![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Да, искат и всички да носят и клоунски шапки+изкуствен нос и мустаци...
Единствената причина, поради която мюсюлманите не уважават християнската религия е, че разбират ипостасите като три различни бога, а не като три различни лица. Мюсюлманите уважават монотеистичните религии ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Коя кажете ми коя нормална религия третира жените като роби ?!?!? Ами преди 2-3 години бих се съгласил 100%-ово. Сега обаче съм на мнение, че този пример далеч не е показателен и най-малкото ние, като християни (или въобще каквито и да е), имаме право да се месим. Споменатото отношение към жените така или иначе бавно отшумява, още повече самите хора там, включая и нежния пол, приемат положението (което е установено преди векове) за напълно нормално и дори считат западният модел на поведение едва ли не за курвенски. Неоспорим факт е и че западните медии съвсем тенденциозно акцентират върху опредлени групи хора или избрани обичаи, които извадени грубо от контекста и така поднесени на слушателя/зрителя/читателя не могат да бъдат трезво оценени. Думата 'Джихад', например, присъства най-вече в речника на точно определени радикални прослойки, които в много малка степен отразяват (и понякога дори съвсем се разминават с) нагласата и мисленето на редовия мюсюлманин. За съжаление обаче чуваме само за тях... Случайност? Не мисля. А замисляли ли сте се, че религията донесла най-много смърт и нещастия на човечеството е всъщност Християнството. Спомнете си и за Кръстоносните походи. Аз не се сещам за подобни ислямски аналози. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Религиозните причини са били главен двигател само за първите няколко похода, мисля.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Испанската инквизиция, покръстването на скандинавските народи
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат покръстването на скандинавските народи ![]() Пейгън рейдж. Те и нас са ни претопили. Славянците и българите, ама без бой. Ни е сма са продали. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат Ако не го е казал умишлено, то за мене става един абсолютен празноглавец! Alekto, да си се запитвала въобще за какво ни е този папа, въобще да съществува папа? Честно казано, аз -- да и не можах да отговоря на въпроса. Така че, папите не са нищо повече от "празноглавци", както ти каза, а както аз бих казал: тъпи набожни копелета, на които всички кардинали им пипат тестесите, за да се уверят, че са мъже.1. На теб папа не ти трябва, стига да не си католик. Така е по хартия. 2. Според мен от векове насам папите не са нищо повече от ерудирани теолози, които се борят за политическа власт, но някъде откъм 15 век насам им се ядва да си постигнат целта. 3. Мюсюлманите страдат от масова психоза, това го казвам под въздействие на впечатленията си от скорошно пътруване в азиатската част на Турция. Ограниченията, които налага религията им, води до масови психически изкривявания. Поне за мен тия хора не са свет. Пример: 4 турци прекараха 2 нощи под терасата ми. Защо спаха там? - Защото могат да гледат момичета по къси панталонки и да си бият чикии, лежейки на ливадката срещу терасата. Това за мен не е нормално. Мхм. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:57 PM |