Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
6 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Избори 2006, Цонко Цонев - президент
Vlad
коментар Sep 1 2006, 09:37 PM
Коментар #31

лайно

Група: Потребители
Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Изобщо защо трябва да гласуваш по каквото и да е влияние? Като нямаш позиция просто не изразяваш такава и толкова.Що всеки е тръгнал да гласува за някой си само и само щото има изори huh.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
stage
коментар Sep 1 2006, 09:40 PM
Коментар #32

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите openwidehug.gif

--------------------

+Quote Post
KingSlayer
коментар Sep 1 2006, 09:58 PM
Коментар #33

Метъл

Коментари: 1161
Регистриран: 25-July 06
Потребител N: 1475

^Е те тука е разковничето....

Секи вика "е.ал съм го всички са censored2.gif , няма да гласувам". А циганите и малцинствата винаги гласуват!!! И кво става като помислиме малко.... Стаа дърво brickwall.gif

Е, и аз нямам право да говоря щото самият 6-7 избори вече не гласувам hmm.gif suicide.gif

--------------------
''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine

+Quote Post
Dragontear
коментар Sep 1 2006, 11:47 PM
Коментар #34

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Град: София
Потребител N: 1211

хах май стигнахте до първоначалното предназначение на темата......ето защо ще напиша ЦОНКО - ПРЕЗИДЕНТ
по отози начин не оставам безучастен...въпреки 4е всичко е решено много от одавна....а за малциствата е ясно че те ни управляват

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 2 2006, 09:21 AM
Коментар #35

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

Цонко е уникален човек, но по добре е да си остане кмет, за да го запомним с най-хубавите неща които е правил.

--------------------

+Quote Post
Dragontear
коментар Sep 2 2006, 10:05 AM
Коментар #36

Антихрист

Група: Metal World Conclave
Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

Цитат(conguestadors @ Sep 2 2006, 10:21 AM) *
Цонко е уникален човек, но по добре е да си остане кмет, за да го запомним с най-хубавите неща които е правил.

Да! ама на София happy.gif smile.gif wink.gif
пък и не ми е за концертите....ако видите Каварна в какво е превърнал....личи си че е човек на място....

+Quote Post
Pyjamka
коментар Sep 2 2006, 11:54 AM
Коментар #37

ПринЦецка

Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

Каварна е едно съвсем обикновено градче с един най-обикновен стадион, какъвто има във всеки един град. Не мога да разбера защо някои от вас имат убеждението, че, когато един човек върши една работа в една област на едно място добре, означава, че ще се справи с всички дела на света. С други думи, защо сте решили, аджеба, че Цонко, като е добър кмет, като е тру и като управлява долу-горе добре Каварна (може би жителите й ще бъдат най-компетентни по този въпрос), ще разбира и от управление на държава, на едномилионен град или не знам на какво си?! Вчера вечерта с баща ми засегнахме абсолютно същата тема, но по друг повод. Държавните дела са много по-сериозно и отговорно нещо от организирането на концерти. Ако не знаете, в модерните и цивилизовани държави, за да станат хората политици, за да могат да представят държавите си на постове като министър-председател или президент, учат. Науката се казва политология и дава възможност на завършилите магистърска специалност да работят в министерства и други такива управи. Това, че от нашите политици повечето не са завършили такова, не гледайте. При нас всичко е с надолу главата. Какво ще стане, ако Цонко стане президент? Каквото стана, когато Борисов стъпи на кметското място в София. Хората го харесваха, но не толкова заради делата му, колкото заради името, популярността и харизматичността, които носи. Дали са доволни, софианци ще кажат.
Спрете с тези тъпи мнения. По-голяма глупост от "Цонко - президент", е сигурно "Pyjamka - орнитолог". Няма да обяснявам защо.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
Mpa4ko
коментар Sep 2 2006, 12:22 PM
Коментар #38

Прослушващ метъл
**

Коментари: 172
Регистриран: 17-May 06
Град: Детската площадка
Потребител N: 1345

Аз не съм пълнолетна но ако бях определено не бих се спряла на Топалова -Петров като избор...
Топалова при Бареков:
"-какви са плановете ви?"
"-ами да спрем затварянето на АЕЦ хихик"
"-ъъъ? в смисъл на 3 и 4 и блок?"
"-ъъъъ да! хихик."
"-ама то не може, глава енергетика е затворена"
"-хихик може може"
"-е КАК бе къзъм!?"
'-е, ами аз не знам точно, питайте петров той знае"

дори не си беше направила труда да прочете каква за госопода платформа са си изсмукали от нищото

--------------------
I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me.
Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea.
Twas also I that ate the pie and passed the cake to me

-----
http://www.stompyboots.com/lenore/main.html

+Quote Post
Pyjamka
коментар Sep 12 2006, 11:40 AM
Коментар #39

ПринЦецка

Ето тук можете да прочетете кои са кандидатите за президентските избори. Официално.

