![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ахахахах, и аз правя това от време на врем, случва се много пъти. Всичко е въпрос на късмет, пресичал съм булеварди така, ама нищо не ми се е случило
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами..аз като цяло си пресичам с слушалките. Просто се оглеждам по-внимателно нали.. Единствено когато пресичам прелеза си ги свалям. Независимо, че да видя и чуя влака е много по-лесно нал.. Ма просто там внимавам... Психика:")
Пък иначе в движение много често слушам радио.. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Преди няколко месеца се напих и си заебах дискмена в едно такси, сега съм с тоя на жена ми, ама трябва да й го връщам, така че ше си взема некъф мп3-плеър и нема да си го свалям от ушите
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Без музика просто не излизам...това ми е мания...в транспорта слу6ам наи вече хард работи...а като ме хване някое по тъжно настроение преминавам към нещо по-лирично...абе луд за жръзване с три думи...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ако се сетя да го взема-добре.Лошо е когато го забравя-50 минути път слушаш как дрънчи автобуса,просто е кошмарно
![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Не излизам без плейърчето ми... даже наскоро му добавих още 1GB памет и сега е идеално дори за екскурзия. Даже по последна статистика слушам повече на него отколкото на компютъра/уредбата...
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
С музика много по-леко се върви... та даже в такт. И без нея мога, но по-добре с нея
![]() Дори като съм без плейър си тананикам, че по-лесно - инак трябва да се мисли ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не си свалям плейъра, когато стм навън. Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта
![]() ![]() Иначе нямам нещо конкретно за слушане, когато ходя по улица и когато ходя по булевард и когато се возя в трамвай.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Доста често слушам музика докато сам по улиците.Даже винаги когато сам на път.Сега на mp3-то сам си записал PANTERA
![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
Ами аз наскоро си купих Mp3... Когато съм сама си слушам...
нямам точно определена група за из улиците... Пускам си това което ми се слуша в момента, но много рядко ми се случва да ходя сама някъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Биз музика ни излизам...И не само слушам ами и пея което едва ли е красиво преживяване за околните, не че ми дреме особено- не се чувам....на музика и спя - ного хубаво се дремка на Obituary или Brujeria обаче насън стават фалове...Горд попилятел на 3 уолкмена и 2 дискмена. Явно съм талант - няма техника която да не съм в състояние да разкатая...
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ся правя експеримент на тема как тапичките да изкарат повече от месец и дано успея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ КУпи си хубави-A4Tech, Philps. Може и Sony, но не стават за метъл. Похарчи поне 20 лева за споменатите марки тапи и ще имаш тапи за няколко месеца поне.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
сега пробвам схемата с подсилване на жака, който винаги се преебава с една малка техничнаи незабележима клечка около 2-2,5 санта и от 3 седмици няма проблем с едни тапички hama дето се късат на 5-тия ден.
доколкто до сонитата .... НИКОГА ... преди година-две си зех едни за 25 кинта и са скъсаха за отрицателно време ... преди около 6 години същата хава ... само марката им оства на тея тапички |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Много често слушам музика навън.Обаче съм си с дискмен за да мога да си слушам каквото ми скимне.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е ти по колко време ходиш на някъде хаха
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Дори толкоз много ми се слуша, че съм избягвал да се срещна с познат на улицата, за да не трябва да си спирам пресента по средта ![]() ![]() Не е прилично да се криеш така от хората, но какво да се прави. ![]() И в градския транспорт е много по-добре, отколкото да слушаш по принуда чужди разговори. А музиката много успешно ми помага да игнорирам някои неща, които по принцип ме дразнят. Мисля, че единствено сред природата няма нужда да слушаш нещо, поне на мен ми харесва да възприемам гората, полето, нощта или където се намирам с всички сетива, без заместители и заглушители. И все пак, взависимост от мястото и настроението, може да се наложи да си пуснеш и някоя песен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Когато излизам из София, задължително вземам 2 неща със себе си - слънчеви очила и музика. Само така мога да се откъсна от това, което ме дразни, и да не слушам малоумни разговори в градския транспорт, клаксоните по кръстовищата, и да не виждам тъпи физиономии по тротоарите. Иначе рискувам да откача, наистина...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
A каот не виждаш тъпите физиономии, удряш ли се от време на време в някой стълб?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Внимавам (:
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
A4Tech - да добри са и засега съм доволна от тях
![]() хехе и аз най-често излизам с очилата и плеъра Иначе почти винаги съм с музика. Плейлиста се сменя когате ми скимне.. и с каквото ми скимне... Само пример - за месец 2-3 пъти и то все с коренно различни неща...Става интересно когато се вживея малко повече в текущата песен.. и я почна да си припявам или ме избие на "движения"... Весело е ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Ако са ми заредени батириите на дискмена го взимам винаги
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Горд попилятел на 3 уолкмена и 2 дискмена. Явно съм талант - няма техника която да не съм в състояние да разкатая... Мрач: 2 касетофона със CD player, поне един без, 2 уокмена, 2 mp3 player-а - това загина в ръцете ми. Сега съм с трети и съм много доволна, а касетофона дома е заменен от DVD LG 5.1, много готино, но ме принудиха да изключа буфера, защото (както и сама установих), цялата къща се тресе. Сега звучи като обикновено касетофонче, ама му свикнах. Нашите пак се дразнят, защото без буфер увеличавам звука повече ![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
буфера ![]() Тея буфери, дето се продават в комплект с двд плеър не са толкова мощни, за да тресат цяла къща. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
По улиците вече не защото нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши.Но последно време почвам по често да си пускам дискове на работа а и чакам включването на новото рок-радио ЗЕРОК.Някои ако знае кога стартира да ми напише ЛС магазина ще гърми от рок ха-
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
буфера ![]() Тея буфери, дето се продават в комплект с двд плеър не са толкова мощни, за да тресат цяла къща. Хехе, хаха, хохо... "буфер" ![]() Мда... тези, които са от готовите комплекти с DVD наистина не са мощни, но това не пречи да вдигат шум... Само дето няма да издържат дълго... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема. coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? А, забрави докато ебете можеше да го добавиш. Какво не те кефи да слушаш музика докато си навън бе пич? Ти май не си живял във времето когато нямаше интернет и mp3-ки и да имаш макар ималка възможност да чуеш нещо навън. Беше велико преживяване особено в компания на хеви метъли и носехме огромни касетофони, тежаха 100 кила, пиехме бири, обсъждахме какво ли не, а ти си недоволен, седиш си зад компютъра и обичаш да дразниш всички. Сега всеки може да има собствен mp3 плейър натъпкан колкото може да събере музика и като върви по улиците или пътува в тролея се кефи, че не чува простотиите на разни тъпунгери дето врещат от вечното си недоволство. Извинявай ако съм те обидил аз съм на 33 и съм от СОФИЯ и съм видял доста в тоя град и ми е писнало от недоволни хора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши Ама ти не беше ли на 30, да не искаш да кажеш, че има някаква пределна възраст за слушане на музика навън. Толкова много хора се разхождат със слушалки в ушите и на никой не му пука какво слушат или защо. Нито пък изглежда странно. Виждала съм и хора на по 40-50 години да си слушат и в крайна сметка защо не, щом им се иска. ^Слушате ли музика докато готвите? Не че нещо, ама на мен ми се случва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
слушаме и ние отскоро вече - редовно
![]() дргуго си е със SanDisk ![]() ![]() ако не си озвучаваш и скучните разкарвания в скучния град, няма да е лесно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Града хич не е скучен, стига да забележиш каквото трябва
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 11:40 AM |