![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Първо.Ти нямаш представа как се обличам и към какво имам афинитет. И второ...да си различен не означава просто да се обличаш различно.Ако означаваше само това,по тази логика метъл обществото също са стадо.Обаче тук не става въпрос за външен вид.Става въпрос за мироглед.Идеология.Начина,по който гледаш на света.Тук е различното.То дори е смешно да се говори за външен вид...адски повърхностно. Принципно избягвам лични забележки, но... ебати тъпнята! Можеш ли да се изкажеш по-повърхностно? Ти си метълка и вече си различна, аха, черната овца! ![]() Идеология? Каква ти е идеологията? А мирогледът? Че светът е едно голямо стадо, а метълите са големи индивидуалисти и висши организми? ![]() Има колкото щеш повърхностни хора като теб. Нали знаеш пък българската приказка-Пази, Боже сляпо да прогледа. ![]() ![]() Да видим сега кой е пропаднал и как бурно ще отречеш това което не разбра - а именно поста ми. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Мисля че до тук може да изведем следния твърдение: сред метълите има ограничени хора, в пропорции точно такива каквито са и сред не-металите. И да има разлика, тя е несъществена. Ето няколко кратки статии, на които попаднах и които са в тази насока:
http://www.anus.com/metal/hall/YaBB.cgi?bo...;num=1145909717 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Принципно избягвам лични забележки, но... ебати тъпнята! Можеш ли да се изкажеш по-повърхностно? Ти си метълка и вече си различна, аха, черната овца! ![]() Идеология? Каква ти е идеологията? А мирогледът? Че светът е едно голямо стадо, а метълите са големи индивидуалисти и висши организми? ![]() Има колкото щеш повърхностни хора като теб. Нали знаеш пък българската приказка-Пази, Боже сляпо да прогледа. ![]() ![]() Да видим сега кой е пропаднал и как бурно ще отречеш това което не разбра - а именно поста ми. Омг,защо никой никога не ме разбира ![]() Няма да споря. Безсмислено е. Вие тук май се заяждате с всеки нов... но няма значение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вие тук май се заяждате с всеки нов...но няма значение. Най-сетне някой да прозре къде е проблема! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Омг,защо никой никога не ме разбира ![]() Светът е жесток ![]() Просто прекалено лично ги приемаш нещата, моме. Но нищо, на твоите години и ние ги приемахме така. Лафовете за стадото, различното и протеста и ние сме ги ползвали ![]() ![]() Ама човек порасва и започва да мисли трезво... като стадото, ако така ти харесва ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Сигурно на момичето й е писнало да й оспорвате всяко мнение с това, колко по-големи и умни сте (като за второто не съм сигурен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е какво сме й направили? Не сме й съгласни с мне нията? О НЕ! Ще е травмирана за цял живот!!!!!!!!1111
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
О Боже, какво направихме
![]() Дали Иисус някога ще ни прости греха? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Омг...никога не съм казвала,че сте ми направили нещо.Все пак всеки си има мнение.вие не сте длъжни да сте на моето.На мен това не ми пречи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Цитат Омг,защо никой никога не ме разбира ![]() Защото си зодия РАК! -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ wtf
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да,и аз се чудех wtf e +1
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Че твоето мнение съвпада с цитираното. Или иначе казано, един индивид повече съгласен с казаното.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, я ползвайте http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=1415 ...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Аз го знаех това, просто не можах да схвана какво има предвид ДенсДевила
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
И мен ли никoй неможе да ме разбере
![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
What the fuck is WTF???
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 20-September 06 Потребител N: 1577 ![]() |
Пропаднал ли?Леле чак сега осъзнавам колко сам тъп.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз с другите тъп.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 14-May 06 Град: d0pe reach Потребител N: 1341 ![]() |
Аз трвърдя точно обратното - не сме пропаднали, даже сме духовно извисени хора..е, поне повечето
![]() -------------------- Client is Death . . .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^Йес! Така си е!
Ама не знам.. сложи скара, бира и салатката.. и съм щастлив. ![]() Май не съм духовно извисен.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ако има и хубава мома... ебал съм го в духовното
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ А едно време на мене ми се караше, като дрънках само за хубави моми.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Каквото стана в списанието, си остана в списанието
![]() Времената се менят, нали знаеш ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Много хора са против метала в Русе (е извинете но аз от каде да знам в другите градове).Аз си сядам на една пеика на центара и до мене са се наредили 10 там няквиси умирисници които са чалгари и рапъри и сякви такива сядат до мене и зеха да се ебават там ко съм слушал...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:06 PM |