Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 22 2006, 11:39 AM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Явно модата да се отписва всичко дето е на Microsoft няма да отмине скоро.
IE7 се наканих най-сетне да си го сложа и засега впечатленита ми са изцяло положителни. -------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 22 2006, 12:02 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
абее верно си е че има някаква такава мода, ама въобще не бих казал че моите съображения са свързани с това
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Oct 22 2006, 02:08 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
Гравити ко
вчера попаднах на концерта им в петното и утре ще си купувам цеде-то ако още го има |
|
|
|
Oct 22 2006, 08:23 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
За пореден път разбрах, че от мен никаква домакиня няма да излезе. Преди около месец се опитах да опека един ябълков пай. С помощта на мама долу-горе стана. Само нямахме бакпулвер и не се надигна. Днес обаче реших да се помъча да преборя пая и да го направя хубав. Всичко си беше о'кей, само дето бях сама вкъщи и, когато се стигна до печенето, стана тя една... Пекох го, сума ти и време стоя, отгоре загоря, а отвътре ми се струваше все, че е сурово. Реших да не го мъча повече и го оставих да изстива. Баба се върна вкъщи, видя, че съм се мъчила да правя сладкиш, и каза: "Хайде сега да видим какво си свършила!". И какво - сурово отвътре.
Прочие, баба го опече още веднъж и в момента то прилича на каша от тесто и плънка, но за сметка на това е вкусно. Поне на първи хапки казано.... Колко от момичетата тук до 19 год. могат да готвят? Ама истинско готвене. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 22 2006, 08:29 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
А как ви се струва новият Interten Explorer 7? Аз веднъж се престраших да пусна IE вместо FireFox-а и ми заби компа... а тъкмо бях направила рекорд за ъптайм Ами пази се от вируси малко. Само аз ли нямам никакви проблеми с тъпия браузър? -------------------- |
|
|
|
Oct 22 2006, 08:30 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Не, не само ти.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Oct 22 2006, 08:31 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Ми и аз
-------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 22 2006, 08:37 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Цитат The world's second most used Web browser is set to unleash the final build of its new version on Tuesday. Firefox 2.0, from the not for profit open source Mozilla Foundation, will be available for download from the Firefox website at GetFirefox.com -------------------- |
|
|
|
Oct 22 2006, 08:58 PM
Коментар
|
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
|
|
|
|
Oct 22 2006, 10:22 PM
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 |
За пореден път разбрах, че от мен никаква домакиня няма да излезе. Преди около месец се опитах да опека един ябълков пай. С помощта на мама долу-горе стана. Само нямахме бакпулвер и не се надигна. Днес обаче реших да се помъча да преборя пая и да го направя хубав. Всичко си беше о'кей, само дето бях сама вкъщи и, когато се стигна до печенето, стана тя една... Пекох го, сума ти и време стоя, отгоре загоря, а отвътре ми се струваше все, че е сурово. Реших да не го мъча повече и го оставих да изстива. Баба се върна вкъщи, видя, че съм се мъчила да правя сладкиш, и каза: "Хайде сега да видим какво си свършила!". И какво - сурово отвътре. Прочие, баба го опече още веднъж и в момента то прилича на каша от тесто и плънка, но за сметка на това е вкусно. Поне на първи хапки казано.... Колко от момичетата тук до 19 год. могат да готвят? Ама истинско готвене. Ми аз съм на 19 и готвя от 4-5 години някъде А последните две години вкъщи само аз готвя, след като майка ми разбра, че й е по-добре така -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
|
Oct 22 2006, 10:36 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
Яде ми се бял Boss.
