Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 5 2006, 10:20 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Ъахахахаха на второ място е снимката на blashyrkh "с едни приятели" (в.ж. темата за Адските аксесоари)
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Sep 5 2006, 10:53 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Трябва да призная, че новия албум на Evanescence е изключително приятен! Ще поздравя сестра ми, която е голяма фенка и има всичките им албуми на оригинални CD-та.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 10:54 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Сравнен с предишния, ми се струва отчайващо скучен. Е, ще го слушам още... Абе личи си, че Ben Moody беше мозъкът на тази група.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Аз съм слушал само "Fallen" и "Origin" всъщност и не мога да дам компетентно мнение, но сякаш се опитват да направят нещо доста разнообразно в новия. Не знаех обаче, че мозъка на бандата е напуснал...
ЕDIT: Хм.. по-точната дума е музикантско, не разнообразно. Звучи хомогенно, метъла е сведен до нула, но ми харесва пианото и гласът на Ейми. |
|
|
|
Sep 5 2006, 11:21 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Днес никой не иска да си говори с мен
-------------------- |
|
|
|
Sep 5 2006, 11:24 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
^^ "Anywhere But Home" е концертно CD и DVD. Яко е, има го в Арена. Предишният студиен е точно "Fallen".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 11:37 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Еванесънс ми беше скучен,та дори досаден на моменти. Трябват му още слушания, но на първо в момента, в който се зарадвах,че е почнало нещо интересно от албума останових,че е свършил и са тръгнали Енсиферум. Moody ме кефеше.
^^Наздраве ти. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 5 2006, 11:41 PM
Коментар
|
|
^^ "Anywhere But Home" е концертно CD и DVD. Яко е, има го в Арена. Предишният студиен е точно "Fallen". Ха! Уф, трябва да се науча да използвам тези стрелкички. ^^ де. Стейджи, гепи това да ти се оправи настроението... http://www.shafted.com.au/photos/thumbnails.php?album=topn |
|
|
|
Sep 6 2006, 08:59 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^ По повод новия албум, снощи се сетих това, че явно гениалността им е стигнала само за материал, работен 10тина години (Fallen и Origin), за да не могат да си използват качествено 2-3те години, в които са работили сегашния...А и си личи каква част от нещата е писала Ейми преди...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 6 2006, 09:02 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Аз пък Еванесънс въобще не ги харесвам...Стейдж, наздраве ти, не се сдухвай
-------------------- |
|
|
|
Sep 6 2006, 11:19 AM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 6 2006, 11:47 AM
Коментар
|
|
Цитат Анастасия Георгиева Димитрова-Мозер 0887 573 747
|
|
|
|
Sep 7 2006, 01:44 AM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Код 1. Ахмед Доган 0888 66 26 22 -------------------- |
|
|
|
Sep 7 2006, 11:55 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Sep 7 2006, 06:14 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
В компютърни клубчета Маниа не ти дават да ръгаш usb устройства, ебати :puke:
Въпреки че съм за малко в сф ще взема да си платя нета и да се логвам от квартирата. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 7 2006, 08:10 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Днеска ми се случи нещо интересно, което категорично доказва, че има Бог.
Седя си аз пред Софийския и си чакам за една среща. Гледам някаква нелиша мацка сяда и почва и тя да чака някого. След малко идва една нелоша руса при нея и започват да се гушкат и да се целуват. С език. В този момент естествено направих това, което всеки нормален хетеросексуален мъж би направил - погледнах към небето, разперих ръце в страни и си помислих "Благодаря Ти!". После двете си тръгнаха хванати за ръце нанякъде. Има-няма 5 минути след това идва някакъв китаец и ме пита говоря ли английски(на аглийски). Викам му "да", щото реших, че е примерно някъв турист, който се чуди как да стигне до еди си къде си. Обаче пича почна да ме зарибява за няква секта. Вика: - Христянин ли си? - Ми, да... - Ходиш ли на църква? - Само по празници. - Аз съм от еди си коя си секта, искаш ли да знаеш истината за живота? - Не трябва ли всеки да живее и от опит си я разбере сам? - Ама аз мога да ти я дам! - А като ми я дадеш, какъв ще е смисълът на проклетия ми живот тогава? ...нелепа тишина - Приятен ден. Другото интересено нещо, което ми се случи днес беше, че заковах(!) от първия опит вокалите на най-трудната(за пеене) песен от предстоящото ЕР на Distorment. Плашех му се на тва парче и го отлагах за накрая, а то... просто стана идеално от първия път и няма какво да се заанимавам пак. Me = King! -------------------- |
|
|
|
Sep 7 2006, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^Поздравления
-------------------- |
|
|
|
Sep 7 2006, 09:34 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
^А! Сети ме за разговора,който чух тази сутрин като слизах за работа.
