![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Хей,
8 клас,2 клас,на две години,са ко dеаth-ска градина ли ще правим ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^ & ^^^^^^^ тъкмо ще кажете как се е слушало метъл през бай-тошево време
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^^Да, що нещо против ли имаш, в оная пред вас, на бира и семки след 22 часа
![]() ![]() ^За бай Тошово не знам, аз тогава не бях чак толкова голяма и не си играех с лоши батковци, дето слушат метъл ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
... Абе не може ли едно момиче да е прослушало качествена музика само, без разни гаджета да я зарибяват, само и само да имат общи теми за разговор.
![]() Това за пореден път доказва изключителната роля на мъжа във формирането на женските интереси. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Абе не може ли едно момиче да се пошегува, без разни мъже да мислят, че те са в основата на нещата
![]() Мъжете в живота ми никога не са играли роля за музикалните ми предпочитания ![]() Просто (даже не знам, защо го обяснявам), когато си на 14 години и по радиото пускат предимно руски романси, някой все пак трябва да ти покаже и друга музика за да я харесаш, нали ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Мене пък все жени ме зарибяват по разни групи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Абе не може ли едно момиче да се пошегува, без разни мъже да мислят, че те са в основата на нещата ![]() Абе не може ли едно момче да се пошегува, без момичето да се засяга на полова основа. ![]() Обаче не може да отречете, че т.н. момичета метълки, в метълски компании, го правят 90% заради момчетата метъли и 10% заради музиката. Обратното не е толкова ярко изразено в проценти, по простата причина, че "тежката" музика се води мъжка... Хубаво е човек да пише глупости в мързелив следобед. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене момичетата ме вдъхновяват да слушам тежка музика
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това няма общо, мене момичетата ме вдъхновяват да се събуждам всеки ден...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
^^ & ^^^^^^^ тъкмо ще кажете как се е слушало метъл през бай-тошево време ![]() През Бай Тошово време на метъла му викаха ,,западно влияние''.Разменяхме си разбити касетки 1на друг през по голямата част от времето се лееше алкохол. ![]() ![]() ![]() ![]() Работя в Парфюмерия Мари на колкозния пазар в Варна.Моите съграждани ако се нуждаят от парфюмчета и шампоанчета за дългите си коси да заповядат. Я кажи, имаш ли хубави балсами, ЗА МЪЖЕ? Защото с тези дамски балсами, ухая много приятно по принцип, но ще вземат да ме ощипят по задника някой ден. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Мен искаха да ме вкарват в ТВУ, заради метъла и ми намалиха поведението на "незадоволително". Върха беше като отказах да стана комсомолец. Тогава ме викаха и в милицията, да ме разпитват нали не съм народен враг.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
![]() ^^Да, що нещо против ли имаш, в оная пред вас, на бира и семки след 22 часа ![]() ![]() Нищо против нямам,ама вече стана хладно и сякаш повече ме влече механичката дето е до детската градина...... ![]() ![]() ![]() Дати е жив и здрав Самуил .И мноо по-здрави на мюфтията,а през седмицата ще се чуем за по биричка. -------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 12:45 AM |