![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Tornado of Souls ти щерка, аз син, работите вървят към една Метал Сватба след 22-25 години
![]() ![]() П.С. Как я кръстихте момата ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Момата се казва Радост и много ви благодаря на всички.2.800 кг 49см се роди и плаче за хеви метъл хахахахахахааа
![]() Между другото за малко щеше да дойде и на концерта на TESTAMENT щото и на майка и се ходеше т.е. на APOCALIPTIC CITY но вресливите баби не дадоха и за жалост не присъства на великия концерт.Май много кратък ми се стори този концерт.Амаче съм нагъл те цял час свириха но на мен ми се стори много кратко.Но има надежда за до година да гледаме MEGADETH в Каварна.По думите на кмета събитието може да бъде на 6 май 2007 така ни каза на мен и на Izkufelia понеже бяхме с фланелки на MEGADETH та за това дойде при нас бат Цонко както си пиехме бирите и гледахме вече HELLOWEEN. ![]() METALHEAD да ти е жив и здрав сина и да те слуша и куфее яко кат порасне.НАЗДРАВЕ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Днес ми се роди дъщеря,нова хеви метълка.Татко и ще я отгледа с чичко и Чък Били , Дейв Мъстейн , Том Арая и други такива .А майка и е от форума и се казва APOCALIPTIC CITY и е жива и здрава, и няма търпение да се върне при всички нас.Ще се леят много бири с Izkufelia Testamento и Jicata и много други верни хеви метъли.НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ. ![]() Да ти е жива и здрава. И аз исках дъщеря ама все мъже ги правя. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Да ви е жива и здрава рожбата
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Момата се казва Радост и много ви благодаря на всички.2.800 кг 49см се роди и плаче за хеви метъл хахахахахахааа ![]() Между другото за малко щеше да дойде и на концерта на TESTAMENT щото и на майка и се ходеше т.е. на APOCALIPTIC CITY но вресливите баби не дадоха и за жалост не присъства на великия концерт.Май много кратък ми се стори този концерт.Амаче съм нагъл те цял час свириха но на мен ми се стори много кратко.Но има надежда за до година да гледаме MEGADETH в Каварна.По думите на кмета събитието може да бъде на 6 май 2007 така ни каза на мен и на Izkufelia понеже бяхме с фланелки на MEGADETH та за това дойде при нас бат Цонко както си пиехме бирите и гледахме вече HELLOWEEN. ![]() METALHEAD да ти е жив и здрав сина и да те слуша и куфее яко кат порасне.НАЗДРАВЕ ![]() Дай да ги сгодим с моя син, той същите работи слуша и е на 2 годинки, идеална разлика ще имат ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:31 PM |