--------------------
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
Revenant
коментар Sep 12 2006, 11:50 AM
Коментар #40

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Регистриран: 15-March 05
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

eгати ще трябва да избираме пак най-малкото зло
Снощи случайно гледах Митъо Пищова на стани богат laugh.gif не е истина колко е тъп, даже не може да чете както трябва

--------------------

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 12 2006, 12:05 PM
Коментар #41

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

Нкрая ще вземе да спечели и някой като Пищова и тогава резила ще ни бъде пълен. suicide.gif

--------------------

+Quote Post
Lucretia
коментар Sep 12 2006, 12:15 PM
Коментар #42

Просветен

Коментари: 401
Регистриран: 25-October 05
Град: Хангар 18
Потребител N: 996

Цитат(Dragontear @ Sep 2 2006, 11:05 AM) *
Цитат(conguestadors @ Sep 2 2006, 10:21 AM) *

Да! ама на София happy.gif smile.gif wink.gif
пък и не ми е за концертите....ако видите Каварна в какво е превърнал....личи си че е човек на място....

Според мен пък това, което е направил в Каварна, трябва да го правят всички останали кметове за градовете си. Сигурна съм, че и той хваща по нещо за себе си, ама когато има и за другите е по-добре май. Ето, харесват си го хората и ще гласуват пак за него.
А за президент той самият не се е кандидатирал, ама не може ли пък да се пошегува човек. wink.gif

+Quote Post
Pyjamka
коментар Sep 12 2006, 12:18 PM
Коментар #43

ПринЦецка

^^Заради това е добре имащите право на глас да го употребят. Защото, ако не гласуват, нямат право да се оплакват след това.

--------------------
едновременно! -
...Бога.

+Quote Post
Lucretia
коментар Sep 12 2006, 12:27 PM
Коментар #44

Просветен

^Ами не е точно така, защото всеки има право на избор, но може да избира само между това, което му се предлага. Ако ми предложат за обяд развален домат, развален банан и нещо, което не съм виждала и не знам даже, дали не е отровно...мисля че по-добре да си стоя гладна. smile.gif

+Quote Post
Pyjamka
коментар Sep 12 2006, 12:37 PM
Коментар #45

ПринЦецка

Има правота в думите ти, но и другаде е въпросът: все някой трябва да бъде избран; все някой трябва да заеме президентския пост. Съмнявам се в закона за провеждане на изборите да има нещо като "издигане на съвсем нови кандидати при нулев вот". А и вотът няма да е нула по никакъв начин. Най-малкото, че всеки от кандидатите отива и гласува за себе си. Той знае, че е вмирисан банан и малко хора ще го изберат, но въпреки всичко гласува за себе си (ако трябва да използвам твоето сравнение). А и тези хора не се явяват току-така на изборите. Двойката Росен Николов - Митьо Пищова се е нуждаела от няколко хиляди подписа, за да може да подаде своите документи в ЦИК. Поддръжници все се намират; стадото все успява да излъчи главатар - може да е най-неподходящият, но е избран; може стадото да е подкупено, но е избрало някого. Не можем да си позволим лукса разваления домат да се червенее 5 години на върха на държавата. А начинът да му попречим е само един.

--------------------
едновременно! -
...Бога.

+Quote Post
Lucretia
коментар Sep 12 2006, 01:04 PM
Коментар #46

Просветен

^Моята лична логика е (ще използвам пак същия пример), че ако днес взема банана, утре домата, вдругиден пак ще ми предлагат гнилоч. А ако отказвам няколко дена, може пък и да се замислят, че явно нещо не е наред. smile.gif
Друг е въпросът, дали няма да съм умряла от глад, докато се усетят laugh.gif

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 13 2006, 07:26 PM
Коментар #47

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Цитат(Pyjamka @ Sep 2 2006, 12:54 PM) *
Ако не знаете, в модерните и цивилизовани държави, за да станат хората политици, за да могат да представят държавите си на постове като министър-председател или президент, учат. Науката се казва политология и дава възможност на завършилите магистърска специалност да работят в министерства и други такива управи.

