![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Чувли ли сте ги и какво е ващо мнение за тях??Като група, визия, звучене- изобщо всичко каквото се сетите.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Gotini sa. E ne sa mi koi znae kolko ljubimi, ama sa qki.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не се срамувам да си призная,че някои техни неща доста ми допадат.Например смятам парчето "I Stand Alone" от саундтрака на "Кралят на скорпионите" за доста добро.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Например смятам парчето "I Stand Alone" от саундтрака на "Кралят на скорпионите" за доста добро. Песента си заслужава, наистина... Иначе ми звучат доста еднотипно, другото им парче, което донякъде ме кефи, е "Voodoo". ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Стават, аааааа???И мен ме кефят:)
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
they fuckin` sux
gadna smes mejdu Korn ,Metalika i Alice In chains kakto bqha pisali nqkude mnogo to4no... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Първия албум ме кефеше адски много като излезна. Втория не толкова. Сега най-новия пак ме кефи. Готини са по принцип. Не знам защо ги сравняват с Alice In Chains. Godsmack са далеч по-праволинейни.
![]() ![]() Moon Baby > Keep Away >>>>>>>>>>>>> всяка друга тяхна песен -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
awe kefqt me ama da sa biq po typata tikwa kak mojah si zabrawq kasetata w plowdiw deea
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Imat edna pesen oba4e naistina dobra I stand alone
![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
мда Godsmack е от любимите ми групи.
Първия ме кефи доста но на места Sully или както се казва много досадно стеня, втория като че ли ми е любим пък и там настроиките на китарите са по мой вкус ![]() ![]() Btw WHATEVER, VOODOO, SICK OF LIFE са ми най-любими |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Godsmack са яки, но както каза Warrior Of Ice, доста еднотипни песни имат. Сраввнението за което говори tOxIc е много глупаво според мен.
I Stand Alone, Straight Out Of Line, Voodoo, Away, Greed, Keep Away са все яки песни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
stranno nikoi ne e spomenal edinstvenata im naistina dobra pesen Awake
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
t0xIc i az shtiah da kaja absoliutno syshtoto kato teb
Godsmack mai go vodiat za new-metal ama sa dosta po dobri ot ostanalite grupi v tozi stil -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Как разли4авате песните на Godsmack ??? Във всяка тяхна песен се пее: "Get Away", "Stay Away", "Lie" и т.н.Солотата са еднообразни и не на мястото(пример: "Straight Out Of Line").Не пробват нищо ново, а си маат едно и също в вси4ките албуми.
Цитат gadna smes mejdu Korn ,Metalika i Alice In chains kakto bqha pisali nqkude mnogo to4no... t0x1c яд ме е 4е дори не могат добре да ги имитират. ![]() С две думи нео-метъл.Друг коментар не е нужен. BTW много теми за нео-метъл банди напоследък.Писна ми.Направете една тема за Бритни Спиърс например ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами Arthas, дай да почнем с темите за Bathory, Emperor, Arcturus, Immortal...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Nov 1 2003, 01:40 AM) stranno nikoi ne e spomenal edinstvenata im naistina dobra pesen Awake С тая песен всяка сутрин ме буди GSM-a.Така е като се предлагат само чалги и кючеци като ringstones. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Абе... става, но не това което търся аз... Особено лед новите творения на Cradle of Filth ,Dimmu Boggir, Children of Bodom, Zylkon...
Абе от нео групите най си ми допада Static-X и т'ва си е!!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
kakto kazah jalko 4e jiveete v zabluda za qkite bandi:)
i plz ne me pi6ete t0x1c ![]() t0xIc si ima zna4enie:) -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
kakto kazah jalko 4e jiveete v zabluda za qkite bandi:)
i plz ne me pi6ete t0x1c t0xIc si ima zna4enie:) А как??И кои според теб са яките банди? ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
qki sa i to dosta... vokala e nekav smeshen malko :] ama ina4e sa dosta qki!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
И мен ме кефят
![]() ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
am mene nai me kefi i stand alone ... weliko par4e mai ne e neo
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Nov 12 2003, 12:54 PM) am mene nai me kefi i stand alone ... weliko par4e mai ne e neo Ми как ша е нео като Godsmack свирят хеви. ![]() П.С. За да бъда по-точен за мен това са хевита, които се опитват да свирят с по-модерния сега за САЩ звук... което не е лошо. Никак. Жалко, че освен Voodoo нищо друго не ми харесва... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ми как ша е нео като Godsmack свирят хеви. Хах... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
MДа-хубава група са макар,че Ай Стенд Алоун не ме кефи много-много...Само не разбрах защо автора на темата смята,че никой не ги знае?
-------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
az smqtam kato Metanoia 4e prosto GOdsmack sa evoluiraliq hevi metul s nqkoq i druga pesen izklu4enie
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат QUOTE Ми как ша е нео като Godsmack свирят хеви. Хах... Добър опит, колега. ami blizko e twa gi izka4wa edno niwo nad ostanalite moderni grupi4ki |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има и нещо такова. Не знам защо толкова негативни неща се пишат за тях. На мен не са ми особенно любими, но имат някои готини неща и ги слушам от време на време. Същото е като Slipknot примерно - не че са лоши но има 576432564321465321 по-добри групи които бох си пуснал вместо тях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ми как ша е нео като Godsmack свирят хеви. am dobre ... de im heavy metyla we ... smesica mejdu heavy i neo da ama heavy ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста в често в чата виждам един quit msg гласящ"Има само две групи,които могат да се мерят с Metallica-KORN и Godsmack" или нещо от тоя сорт.Сами се опитайте да го усмислите,защото аз не видях особена връзка.Е ако става въпрос за новия албум на Metallica по-мога да го приема.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:37 PM |