![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Пускам тази тема за всеки, който се чувства готов да пише за новия албум на групата. Моето впечатление е следното... Албума има нужната емоция - това е достатъчно. Оттам нататък всеки си интерпретира сам емоцията. Друго - албума е само с чисти вокали. Това е нещо, което желаех, и се радвам че се получило така. Нямам нищо против "дрането" на Aaron, но аз лично предпочитам чистите му вокали. Толкоз засега, няма и какво толкова да се напише, все пак това са My Dying Bride...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Признавам,че това е първият цялостен албум на My Dying Bride, който слушам и може би за това не се чувствам много на място да изказвам мнение,но.... Очаквах нещо различно, може би от незапознатост с цялостното творчество на групата или някакви други впечатления.... Обложката му не му отива, според мен. Някак си, не намирам нещо общо, албумът ми се струва минимум по-нежен от нея.. Мрачен е, тъжен, студен и горещ.. Изчистените вокали са си точно на мястото, а целият сякаш е обвит от някаква мъгла.... Харесва ми.
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
За разлика от някои стари класики, този албум не е много впечатляващ. Дори го намирам за сравнително постен. Но от друга страна, не може всяко издание да е шедьовър.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Хъм...какво да спомена. Емоцията - 6 (макар някой да намира страданията на Aaron за дразнещи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 12-September 06 Град: София Потребител N: 1564 ![]() |
Интересно..
Бях чувал и преди за тази група, но никога не посмях да си изтегля нещо тяхно. Важното е, че днес го направих! Не ми се теглеше цяла дискография, затова дръпнах само този албум, и честно казано - много ми харесаха. Аз и не бях слушал кой-знае колко дуум, та може би затова успях да го харесам.. Приятна изненада ми направиха, ще ги преслушам аз и по-старите албуми. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За разлика от някои стари класики, този албум не е много впечатляващ. Дори го намирам за сравнително постен. Но от друга страна, не може всяко издание да е шедьовър. С други думи - липсват дет вокали и това те дразни. Имаш това право, разбира се. ... засилих се да напиша, че новия албум на My Dying Bride е много по-интригуващ и емоционален от "As The Flower Withers", например, но няма да го направя, защото самата група не заслужава такива сравнения. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
... засилих се да напиша, че новия албум на My Dying Bride е много по-интригуващ и емоционален от "As The Flower Withers", например Наистина добре, че не го направи ![]() Иначе - ами наистина е изключително добър албум. Може би най-добрият от "34.788% Complete" насам, но това е твърде относително. На мен лично ми липсва комбинацията от меланхолични чисти и агресивни тежки вокали, но и така си има динамика в албума. И все пак албумът все още даже не е излязъл официално, тъй че ми се струва, че малко избързваме с коментарите - MDB далеч не са от групите с лесносмилаема музика, нещата трябва доста време да отлежават ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Албумът е много добър, няма две мнения. Зарибяващ също, пускам си го постоянно, но пък според мен не звучи толкова дълбоко и мрачно, както предишния. Може би и това е била целта и не става само въпрос за минималното количество дет вокали, на места чистите вокали ми се струват малко по-позитивни и на моменти, докато го слушам, ми се приисква да чуя онова полуревящо "Catherine Blake.." от миналия албум. Звучи наистина малко по-постно от предишния, но пък с всяко слушане ми навява нови емоции, така че като нищо може да стане предпочитан шедьовър.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
A Line of Deathless Kings си заслужаваше чакането. Малка изненада, както вече споменаха, с чисти вокали е, по-лек определено от предшествениците си, но по своему уникален и емоционален, както всичко, направено от тези музиканти. На мен лично албума ми харесва много, и го нареждам до шедьоврите им като The Dreadful Hours
![]() Ще се слуша още доста, дори и необичайно грозната обложка не може да ме спре. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:52 PM |