Мдам, учат как да казват много и нищо съществено.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 13 2006, 07:37 PM
Коментар #48

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Цитат(parabellum @ Aug 31 2006, 03:15 PM) *
HAE HAE AEH EAH НИКАКВИ ЦОНКОВЦИ. |Y| |Y| |Y|
Пък и Sep е прав. Какво сте ми тръгнали да гласувате като първите невидели, все едно си имате представа коя партия кое крило е и въобще кой кандидат какъв е, но понеже имаме осемнадесет години - ще гласуваме за Цонко, дори и фантазирано! Искаме да видиме още метълски концерти. Жалки сте. На никой не му дреме за малоумните ви концерти. Това е република с конституция и трябва поне малко сериозност. Ако не знаете какво правите, просто не гласувайте.

Ей, умният, ти като много знаеш, я ми отговори, какво ще стане, ако ми попаднеш в ръцете smile.gif Незнаеш ли...ми ела в събота на срещата и ще разбереш, обещавам ти. Тотално ми писна от високомерното ти държание и смятам, при добра възможност, да те излекувам от него. И това по-дяволите е форум за метал музика, така че махни това говедо РЯПЪРСКО от подписа си, защото дразниш хората.

Цитат(stage @ Sep 1 2006, 10:40 PM) *
Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите openwidehug.gif

е, точно заради това, трябва да се гласува, защото после никой няма да ни е виновен, че гореизброените определят какво да става в България

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
melhaer
коментар Sep 13 2006, 08:28 PM
Коментар #49

Pirate

Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

абе народе, няма да говоря за президенти, ама никой ли от вас не знае, или се правите, че не знаете как се организират концертите в Краварна?

С помощта на Жокер медия, ако някой не знае за какво става дума, да отиде на улица Крум Попов, срещу мараята и да им види офиса, само мутри висят в него - за всеки що годе расъждават човек и опитващ се да види истината е ясно, че Цонко е в близки отношения с тях и през община Краврна и най-вече през концертите се препират сума ти и пари. В крайна сметка мен много не ме боли, нали идват бандите, и преди да почнете да ме плюете и да защитавате Цонко, помислете малско над следният факт.

На феста Траш тил дет - имаше пряко сили 2 000 човека, при цена на билета от 15 лева това са 30 000 лева или да го кажем 15 000 евро и малко отгоре.

Да приемем че българските банди не са взимали пари за свиренето - сметнете само за техника, озвучаване и наем на стадиона (не знам дали се плаща) колко пари са отишли, сега сметнете билетите за самлет на пичовете от Напалм, Дистръкшън и Мистик Съркъл, както и на хората, които са били с тях...сметнете и хонорарите на бандите, без да съм убеден в думите си, предполагам, че в най-лошият случай музикантите от гореспоменатите банди взимат минимум между 500 и 1000 евро на калпак + покритие на всички останали разходи. Сметнете малко пари отпреди феста за реклама итн...ми аз мисля, че тия 15 000 евро от билетите отдавна ги профукахме...

Не искам да кажа нищо лошо за Цонко, но зад повечето успеи концерти там не стои само той но и много пари, които доста смърдят, хубавото е, че кмета е решил да ги дава за рок музика, а не за чалга.

+Quote Post
Alekto
коментар Sep 13 2006, 08:37 PM
Коментар #50

PHENCYCLIDINE

Коментари: 925
Регистриран: 3-November 04
Град: Sofiq
Потребител N: 654

Цитат(magodeoz @ Sep 13 2006, 05:37 PM) *
И това по-дяволите е форум за метал музика, така че махни тази чернилка от подписа си, защото дразниш хората.

Не мога да повярвам, че го каза.

--------------------
STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 13 2006, 08:54 PM
Коментар #51

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

Ако беше бял, пак щях да кажа маймуна, тук не става въпрос за расисзъм а за това че този смешник, доколкото съм запознат е ряпър (рапър)

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар Sep 13 2006, 10:48 PM
Коментар #52

Прослушващ метъл
**

Коментари: 95
Регистриран: 23-May 06
Град: Навсякъде и същевременно никъде...
Потребител N: 1357

Волен Сидеров Циганите на сапун и само Волен... icon_headbang[1].gif

--------------------
I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive...
I Only Dream In Black And White...
To Save Me From Myself...

