![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Досега не видях теми за въпросните банди и реших да създам една за двете. Макар като звучене да не си приличат, имат и някои общи неща, основното от които е нечовешкият им принос към блек метъла като цяло. Другото е, че и двете банди бяха разформировани - Emperor през 2002-ра, а Immortal - тази година. Всъщност музикантите от въпросните групи направиха нещо, което малцина биха се осмелили да сторят - прекъснаха музикалния си път в момента на най-голям възход и когато имаха най-голямо признание. Поне за мен Sons Of Northern Darkness и Prometheus: The Discipline Of Fire And Demise са не само най-силните албуми за двете банди съответно, но и две от най-образцовите творби в блека въобще. Макар Immortal докрай да останаха верни на олдскуул корените си, а Emperor от самото начало да бяха експериментална група, ги свързва един и същ очевиден стремеж към развитие. Както бе казал преди време човекът-Therion Cristoffer Johnsson: "Ще спра да правя музика, когато разбера, че не мога да надмина направеното от мен до момента." Мисля, че това се отнася с пълна сила и за нашите герои. Поклон!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Абе, както съм споменавал вече, барабаниста на Emperor в момента лудее (буквално) в състава на Zyklon (
![]() ![]() ![]() ![]() Иначе наистина е тъжно, айде Emperor ги бях слушал твърде малко, но Immortal тъкмо ги бях чул и ми бяха харесали ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да за съжаление наистина така става с по-хубавите неща.Тези групи наистина имат голям принос към Black Metala и може би без тях тази музика нямаше да е същата.Така че дълбок поклон!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Kultovi grupi... niamam dumi prosto... Osobeno za Immortal-tolkova se nadiavah da doidat v Bulgaria, che kato razbrah novinata napravo poludqh... Za men nai-dobrite im albumi sa: At The Hearts Of Winter i Sons Of Northern Darkness-kultovi albumi... Za Emperor ne moga da komentiram koi znae kolko-imam 15-tina tehni pesni i tova... uvajavam gi zaradi prinosa kym scenata, tova e... POKLON!
![]() { sorry za cyrillic-ata, na zala sym... utre idva kabelnia net } { 7 i 30 sutrinta e... dano da razberete neshtO } -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Емперър...Каквото и да се каже за тях ще е малко.A Decade of Emperial Wrath се надигна от Норвегия.Ако не бяха тези мом4ета въобще не искам да мисля как щях да живея.Десет години колиха,би4еха и не оставаха нищо зад тях.За приноса им към сцената - 4уйте "In the Nightside Eclipse"(
![]() ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 10-October 03 Потребител N: 304 ![]() |
Всичко хубаво си има и край!Според мен и на истинският black metal старият
добър и убийствен black май му идва времето да загине което е отчайващо. А за Immortal i Emperor просто един поклон до земята!!!Някои неща няма да бъдат забравени никога.Яд ме е че никога няма да ги видим наживо. Но оставиха велика музика!!!Да ги помним с нея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има прекалено много рапиране в музиката им. Не ми харесват. Рапа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ai stiga gluposti... hahahaha
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
![]() за Immortal няма да говоря.. защо не сам слушал достатъчно .... гледал сам само 1 клип ... и много сажелявам че не сам ги слушал навреме ..... сега е късно.................. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(blood_freak @ Nov 5 2003, 12:48 PM) и много сажелявам че не сам ги слушал навреме ..... сега е късно.................. Защо да е късно?! И аз не ги слушам от 10 години... просто идеята е да си вземеш албумите им подред, за да проследиш развитието и разнообразието (въпреки, че то не е голямо) между тях... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Разнообразието съвсем не е малко, просто не е уловимо от първото преслушване. Развитието от Blizzard Beasts до Sons Of Northern Darkness е повече от сериозно...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен съм, че разнообразие има... но според мен не е достатъчно... и въпреки това- Immortal са любимата ми група...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Kultovi bandi! Mnogo bih se nakefil ako se suberat pak...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
ми аз ще си ги потърся албумите на Имортал ... ама откаде...
ако някои има записвачка .. и може да ми ги метне под формата на ем пе троики .... и да ми ги прати по пощатата .. а аз ще му изпратя някакви пари за услугата ще сам много доволен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 273 ![]() |
Immortal- Pure Holocaust , Battles in the North
Emperor- In the Nightside Eclipse иначе no comments, май всички са единодушни за тея две групи -------------------- In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 6-December 13 Потребител N: 4416 ![]() |
И двете банди са зверски, е разбира се Immortal са ми тотални любимци.
Соловите неща на Ihsahn са нечовешки! http://www.youtube.com/watch?v=Wj4-I06qaxI |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:49 AM |