Минавам покрай една баба с момченце,и случайно долавям нещо подобно: - Бабо, знаеш ли само какво искам от теб? (с един делови тон) - Какво? - Искам само да ми купиш едно от 55(стотинки явно). Виждашли колко малко искам от теб? А като бях на 4 исках всииииичкооооо! - Ти май и сега много си позволяваш да искаш... Е оправиха ми настроението за цяла сутрин! Частично Лунно затъмнение. Колко 'романтично'.... p.s.: Цитат ----(23:11:23 7/09/2006) разбери ме..и аз прикаам глупости щото кихам -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 7 2006, 10:39 PM
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 |
^Снощи и аз видех 2 влюбени. Всеки, който е от Русе знай за кои говоря... понякога направо плашат честно. И едната си тръгва.. другата я хвана и се размляскаха.. първо ми се оцъклиха очите.. после се обърнах и си залочих бирата...
Btw напрвихме си страхотно картофено пюре.. баси как обожавам картофи -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
|
Sep 8 2006, 08:40 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
Остава ми един изпит да завърша семестриално !!!!!
|
|
|
|
Sep 8 2006, 09:11 AM
Коментар
|
|
^ Поздравления
Аз днес ще се разкарвам до Британския съвет да се записвам на интензивен курс по английски...И щели да ме питат някакви глупости. А как не ми се разкарва на майната си до там и то точно в 2 на обяд... :/ -------------------- |
|
|
|
Sep 8 2006, 09:18 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Пфууу...като гледате лезбийки, що не ме викате и мене, бе. Еба ти ..никаква солидарност
|
|
|
|
Sep 8 2006, 09:20 AM
Коментар
|
|
^ Е ти кво, до Русе ли щеше да отидеш
-------------------- |
|
|
|
Sep 8 2006, 10:20 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Пфууу...като гледате лезбийки, що не ме викате и мене, бе. Еба ти ..никаква солидарност ОК, следващия път ще ти звънна и ти ще дойдеш веднага с MadHatterмобила със синия буркан, карайки с 200 в насрещното(и подгрявайки с ТАТУ), за да гледаш как си пускат езици някви путки. -------------------- |
|
|
|
Sep 8 2006, 10:42 AM
Коментар
|
|
Как бързо се сещаш
|
|
|
|
Sep 8 2006, 01:14 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Ебаха ми се тонколоните! Гррр, точно днес ли!!!!!!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Sep 8 2006, 03:23 PM
Коментар
|
|
^Това е късметът
Ебаси, тая година май ще взимам два сертификата по английски, след като лятото си взех FCE, сега правих тест дали съм на нивото, искано за да се явя CAE и изкарах 54 от 60 -------------------- |
|
|
|
Sep 8 2006, 04:28 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
Утивам до "На Тъмно" да си взема тениска на Judas
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Sep 8 2006, 04:43 PM
Коментар
|
|
Утивай!
|
|
|
|
Sep 8 2006, 05:11 PM
Коментар
|
|
Пътуването в рейса в близост с група 16-20 годишни наконтени момичета е равносилно на гледането на епизод от латино-американски сериал.
Заснех потресаващи кадри в близост ректората на СУ. Жалко че не е в мене кабела на телефона. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 11:54 AM |