![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ЕР МАЛЪК са разпратили чрез myspace кратък бюлетин, в който се казва, че бандата ще свири на 21-ви септември в София по случай 15-тата си годишнина. Концертът ще е организиран от Тангра Мега Рок. Повече информация засега не е дадена.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По добре реюниън турне ебати... ще има хора!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Понеже е толквоа лесно....
![]() Не се организират толкова лесно такива неща. Малко по малко става. Живот и здраве и до турне ще го докарат ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Заедно с Ахат, двете най-култови БГ групи за мен!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На сайта на Про-Рок има качена вече и повече информация. Обаче е тъпо как изкарват едва ли не, че те са ги събрали:
Цитат След изключителната новина, че култовата българска група ЕР МАЛЪК се събира за юбилеен концерт по случай своята 15-годишнина, сега про-РОК е в състояние есклузивно да разкрие повече информация не само за предстоящото шоу на 21 септември, но и за цялостен реюниън на групата, която дори готви свой нов албум.
По думите на клавириста Адриан Иванов, про-РОК има немалка роля за този толкова чакан реюниън. Двете интервюта, които излязоха на страниците на списанието - първо със самия Адри, а след това и с мозъка и сърцето на ЕР МАЛЪК - Любо Малковски са подготвили почвата, отзивите от тях са показали, че има интерес и очакване от феновете групата да се възроди. След като преиздаването на първите два албума на ЕР МАЛЪК на компактдиск е вече факт, закономерно идва и събирането на музикантите, като те не само че ще направят концерт, но и ще започнат работа по трети албум (!!!). Другите новини са, че за шоуто на 21 септември Орлин "Линча" Радински пристига специално от Англия, а единствено на баса ще има нов член, тъй като титулярът Ивайло Петров е с травма на ръката, която не му дава възможност да свири. Преди около година про-РОК пророкува и се надяваше този реюниън да се случи и сега заедно с всички почитатели на ЕР МАЛЪК се радваме, че той стана реалност По все още непотвърдена официално информация концертът на 21 септември ще бъде в Борисовата градина в София, в заведението познато като "Маймунарника". Ще участват още групите: C4, CIGARETTA, ГАБАНА, SALTRIVER и LEPPRA DE LUXE -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
леле, ще има Back in Time
![]() Последно като им бях на концерт, беше през...1991 или 1994, не помня точно вече ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Ми това е една много добра новина!!! Браво!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си купих билет преди няколко дни. Кой друг ще ходи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ми аз трябва да изчакам заплата първо...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аз също мисля да дойда. Никога не съм ги гледал на живо, а са ми една от любимите български групи.
Билет предполагам ще може да се купи и на място, едва ли ще свършат. Някой знае ли обаче къде точно се намира мястото на концерта? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Било в борисовата. Бал съм му майката къде е... Ще го намерим сигурно
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 08:36 AM |