![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Любимият ми филм! Доколкото знам и на немалка част от форума. Култ!
Говореше се за продължение. Някой да е чувал нещо? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Любимият не, но "един от" - със сигурност.
Кво му намирате толкова на тоз' гарван? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Любимият ми филм! Доколкото знам и на немалка част от форума. Култ! Говореше се за продължение. Някой да е чувал нещо? ![]() Много як филм наистина... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Доколкото знам и на немалка част от форума. Култ! +1 ![]() Насладих се на Hard Candy ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Valentine
![]() Не прекалено оригинален, но за сметка на това изключително стряскащ филм. Един от филмите, в които измират повечето главни герои. Става въпрос за няколко бивши съученички, които са толкова надути, че ти се иска някой да ги изтрепи. И ето, че това става. Един човек, с маска на Купидон им разказва играта, като преди убийствата им подарява картичка за св. Валентин. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Насладих се на Hard Candy ![]() ![]() Доста е брутален, но и на мен ми допадна замисълът. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Да, наистина са малко филмите, в които незнаеш какво ще се случи до последния момент. Брутално уникален
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
![]() Тоя филм е убиец,не спрях да се смея през целите му 2 часа -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Това ми е един от любимите филми. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Ares, ти явно си успял да се абстрахираш от непрестанното повтаряне на думата "fuck". Защото аз не можах и едва изтраях първите 10 минути. И като изключим невероятно циничното начало на филма (ако не се лъжа, в едно от изреченията имаше около 5 пъти "шибан" и "шибанярски" - защото така го превеждаха), пак не изглеждаше много обещаващо. Някакъв автомобил с мангизи, някакви килими, някаква космическа станция.... Голяма простотия, а ми го прехвалиха много! Не знам, но се обиждам при подобна реч. Като ти е било смешно 2 часа, браво.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Прибирам се аз преди малко и чувам по Диема, как някакъв бил на яхта във Варна. Друг пък разправяше, колко опасна е за самотния чужденец - София. Направих си труда да потърся този филм - ето го. Главния герой е някакъв рус полусупермен-полупедерас', млатещ с таекуондо ритници тъпите и гадни българи... Много гнусно филме, наистина.
![]() Оня ден си припомних любимия ми филм на Педро Алмодовар... "What Have I Done Тo Deserve This?" ![]() Който го няма, да си го има... http://punk.centrum-group.com/cinema/Que.h...lmodovar.1984)/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
^Ares, ти явно си успял да се абстрахираш от непрестанното повтаряне на думата "fuck". Защото аз не можах и едва изтраях първите 10 минути. И като изключим невероятно циничното начало на филма (ако не се лъжа, в едно от изреченията имаше около 5 пъти "шибан" и "шибанярски" - защото така го превеждаха), пак не изглеждаше много обещаващо. Някакъв автомобил с мангизи, някакви килими, някаква космическа станция.... Голяма простотия, а ми го прехвалиха много! Не знам, но се обиждам при подобна реч. Като ти е било смешно 2 часа, браво. Това е смещното циничното начало и факта че филма е пародия на много известни филми като Star Wars и Matrix го прави уникален. Пък и е много смещно на турски да си говорят през целия филм. Де да знам мен ме кефи. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Мен плодчетата ми напомнят за детството
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Култ!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Гледах "Малкият Буда" с участието на Киану Рийвс и Бриджит Фонда. Не е кой знае какво. Скапан сюжет и слаба актьорска игра се опитват да убедят зрителя, че златната среда е винаги в центъра и никога в някоя от двете крайности. Изобилства от ненужни ефекти. Става да се гледа като няма нищо за правене, но определено може да се намери и по-добро.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
След като видях постнатата обложка на Hard Candy тук, предизвика интереса ми и реших да го дръпна.
Отдавна филм не ми беше опъвал така нервите ![]() ![]() Действието му може и да е малко подтискащо, зависи,не се изненадох, когато прочетох реакции в imdb като this film makes me sick. ![]() Добър е, един от малкото за тази година! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
![]() Ей тука е истината Вчера най-накрая го гледах. Хареса ми, час и 40 минути,а сякаш минаха като 10 (минути). ![]() ![]() И другото което гледах вчера - BloodRayne - бива тъп, ама чак пък толкова? Половината мина в превъртане, даже мацката не беше особено хубава. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Днес си припомних Зеления път, за мен е велик филм, незнам за книгата но филма ме разбив2а. А иначе много отдавна търся(гледала съм го много пъти) Падащо небе и немога да си го намеря,някой ако знае от къде мога да си го сваля,моля!
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бях пропуснала един от най-злокобните филми (поне на мен ми се видя такъв) - "Проклятието Блеър". Разтърси психиката ми много здраво и, признавам си, беше ме адски страх, докато го гледах. Филмът създава изключително чувство за неподправеност и реализъм. Изглежда напълно естествен. Не ми се беше случвало да гледам нещо така... смразяващо, ако мога да го нарека.
Задължителен - филм един път и завинаги. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Изгледах новия Prison Break .. не успях да изчакам до утре
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^ Имаш предвид четвърта серия от втори сезон ли? Аз пък днес ще я гледам.
![]() А пък вчера бях на Stay Alive - оригинален беше, но в никакъв случай страшен. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, нея .. и сега пак трябва да чакам ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Ще си позволя да пиша двапъти,не се сърдетe ![]() И този много го уважавам -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Аз гледах..Трисан и Изолда.Малко по-добре направена детска приказка е. Нали все пак е по легенда... Ами какво да кажа... мен ме нагласи тоя филм на една романтична вълна.. И после цяла вечер се разхождах..съмнявам се много хора от вас да го харест... Просто..много любов, рицари, чест и мечове.. и любов:")))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много филми смлях за последните два дни. Вчера гледах два - "Един не тъп американски филм" и "Сайлент Хил". За пъривя какво мога кажа? Едно тъпо запълване на времето от скучния следобед. Имаше и смешни моменти, но като цяло бе толкова несериозен, че е фактически "единственият най-най-тъп американски тийнейджърски филм".
![]() За втория. Доколкото разбирам, има компютърна игра със същото име. Което ме кара да асоциирам с всички филми, правени по компютърни игри, и да направя съответния извод - просто "невероятни" са. Да, ама Silent Hill ми се стори интересен като идея, но не успях да схвана края. Т.е. може би някъде към средата изгубих нещо, защото по едно време ми стана съвсем непонятен. Някой гледал ли го е? А в играта за какво се разказва? Понеже това, което най не разбрах, бе как така майката и момиченцето останаха в едно тъмно пространство, а бащата си живееше в неговото и на практика те не успяха да се засекат. Ако някой може да ми обясни... ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 12:53 AM |