Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 4 2006, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^Жалко, че наоколо има само магарета
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 4 2006, 06:46 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Ама сте гадни! БЬорк е женена бе чук..освен туй неа фамилия као сичкио исландци... -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Sep 4 2006, 08:01 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
глупавият ми доставчик easy-lan(от шопландия има ли и други техни жертви) ми сменят ип-то през 4 часа... само днес решиха да ми спестят при всеки реконект смяната и ми оставиха домейна lp-lover
OMFG къде е гадната справедливост |
|
|
|
Sep 4 2006, 08:17 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Аз съм тъпо дете, признавам си без бой, обаче безнадеждно много ми трябва обложката на The Black Halo в размер минимум 1024х еди-колко-си, а в сайта им не мога да я изтегля, защото уебмастърите са педерас'и
-------edit--------- http://www.kamelot.com/finland/v2/sect_tie...at/taustakuvat/ -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 4 2006, 08:25 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 4 2006, 10:12 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Някой има ли представа какво значи този знак, ако въобще значи нещо?
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 4 2006, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Приличат ми на стари японско/китайски букви
-------------------- |
|
|
|
Sep 4 2006, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Ама може и на обратно да се гледа, нямам идея. От една гривничка е.
Един познат каза,че било 3 скумрии,ама нямалко бира... А аз искам сериозно да знам. Идеята ти ми хареса повече. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 12:05 AM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
|
|
|
|
Sep 5 2006, 11:10 AM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
глупавият ми доставчик easy-lan(от шопландия има ли и други техни жертви) ми сменят ип-то през 4 часа... само днес решиха да ми спестят при всеки реконект смяната и ми оставиха домейна lp-lover OMFG къде е гадната справедливост oh, yeah. Easy- Lan е така велико явление. Жалко че не съм сега в София да му се наслаждавам. Но пък може да имам честта да бъда половин час във Варна, дано това компенсира. |
|
|
|
Sep 5 2006, 12:14 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Някой от вас има ли профил в Skype?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 5 2006, 12:40 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Днеска нещата се нареждат и се кефя
-------------------- |
|
|
|
Sep 5 2006, 01:10 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Е като е омъженена да не е умряла бе, пич?! Фамилията й доколкото помня е култова - Guomunsyrsdottir или нещо от сорта... e ти искаше да ги жениш за нея, а при популация от 300000 мислиш ли че някой исландец изобщо си знае фамилията - там не се използват. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Sep 5 2006, 01:36 PM
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Къде беше оная тема с фентъзи артуърка? Как да е http://genzoman.deviantart.com/gallery/ - приятна галерия...
-------------------- |
|
|
|
Sep 5 2006, 03:01 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
|
|
|
|
Sep 5 2006, 03:05 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
^Като гледам Бьорк, имам чувството, че не само има кучешки корени, но и кучета са я таковали по исландките била и върхове. Нещо не мога да оценя ненормалните песни на тази клоноядка. Може би единственото й нелошо изпълнение е "All Is Full Of Love".
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 5 2006, 05:36 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
Някой може ли да ми окаже помощ,като ми намери един филм?
-------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Sep 5 2006, 06:16 PM
Коментар
|
|
^ Е кажи го де...
Бьорк е болна. Слуша се само в екстремни моменти... |
|
|
|
Sep 5 2006, 06:52 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
Колко е хубаво човек да гледа нещо от детството си, вижда, че не е толкова перфектно, колкото си е мислел, но същевременно още повече го заобичва.
Диема family владее
|
|
|
|
Sep 5 2006, 06:54 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
The Road Killers,така беше доколкото видях надписите
Поправка-наричат го още Roadflower,ама аз къде ли не рових(освен арена) и не намерих нищо.Карай...няма да се намери -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Sep 5 2006, 06:55 PM
Коментар
|
|
^^^ & ^^^^A^S^Z6sf^D^^^ Стига бе, тая мацка има наистина много приятни и артистични попадения, а и не мисля, че музиката е единственото й изразно средство. Не е лесно достъпно, но творчеството й е оригинално, най-малкото. Ама пък на кой му пука, ако щете слушайте ..и други неща
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 07:07 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
"Ако тези цени са различни или по-ниски от тези в магазините ни, считайте, че важат последните"
Тая простотия прочетох днес в брошура на Фамилия -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Sep 5 2006, 07:25 PM
Коментар
|
|
Някой от вас има ли профил в Skype? Аз. Бьорк е нещо странно.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 07:36 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Цитат Някой от вас има ли профил в Skype? Аз също -------------------- |
|
|
|
Sep 5 2006, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
^Бьорк не е Нищо странно-просто се прави на интересна. Музиката и клиповете и са ненужно алтернативни и са насочени към случайни ексцентрици. Дразни ме как бере слава. А едни The Gathering, които са адски смислени и не праскат безброй несвързани и префърцунени симовлики??? КОй ги е чувал?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Sep 5 2006, 08:07 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
Sep 5 2006, 08:09 PM
Коментар
|
|
^Бьорк не е Нищо странно-просто се прави на интересна. Музиката и клиповете и са ненужно алтернативни и са насочени към случайни ексцентрици. Дразни ме как бере слава. А едни The Gathering, които са адски смислени и не праскат безброй несвързани и префърцунени симовлики??? КОй ги е чувал? Аз лично не бих избрала The Gathering като сравнение за Бьорк, приликата е повече от минимална, за да има някаква основа и смисъл... -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 08:16 PM
Коментар
|
|
^^^ Поглеждаш го от тази страна, до сега никога не съм приемала Бьорк като нещо комерсялно. Емоцията,която ми е носи нейната музика е малко или много над тези неща.
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 08:49 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
Цвети.. и аз имам...
Top 10 смешни метъляги хахахах Друго ко щях да казвам.. за неща от детството... гледах Спящата красавица..Питър Пан и от сорта.. Умрях си от кеф:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 5 2006, 09:37 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Тея са най смещните и жалки хора който съм виждал през живота си.
Стига ти да видиш Abbath i Horgh и си казваш OMFG -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 10:25 AM |