![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Те не са педали. Те не са гейове. На тях вече им се викало метросексуални. За тях розовото е новото черно. Те са нова порода нещо си. Те се имят за яки пичЕве. И целта в живота им е всеки ден, всеки час да правят фйешън стейтмънт. Хубавото е че поне се къпят и миришат хубаво. Лошото е, че на повечето розовото не им отива и изглеждат като модернистичен вариант на едновремешния циганин-годежар с евфтина, но за това пък шарена ризка от пясъчна коприна. На къде отива света... ц ц ц. Добре казано, ама половината термини не разбрах, да се е.. в главата селска ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз съм Дендрофил (Е*ъ дървета
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Горките дървета, не стига,че ги режът, ами вече ги и оправят... Накъде върви света...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^А лубриканти използваш ли??
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Поздрав със unknown artist - Джуджето дендрофил
а само ако знаеш колко широк е небосклона от фетиши нямаше да се ограничаваш - аз си харесах един фетиш отнасящ се до размацкване на паяци по стените \m/ у нас ше е безспирен оргазъм просто Само аз ли имам такива наблюдения или и женските дрехи се изгейчиха, да не кажа изтравестулиха - едни пайетки гледам едни зрънца чудеса ужас. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
MadHatterАко знаех кво означава лубриканти с удоволствие
![]() Като млад налитах на нещо по живо - КОЗИЧКИИИИИИИИИИИИИИИИИ П.С.Сега и те не пускат ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Какви неуки младежи има наоколо
![]() Стига съм се оливала ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не овлажнители, а смазки!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Това ме подсеща за един як лаф: "Божее защо боже, защо сложи пи.ките на жените а не на дърветата"
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Може да ми помогнеш....а иначе тя си се образова още от невръстна детска възраст
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
изкефих се на послдното определение, което се отнася точно за ТОЯ ТИП ... и много им отива: ЧЕРВИЛАРЧЕТА
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Kолеги аз съм в потрес - оказва се навъзможно да намериш прилични дрехи за лице от мъжки пол. Мислех че разните пипирудковци си ги ровят специално но неееееее, нееееее - продават се само такива дрешки и то по много 0_х Бафи и ужаса.
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
AA, сега да видиш какво е! Подарък ли търсеше?
Аз като тръгна насам натам. Искам мамка му черна риза класически тип с къс ръкав и с дълъг-е сори, има в два магазина в цяла София. Искам някаква тъмна тениска БЕЗ надписи от рода на 69 или I Am Cool или нещо тотално несвързано, но пък фешън от рода на Deep Red Dimensions... ИСКАМ без надписииии. Ма не! И без кръпки! Ма не! Друго ще си вземеш. Модерно е оранжево кафява с бели ленти. Честно казано нищо против тези. Обаче друго няма. Ебати. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не овлажнители, а смазки! ![]() За дендрофила трябва овощарски мехлем! -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 20-September 06 Потребител N: 1577 ![]() |
Тва ако вида такова момче някъде ми идва да взема някое дърво и да го прибия
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
И на мен не ми харесва сегашната мода!
![]() А преди един два дена колко са хилих на едно чалгарче! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
класиката е момче с дебел колан и метален надпис SEXY
хм като се замисля два колана тип патрондаши през рамената на гол до кръста човек е също толкова смешно, но поне е забавно -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Е аз пък не искам да съм пич!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Haha nishto protiv tqh ,no si zapazvam pravoto da im se hilq kolko smeshni izglejdat.
No taka e - dokato ima tupi putki i chalgarki koito da se vruzvat na takiva..."muje" ..dotogava 6te gi vijdame po ulicite. Men lichno ne me burkat shtoto ne mi pre4at da zaribq nqkoq normalna macka ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:58 AM |