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Oct 22 2006, 10:46 PM
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 |
Има денонощни магазини
-------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
|
Oct 22 2006, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
За живеещите в крайни столични квартали, като Дружба 2 им трябва доста да повървят, докато стигнат до денонощен магазин
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 22 2006, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
А живеещите в Козлодуй изчакват следващия ден
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Oct 22 2006, 10:53 PM
Коментар
|
|
|
ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 |
Ми аз съм на 19 и готвя от 4-5 години някъде А последните две години вкъщи само аз готвя, след като майка ми разбра, че й е по-добре така Най-големият ми проблем е, че не разбирам на печката. Над ключовете няма означение кой за къде е, нито знам колко време трябва на фурната, за да загрее, нито зная колко време трябва да пека. Май няма да е лошо обаче, ако си взема една книжка за рецепти в микровълнова. Защото на нея й разбирам малко повече (то там трябва да си малоумен, за да не се справиш) и със сигурност ще ми е по-лесно да изпека някой сладкиш или друга гозбичка. Ммммм, часът е едва 23:53, а аз искам вече закуската, която ми се полага за утре. *облизваща се муцунка* -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 22 2006, 11:03 PM
Коментар
|
|
В микровълновата не може да правиш сладкиши, освен ако няма...ъм... вятър май се викаше. Защото на микровълни ще стане на камък /знам от опит
А на фурните първите два ключа са за котлоните, ако има такива и другите два за горния и долния реотан /в стандартния случай/. Може да идваш на уроци при мен -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
|
Oct 22 2006, 11:14 PM
Коментар
|
|
|
Аз уж запомних кои са за фурната (понеже има 3 котлона и освен фурна също и нещо като първобитна микровълнова, която не работи естествено), но не е ясно дали следващия път, като реша да готвя нещо, ще ги помня пак. Иначе като каза твърд като камък сладкиш, сега се сетих, че една приятелка беше правила микровълнов кекс и наистина бе стоманен.
Не може ли да ядем само вафли и шоколади от магазина?! И на мен ми се яде бял Boss. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
|
Oct 23 2006, 12:12 AM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Те са пълни с отрови! хаххаха Тъжно е това.
|
|
|
|
Oct 23 2006, 01:10 AM
Коментар
|
|
На мен пък ми се яде шоколадов Бос
И ме е яд, че Шумахер спука гума... -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
|
Oct 23 2006, 05:07 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
издуха лиу го гнусния шваба ... майчицата му говежда ....
обичам велико търново ... взе дами става навик да идвам тука на всеки две седмици без абсолютно никаква причина.. чудя се какво правя тук при положение че днес можехме да вилнеем из голямото село с кретените от трибуна изток ... |
|
|
|
Oct 23 2006, 08:11 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Бе Шумахер си е пич
-------------------- |
|
|
|
Oct 23 2006, 10:03 AM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Евга сладоледите има ли ги още? Спомням си че бяха нашумели, като бях в пети клас.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 23 2006, 10:06 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Че има ги как иначе, само са малко фризерите. Иначе Статусите на Евга омитат пода с Босовете, че и са на една цена вече горе-долу
-------------------- |
|
|
|
Oct 23 2006, 08:17 PM
Коментар
|
|
-------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 23 2006, 09:25 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Oct 24 2006, 05:15 PM
Коментар
|
|
|
|
|
Oct 24 2006, 08:35 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Идиотозавъре напълни ги тия чашки с водка и стой да ме снимаш
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Oct 25 2006, 07:53 PM
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 |
защо този месец толко се лендзи...а сетих се...
-------------------- |
|
|
|
Oct 25 2006, 07:54 PM
Коментар
|
|
Тея дни нещо яко пауър метъл вълна ме тресе хахахаах
-------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 02:10 AM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
What do I think about Legacy of Kings by Hammerfall? I'll tell you what I think...
The sound of the elephant man attempting to whistle KPMG's corporate anthem (look it up, it's fab) that track two, Legacy Of Kings so accurately reproduces is relieved only by the fact there are no pictures to go with it. Hammerfall sound like my guitar gently weeping (pus that is) throughout the apocalyptic mess that is Let The Hammer Fall. The CD age is a boon to music reviewers - the skip track function was designed specifically to alleviate the sound of At The End Of The Rainbow. For fuck's sake, who decided that something not too dissimilar to something that has been banned under the Geneva Convention, but is still used by the US to break down interrogation subjects should grace the world's musical heritage? Plonk track 7, Back To Back on your CD player and tell me Hammerfall should be allowed to live. Go on. I dare you. To be honest, it's been a long time since I've heard an album quite this bad. I do this for a living, and you won't believe the shit you get sent as the 'Next Big Thing'. Take track eight, Stronger Than All for example - if I'd wanted a recording of my grandfather trying to fart through a tuba I'd have asked for it. Take it away and put it out of its misery. Please. Luckily my PC at work has no sound card. I've been happily playing track nine, Warriors Of Faith all afternoon with no ill effects to myself. In fact, I wish Hammerfall had never been born. http://www.chthonicionic.net/bile/default.asp -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 11:45 PM |