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 14 2006, 12:42 PM
Коментар #53

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Цитат(magodeoz @ Sep 13 2006, 09:54 PM) *
Ако беше бял, пак щях да кажа маймуна, тук не става въпрос за расисзъм а за това че този смешник, доколкото съм запознат е ряпър (рапър)

Не знам за чий се нервиш, след като го боли оная работа какво ти е мнението точно за него.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Wolfheart
коментар Sep 14 2006, 12:43 PM
Коментар #54

Я свободен

Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

^Някаква ирония ли долових в поста ти?

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
LITTLE DREAMER
коментар Oct 11 2006, 07:54 PM
Коментар #55

Прослушващ метъл
**

Коментари: 72
Регистриран: 29-September 06
Град: Sofia
Потребител N: 1599

мисля че трябва да се гласува. Живеем в супер скапана държава и аз не искам Гоце за втори мандат
този човек е лицемер

--------------------
So this song is for all of you
By my side, through and through
We'll roam that world true and free
Feeding you the inner beast
You are the ones that keep me high
You are the ones for which I'll die
Forever we will be
Standing tall, side by side
We're children of the night
Blessed Are You - ICED EARTH
(Schaffer)

+Quote Post
Бранник
коментар Oct 11 2006, 08:26 PM
Коментар #56

Просветен

Коментари: 458
Регистриран: 23-September 06
Град: в бункера ми
Потребител N: 1585

^Че Гошко е лицемер - така е!Има и още много недостатъци, но те настрана.Ама кой от сегашните политици не е такъв? hmm.gif Трябва някой човек от народа да стане президент.Макар че аз доколкото знам президента няма кой знае какви правомощия и по-скоро е нещо като представителна фигура.От него няма кой знае колко полза. mellow.gif

+Quote Post
LITTLE DREAMER
коментар Oct 11 2006, 08:30 PM
Коментар #57

Прослушващ метъл
**

Коментари: 72
Регистриран: 29-September 06
Град: Sofia
Потребител N: 1599

така е но например Жоро назначи Филчев за посланник което е голям срам. Винаги ще име политици, просто трябва да намерим подходящите хора! smile.gif

--------------------
So this song is for all of you
By my side, through and through
We'll roam that world true and free
Feeding you the inner beast
You are the ones that keep me high
You are the ones for which I'll die
Forever we will be
Standing tall, side by side
We're children of the night
Blessed Are You - ICED EARTH
(Schaffer)

+Quote Post
SpiritCrusher
коментар Oct 12 2006, 07:34 AM
Коментар #58

Прослушващ метъл
**

Коментари: 207
Регистриран: 6-October 06
Град: Централна Северна България
Потребител N: 1617

Цитат(Миро Фюрера @ Oct 11 2006, 09:26 PM) *
^Че Гошко е лицемер - така е!Има и още много недостатъци, но те настрана.Ама кой от сегашните политици не е такъв? hmm.gif Трябва някой човек от народа да стане президент.Макар че аз доколкото знам президента няма кой знае какви правомощия и по-скоро е нещо като представителна фигура.От него няма кой знае колко полза. mellow.gif

Първанов и Сидеров с популистиките си изказвания си изграждат образ на най-близо до народа кандидати. Не виждам кой би могъл да се добере до балотаж освен тях двамата. Имаме един кандидат на ОДС, който едва не се е разпаднал и мнимият флагман на демократичната идея в България Георги Марков, агент на ДС.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Oct 12 2006, 06:43 PM
Коментар #59

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

МАРТИН ПЕТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!11111

--------------------

+Quote Post
parabellum
коментар Oct 12 2006, 06:54 PM
Коментар #60

wizard of 40. Oz

Коментари: 621
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 965

Цитат(magodeoz @ Sep 13 2006, 08:37 PM) *
Ей, умният, ти като много знаеш, я ми отговори, какво ще стане, ако ми попаднеш в ръцете smile.gif Незнаеш ли...ми ела в събота на срещата и ще разбереш, обещавам ти. Тотално ми писна от високомерното ти държание и смятам, при добра възможност, да те излекувам от него. И това по-дяволите е форум за метал музика, така че махни това говедо РЯПЪРСКО от подписа си, защото дразниш хората.

get
a
life
.

--------------------
no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.

+Quote Post

6 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 10:11 PM