![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
миналата седмица гледах токио дрифт . филма определенои влиза в групата " ще са гледа 10-на пъти"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^За "Бързи и яростни: Токио дрифт" ли става дума?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
сега гледах lucky number slevin .. от доста време не бях гледал толкова як филм
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Prison Break
Хвалеха ми го от месеци. Вчера направих грешката все пак да видя какво представлява. Стояла съм до към 3 часа през нощта да гледам серял... ![]() Страшна зарибявка! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ мене ме светнаха за него от този форум... 22 епизода за 4 дни изгледах
![]() а последното дето гледах бе Mini's First time...e не е каквото си мислите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Последното читаво нещо, което гледах беше "Криминале"... и то читаво отчасти, не е чак толкова велик. Нещо няма готини нови филми напоследък. Искам нещо, което като го гледаш да те накара да се замислиш, а не да цъкаш "бре, тоя как ги изтрепа всички" или "цъ цъ цъ, Джони Деп как се жертва милия".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Prison Break Хвалеха ми го от месеци. Вчера направих грешката все пак да видя какво представлява. Стояла съм до към 3 часа през нощта да гледам серял... ![]() Страшна зарибявка! А вече се появи първи епизод от втори сезон! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=925707
LOL Грехота е да се цензурират хубавите филмчета от миналото ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^
![]() Скандализираният зрител нямал ли си е друга работа, глупаво е да се изтъкне като причина това, че малките зрители могат да ги имитират, особено днешните, които правят каквото поискат. Наистина е грехота, това филмче не трябва да се пипа! ![]() П.С. и като стана дума за стари класики, някой помни ли това ? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Вторият сезон на Prison Break мисля, че ще ме разочарова. Някак си прекалено нереалистично се изплъзват юнаците ни ..... а що полиция е подире им.
Lake House - интересен като идея, но реализацията силно си куца. А пък и мразя Киану Рийвс или там, както се пише. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат ^За "Бързи и яростни: Токио дрифт" ли става дума? На мен и един път гледам ми беше много, за да се наситя със слабоумние. е да не е много сюжетен ама .. искам само нисан-а(ако не се лъжа) на гада ![]() няма да се разсърдя и на още няколко коли от каталога на филма .. онзи червен додж в началото ![]() по темата : от няколко седмици свлих ТИхия хълм ма е страх си помисля как са насрали сюжета на играта и още не съм си го пуснал |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Мене ми хареса. Няпомня ми на Resident Evil ('щото и в двата филма внимението ми бе фокусирано върху няколко яки путки, предолагам). Въпреки, че можеха да се натискат малко... Жалко, че лапето не умря накрая. Деба, подсети ме за Cujo. Деба тъпото лайно, трябваше майката до го удуши... и после кучето да я ебе
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Вторият сезон на Prison Break мисля, че ще ме разочарова. Някак си прекалено нереалистично се изплъзват юнаците ни ..... а що полиция е подире им. Аз започнах да го гледам от днес на обяд и до 8:30 само това правих ![]() ^А Resident Evil не ми хареса нито едната част .. прекалено е измислено .. няква кучка избива всички .. ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
xaxaxax за последно гледах
Особености на националния руски Лов/ и Риболов ![]() Мноо яко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пф .. изгледа 18 серии по 40 минути на Prison Break за 2 дни
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Idle Hands are the devil's playground
![]() Много добър филм! несериозен хорър/комедия с участието на Offspring! и Джесика Алба ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Форест Гъмп... не знам какво да ви кажа за този филм. Който не го е гледал е хубаво да го види. Започва тъпо.. направо мирише на някаква тъпня.. по някое време обаче те тресва изключителна симпатия към хероя... в края на филма вече ти е истински смазано.. Бих казала, че е дори тежък филм.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Е то това си е класика. Ако намериш прочети и книгите. Те са две части.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Снощи гледах: Metal - A Headbanger's Journey
Изобщо не очаквах да е толкова добър филма, страхотно е направен. Някои от интервютата са много добри, а и всички по-важни стилове от метъла са покрити... е, без прогресив,пауър и готик, ама това какъв метъл е ? ![]() Дий Снайдър здраво ме изкефи ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Вчера даваха по BTV май че "Бягащият човек" - поредната абсурдна екранизация по Стивън Кинг. Честно да си кажа не помня добре книгата, но знам че ми остави огромно впечатление, че имаше идея и напрежение, а това вчерашното беше помия. А Шварценегер е гей.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Даааааааааааааа, тоя филм е една от най-тъпите екранизацйи на книга на Стивън Кинг, тук жестоко са орязали сюжета.
От книгата са взели само идеята. Тоя тъпизъм няма нищо общо с книгата. Филма е доста тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъп. ГАДОСТ,ОТВРАТ и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
I'm the Juggernaut, bitch! ![]() Еба ти тъпия филм иначе. Оная част с "робските имена" беше абсурдна. Аз го гледах вчера. Забавен е. Кво? \m/ X-Men \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() Sooner Or Later They Will Find You. ![]() Kak съм пропуснала този невероятен филм не знам, днес го гледах, тъй като вътре е любимата ми актриса Кидман, а при нея, както и при Деп, не обичам да имам пропуски, и съм впечатлена. От много отдавна филм не ме е стряскал така, ето това е истинска история за призраци, отначало действието се развива доста бавно, но по-късно се разгръща, за да достигне една непредсказуема кулминация. Има я и патологичната атмосфера, която толкова трудно се постига, за да е наистина страшен филма, а сюжета се оказва повече от интересен. ![]() Силно препоръчвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Днес си купих и ще си гледам Sleepy Hollow и Hannibal за по 5лв. от няква промоция на Александа видео.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Какви са тези нови mainstream измислици, дето ги гледате?
Напоследък изгледах старата филмография (70's) на Jack Nicholson. И най-добрият му филм, според мене: ![]() Някой да знае къде има за сваляне втората част (The Two Jakes, 1990)? -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Dracula - the dark prince
Нелоша екранизация на истинската история за историческата личност Влад Дракула. Ако въобще има истинска история. Имаше известни пропуски в сюжета, но беше интересно да се изгледа докрай. Би харесало на всеки, който малко или много се интересува от подобна тематика. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 4-September 06 Град: Костинброд Потребител N: 1548 ![]() |
Това е филма
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dracula - the dark prince Нелоша екранизация на истинската история за историческата личност Влад Дракула. Ако въобще има истинска история. Имаше известни пропуски в сюжета, но беше интересно да се изгледа докрай. Би харесало на всеки, който малко или много се интересува от подобна тематика. За същия филм от 2000 година ли става дума?Аз лично мисля, че е ужасен... Ако някой се интересува от "подобна тематика", по-добре въобще да не си губи времето да го гледа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0103874/
http://www.imdb.com/title/tt0109506/ Такива Филми са само веднъж. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
![]() Ей тука е истината -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 10:02 PM |