![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 24-September 06 Град: u nas Потребител N: 1589 ![]() |
какво мислите эа теэи маняци много ме кефят някак си просто са THE BEST
![]() -------------------- LIFE AFTER DEAD
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
кефи ме как се казват любимите ти групи , брато!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
WTF?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Ами за мен една от най-добрите американски групи и най добрата такава с блек мотиви
![]() Ще ми се да чуя нещо ново... дано се съберат пак, ако не са се събрали...проекта с Proscriptor -Melechesh е доста добър -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
кефи ме как се казват любимите ти групи , брато! WTF? Бандата всъщност е доста добра. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Класика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Не съм запозната много с групата и творчеството й. Преди 2 години някъде за пръв път попаднах на тяхното ЕР-и The Temples Of Offal от 92'. От него имам 2 песни, изобщо не знам дали има и още. Не ми допаднаха тогава, но по необясними причини съм запазила въпросните песни Disembodied и Immortal Sorcery на компа си.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не съм ги слушал. Може ли някой да даде линк към някоя хубава песен или нещо такова?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Торент за последният им албум Mythological Occult Metal (2005)
Малко песни, лесни за сваляне: Absu - Deathcrush Absu - Highland Tyrant Attack Absu - ...Of Celtic Fire We Are Born including Terminu Absu - Transylvania -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ От това, което чух мога да кажа, че наистина са доста добри, но нещо не има харесвам вокалите. Иначе имат убийствени рифове
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не очаквах чак такъв нов албум. Страшно силна тава, отбелязват завръщането си по безкомпромисен начин. Има още какво да се иска де, Proscriptor си държи на буйстващата странност, която мъъъничко ме отблъсква в последните им неща, но този път доста по-целенасочено композиране. Доволен съм, ще се върти доста.
Малко по-малко траш и повечко епичност от "Tara", което още не мога да преценя дали е за добро или лошо, но ще видим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Новият албум ме радва, но не колкото по-старите, определено. Звучат някак по-различно, не знам... не, че е лошо де, харесва ми тавата, както отбелязах.
Barathrum V.I.T.R.I.O.L.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Новият албум, за мен, е по-слаб. Tara помиташе, докато в новия само 2-3 са ударните песни.
Но групата е опустошителна. ...And Shineth Unto The Cold Cometh... ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Великани!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 12:51 AM |