път в годината и не се брои.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Да, харесвам електронна музика, по-конкретно ebm, още синтпоп, ню уейв и т.н. Също фолк, неофолк, неокласика, ембиънт, даркуейв..
Не е хубаво човек да се ограничава напълно. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Някоя и друга песен, но много малко, иначе и класическа музика съм склонен да слушам стида да съм в настроение за нея.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Турбо Фолк!
![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Дванайсти ноември 2003-та
![]() -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Дванайсти ноември 2003-та ![]() Където боцнеш, влиза! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Само жица !! Някой друг дръм енд бейс слушам ама това е 1 път в годината и не се брои. Цитат Nov 12 2003, 12:06 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат Някои сте напред с материала, а?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Къв ви е проблема като някой отвори стара тема ебати?
![]() Ако беше пуснал нов топик, още в първия пост някой щеше да почне по безкрайно остроумен и забавно-свеж начин да му обяснява, къде се намира опцията за търсене. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Мии, естествено, че не слушам само метъл..рок също харесвам.
![]() И не само.. ![]() така че - 'да' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ха, точно пък техно... често попадам на хора по автобусите които си надуват някво диско и в крайна сметка едно и също се повтаря 10минути, буквално. Все едно да слушам един 2-3 секунден китарен риф и да се повтори няколкостотин пъти.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Днес слушах една песен в колата Рап и пееха "hey yo this is my jam throw your hands in the air air" май е некъв хит некой знай ли я ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Нямаше ли такава тема в общи?
![]() Не се забивам в етикети, една песен или ми харесва, или не - и това не зависи от стила. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Rock & Haredcore
-------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Харедкор ?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
emi da ne se ograni4avam ......sly6am rock,grunge i dr
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
След като няма да оставите темата да се върне в гроба... Rock, pop, house, dnb, chillout, lo-fi, rap, ambient, folk, classical и др.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^^Супер е, че не се ограничаваш.
Остава да скокнеш еднаж-дваж връз Ctrl и да пропишеш на кирилица. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ем слушам освен метъл и рейв техно и електроника... и то само 1 група... абе The Prodigy се казват и с тях всъщност прослушах музика. Music for the Jilted Generation
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
В този форум за метъл май само аз слушам само МЕТЪЛ
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ аз слушам перхидрол метъл а.к.а. Бекстрийт бойс!
^^ Рррр-рок, хардкор, поп музика, рап.. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:30 PM |