![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите ![]() е, точно заради това, трябва да се гласува, защото после никой няма да ни е виновен, че гореизброените определят какво да става в България Бях ироничен метални братко ![]() Цитат ряпър Според мен това е човек, който яде ряпи ахах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ти ..... как може въобще да ги слагаш един до друг в един пост?????????////. дмжкльцнбйбднсць
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Радвам се само на изборите защото ще почиваме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Аз се радвам по същата причина, защото в понеделник имам 12 часа в училище.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^В профилирана паралелка(Изобразително изкуство) съм.Този ден имам 7 часа изобразително.Ама миналият път имахме 14 часа.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
14 часа да рисуваш свастики сигурно писва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
14 часа да рисуваш свастики сигурно писва. От време на време драскам и 14 и 88 или някой други антични знаци ![]() ![]() Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф... Ами че как иначе?! ![]() ![]() Неслучайно прякора ми е Фюрера, ей! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Бас ловя, че като пораснеш ще гласуваш за Болен Лидеров
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ!
![]() ![]() Ако трябва сега да гласувам - или няма да го направя, или ще отида и ще пусна невалидна бюлетина! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ... Рисунките му всъщност не са лоши, но пък не твърдя че разбирам от рисуване. Мисля че основно природни пейзажи е рисувал, така че какво лошо. Плюс това негов е дизайна на една от най-известните коли в света - Костенурката Фолксваген. Според мен Пикасовите работи са като автомобилни катастрофи на секви марки коли ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Той в миналото много е хвалел комунизма Не беше ли главен редактор на вестник "Демокрация" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ... Рисунките му всъщност не са лоши, но пък не твърдя че разбирам от рисуване. Мисля че основно природни пейзажи е рисувал, така че какво лошо. Плюс това негов е дизайна на една от най-известните коли в света - Костенурката Фолксваген. Освен природа е рисувал и сгради, но те всичките са пейзажи.А сред най-добрите му идеи. които не са много известни, са "народният автомобил" и аутобанът. Той в миналото много е хвалел комунизма Не беше ли главен редактор на вестник "Демокрация"Именно! А "Комунизмът е най-добрият фашизъм" е негов бисер. ![]() И се извинявам на модераторите ако съм нарушил някое правило! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 3-September 06 Град: Pyce Потребител N: 1546 ![]() |
Аз лично ще гласувам за Волен. Не че е направил нещо, не че прави нещо, не че ще направи нещо, а просто ще му гледаме сеира, защото той друго и не може да направи.
-------------------- Pyjamka is a sex goddess!
Оставих: Детството в миналото! Младостта в университета! Старостта в бъдещето! Живота в мечтите! Водката в хладилника! Е, КЪДЕ СЪМ АЗ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Дай боже по-малко хора да гласуват, като тебе
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^^Днес нали за това си говорихме. Казах ти, че е глупаво да гласуваш за него! Държавата ни може да е корумпирана, измамна и да не заслужава уважението ти, но поне има собствена чест, достойнство и суверенитет, които ще бъдат тотално заличени, ако този палячо заеме президентския пост.
P.S. И го разкарай това чучело най-сетне. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз лично ще гласувам за Волен. Не че е направил нещо, не че прави нещо, не че ще направи нещо, а просто ще му гледаме сеира, защото той друго и не може да направи. Междувременно докато му гледаме сеира ще се върнем 100 години назад и ни евросъюзи ни нищо хубаво не ни очаква. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Много забавно, ама Дарт Вейдър и IYI?
![]() ![]() ![]() ^Е то не че ЕС е добро нещо! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^Викаш всеки може да е президент ?
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
БНС са тъпаци
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ахам!
![]() ![]() ^Това го приемам като лична обида! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Отворих сайта... да видя какво се е променило след последната ми визита (преди година сигурно).
Иии... попадам на това. Alt+F4, директно. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Миро нищо лично.Просто си изказвам мнението.Нали преди време за тях политика беше мръсна дума.После се опитаха да подкрепят едно подобие на партия.Са пак бойкотират изборите.Пък съм им виждал колите паркирани пред някво сборно пунктче на СДС,което просро не знам как да го тълкувам.Не съм навътре в тия неща обаче ми стана мноо интересно.
Обаче на последък любимата ми тяхна проява е надписа на всяка втора стена Обичам BG.Защо БГ е на латински не знам.Просто е някво мноо хитро.Пък дори и тва драскане на ляво и на дясно е достатъчно малоумно.Нали за некъв ред се борят пък усвинват навсякъде. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Вече има политическо движение "Гвардия", което е към БНС.За Волен много сбъркаха, като не се разровиха из архивите първо.Това че някой е написал "обичам БГ" не означава непременно че е от БНС.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е само те слагат IYI на всяка дума
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
За Волен много сбъркаха, като не се разровиха из архивите първо. Ти това вярваш ли го? БНС да не са набор 1990+? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Айде бе, с БНС съм си имал вземане-даване покрай работата ми - едни приятни момчета с бръснати глави са...
Чиста беше работата само на Движение "Гергьовден" ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:06 PM |