![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Де да я знам
![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 30-January 06 Град: SOFIA Потребител N: 1134 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
а слушаш ли неометъл?
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 30-January 06 Град: SOFIA Потребител N: 1134 ![]() |
men li popita....ili pak se obarkax iz ulicite
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(ZONA @ Feb 2 2006, 06:41 PM) ![]() Аз си мислех, че покрай Зона Замфирова. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то ...мислиш....понякога е хубаво и да интерпретираш...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.....зони всякакви....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
май не съм писал тука ...ениуей..
rev·e·nant n. 1. One that returns after a lengthy absence. 2. One who returns after death. [from present participle of revenir, to return, from Old French; see revenue] Видях го в една книга за Вуду магия, има го и в играта Дуум. Няма нищо общо с хеви метъл групата която разбрах че съществува в последствие... по други форуми и в ICQ съм по известен като Hagalance или Runedancer (така си кръстих и героя на Lineage една любима компютърна игрица) взаимствал съм от Hagalaz' Runedance (фолк метъл проект на една жена) която си е измислила страшно име като звучене... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
ами котраг го знаят всички предполагам кой е..
а ника ми в irc - onnellinen - значи 'щастлив' -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
Ами аз по принцип мислих доста за това какъв точно да ми бъде прякора и си втълпих че трябва да е от инициали (букви в случая) които да изразяват нещо - а в този случай имена на групи и изпълнители. Колебаех се много защото имамного групи които харесвам много и е трудно да избираш в такъв случай за това избрах групите които са ми направили най-силно впечатление и които съм слушал за по-дълъг период от време тоест: FAKBGDG:
F - Foreigner A - Aerosmit, Alice Cooper K - Kid Rock B - Bon Jovi G - Godsmack D - Disturbed G - Guns'n'Roses Естественно нямаше смисъл да слагам Metallica - защото всеки е фен или поне е бил на тази велика група ![]() ![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
ако беше фен на:
F - Foreigner A - Aerosmit, Alice Cooper G - Guns'n'Roses G - Godsmack O - Overkill Obituary T - Testament, Tankard щеше да е по зарибявка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
е, при мен е просто - избрала съм си името, защото и без това съм изявен егоцентрик!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1163 ![]() |
Защото обичам KoЯn
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
^Никога нямаше да ми хрумне
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(Nickolleta @ Feb 19 2006, 08:26 PM) е, при мен е просто - избрала съм си името, защото и без това съм изявен егоцентрик! ![]() Не сме ли всички такива ![]() P.S. нямам предвид теб разбира се,просто използвах израза ти |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
прякора ми е фамилията аз на всякадеосвен в скайпа сам с този прякор
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Избрах го защото това е групата която най много ме вдъхновява докато я слушам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Blade дойде след като гледах първия филм, al идва от Колелото на Времето, макар че там представката се отделя с тире, а не апостроф. Slayer беше просто продължение на Blade - няма нищо общо с групата (не ги слушам). Blade al'Slayer съм аз. Ако в някой момент се появи втори - значи е плагиатор.
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Щото така ми аресва, разбииш ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ами от една моя много любима песен....Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
така си ми остана ника....и си го ползвам вече 7 години:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Преди се занимавах с Гръчка Митология и попаднах на Богът на войната Ares.
Хареса ми и вече се пиша така. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ми аз щото съм свикнала да се регвам с такъв ник,но този път се обърках-трябваше да е Hellena-от Hell-ад и просто,за да се получи име-ena.А пък тези главни и малки букви не ги понасям,но...защо ли ги сложих?
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Любимата ми испанска банда Mago De Oz, пък и така съм навсякъде....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Ами това е песен на Haggard.
Иначе Pestilencia идва от Pestilent,което значи смъртоносен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Искате ли да ми видите едноокия смок с дисагите?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Еми избрах си прякора заради любимият ми идол (Кори Тайлор-Вокалист на Слипкнот и СтонеСоур)...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Никога нямаше да се досетя.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 14-May 06 Град: d0pe reach Потребител N: 1341 ![]() |
Предполагам, че тогава съм изпитвала болка..или съм се писала така, защото животът е болка...незнам!
![]() -------------------- Client is Death . . .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 22-September 06 Потребител N: 1583 ![]() |
ами аз съм с тоя ник първо щото никой друг не е с него тъй като аз си го измислих...
идва от Ники ,както аз се казвам впрочем, и от онзи пич Zeek от "краля на шаманите" само че nizeek ми се стори твърде дълго и за тва nizik ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 11:50 PM |