Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 11 2006, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
Izguben v prazen kadur li sum?Prestoreno se usmihvam...Bledni Snimki na krasivi formi...
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Sep 11 2006, 09:30 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Pyjamka, ще споделиш ли част от любовта си, т.е. Table Of Contens на дисковете
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 11 2006, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Аха, интересно ще ни е...аз преглеждам всичко на Елфтор
-------------------- |
|
|
|
Sep 11 2006, 09:57 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Новата ми любов си има три имена (на всеки диск по едно) - Transatlantic: Bridge Across Forever, Transatlantic: SMPTe и Explorer's бла-бла (не мога да разчета). Това са странични проекти на членовете на Dream Theater. Сега видях обаче, че на сайта им няма нищо подобно като последното, но на кого му пука от това?!
Аз съм възхитена и обсебена! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 11 2006, 09:57 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 |
...Boot (16:59:06 11/09/2006) za tova - kradi patki ! Fuck, I'm famous... -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
|
Sep 11 2006, 10:25 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Водя спор с едни пичове в друг форум...засега са целия форум срещу мен За какво? -------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 01:16 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Sep 12 2006, 06:09 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
днес от осем ми е последния семестриален изпит
на финалната права ако се издъня ще се гръмна |
|
|
|
Sep 12 2006, 08:10 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
За нео-метъла и все подобни неща спорим Стейдж
-------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 08:25 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Ще направя едно голямо признание! Влюбих се! ВЛЮБИХ СЕ!!!!! Не мога да опиша как се чувствам! Най-после нещо ново, специално и като за мен! Страхотно е! Не съм очаквала, че нещо толкова красиво може да ме сполети! О, такава любов, такива емоции!.......... Сори, маце. Обвързан съм. За нео-метъла и все подобни неща спорим Стейдж Милия! Сигурно много си се изложил -------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 08:45 AM
Коментар
|
|
^ Еми не знам
-------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 09:04 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Е дай линк деееее...
-------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Sep 12 2006, 09:43 AM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Цитат Еми не знам По-принцип там целият им форум слуша нео-метъл, така че си е обречено начинание...Нищо де, малко да си разнообразя заспалата сутрин Дай и на нас! Не бъди скръндза. Нека сме повече. Днеска е ебаси шантавия ден. Имам чувството,ч е светът не е релаен, някак в етерното съм.... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Sep 12 2006, 09:50 AM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Днеска е ебаси шантавия ден. Имам чувството,ч е светът не е релаен, някак в етерното съм.... Да не си влюбен? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Sep 12 2006, 09:59 AM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
едва 11 е ..
пф .. даже и вода няма .. -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Sep 12 2006, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Е това беше страшно! За сега ми върви на хубави неща.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Sep 12 2006, 12:06 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Ебати побърквам се когато се наложи да седя цял ден в офиса
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sep 12 2006, 01:00 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
|
|
|
|
Sep 12 2006, 01:25 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 |
От града се оплаквам,не мога да разбера тия хора метъл не са ли виждали.
Разкарвам се аз неска из града облечен прилично(военен панталон,тениска на Blind Guardian и една зелана мешка)и хората ме гледат така сеедно идвам от марс. Идваше ми да кажя: -Кво ве глупаци такива метъл не сте ли виждали а охлюви такива,кажете ве.......да ви..... майката. Ебахти много се ядосах.и сега нарочно за това ще подлудя блока с In Flames(нарочно ще пусна Reroute to remain щото е много хард албума) Ха-ха да видим сега глупаци такива....................само едно нещо ще кажя,не няма да го кажя ще ви го покажя: ![]() Светът е едно шибано място в което сме принудени да живеем. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
|
Sep 12 2006, 01:25 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Седя си аз сега, мисля си и се наведох на следния въпрос: новите албуми - примерно на Guardian, на Maiden, които сега излизат - издават ли се на аудиокасети?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 12 2006, 01:29 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
да даже в на тъмно ги гледах онзи ден със Тереза и с Никито като ходихме.Даже повече неща май имаше на касети отколкото на дискове...
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Sep 12 2006, 01:30 PM
Коментар
|
|
|
А цените как са?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Sep 12 2006, 01:31 PM
Коментар
|
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 |
ммм не съм сигурен ама към 7-8 лева като че ли
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
|
Sep 12 2006, 02:02 PM
Коментар
|
|
Айде да не кажете, че съм егоист и не съм ви дал
http://www.manga-kun.com/forum/viewtopic.php?t=1637 -------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 02:27 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
^ Да не бунтарстваш там?
|
|
|
|
Sep 12 2006, 03:06 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
^^Видях форума. Може ли да те попитам КАКВО изобщо правиш там?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Sep 12 2006, 03:19 PM
Коментар
|
|
Хахаха, ами и аз гледам манга и аниме от време на време, а анимес-бг не ми харесва и разбрах за този сайт, след което реших да видя какво е положението
-------------------- |
|
|
|
Sep 12 2006, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 |
Баси...ходих да се подстригвам и тъпата фризъорка си пусна няква мазна чалга за настроение
От друга страна пък ме подстрига доста добре,но ме подстригва около 1 час без почивките.Тва явно беше заради дъъългата гъста коса.Направо й извадих душата -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
|
Sep 12 2006, 07:00 PM
Коментар
|
|
^Някоя снимка с новата прическа?
Иначе повечето фризьори са като радиоточки - приказваш им едно и те правят както те намерят за добре. Преди се стрижех в Диана Бад, които в началото по-добре стрижеха, но после почна да ми се пада една, която беше с две леви ръце...Сега при една фризьорка в нашия квартал в Бургас, чийто салон е яко окичен с грамоти. Малко повече пари взима от другите, но като ходя веднъж на 3-4 месеца, не е проблем -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 05:29 AM |