Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 27 2006, 05:19 AM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Обаче като цяло си е вярно. Много ми е тъп албума. А "At The End Of The Rainbow" никога не съм я слушал докрай.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Oct 27 2006, 07:41 AM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Точно пък това е може би най-смисленият албум на HammerFall. Когато ти запишеш втори албум от такава класа, ми се обади, Киро.
А "ревюто" ми напомня на едни недоклатени драсканици за "Once" на Nightwish. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Oct 27 2006, 08:26 AM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Точно пък това е може би най-смисленият албум на HammerFall. +1
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Oct 27 2006, 10:05 AM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
http://www.youtube.com/watch?v=bPXF-iZh488
|
|
|
|
Oct 27 2006, 03:13 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
I've tried to wipe Manowar's Warriors of the World from my mind, but, for you, here's what I can remember...
Like the sort of thing that fills the floor at my local hospital's 'mentally challenged' disco nite, Call To Arms is only really listenable after carefully inserting your fists into your ears. Don't worry about getting them out again - there's more on this album you'll want to not hear too. The Fight For freedom sounds like the slow ticking noise of your concrete boots setting after stupidly refusing to do business with that nice Italian family firm. Track five, Swords In The Wind is so so. So, so, so fucking awful, that is. Like the Salvation Army's favourite marching tunes, track 10, House Of Death fails to engage me at all. It left me cold, shaking and gently drooling on the floor. Thank god the office cleaner found me in time. Why I bothered with the rest of Fight Until We Die after listening to the first twelve seconds of my father trying to fart through a tuba I don't know. In fact, I'm unable to understand how people can pay money to be tortured in this way. -------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 03:17 PM
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 |
Get a life!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
|
Oct 27 2006, 04:18 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
А "ревюто" ми напомня на едни недоклатени драсканици за "Once" на Nightwish. What do I think about Nightwish's Once? I'll tell you what I think... You've probably guessed that I don't like Nightwish very much. It's due to being assaulted by things like the slow drip, drip, dripping of that tap you forgot to turn off in the bathroom before going to bed, or Dark Chest Of Wonders as it is known on the back of CD. Wish I Had An Angel is so so. So, so, so fucking awful, that is. Nightwish will strike fear into your heart with possibly the worst song on a bad album, the appalling The Siren. It sounds like 'Grandma we love you' played backwards through a crow's rectum. Dead Gardens reminds me of what rancid butter smells like. I wish it wouldn't. Track eight, Romanticide or my dentist's favourite drill bits being plunged into the living tooth-pulp over and over again while he hums my grandfather's idea of a toe-tapping tune gently to himself? You decide, I'm not playing it again. The sound of the birdie song is nothing compared to the dire track ten, Kuolema Tekee Taiteilijan. In fact, I despise every second of Nightwish's creation. -------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 04:48 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
^Тоя пич некъв тру бе, мани бегай
-------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 07:17 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Hmm, you've got me there. I've never heard of "maika ti" ...
... but I'm sure it's like a retarded wasp defacating through a sieve into my ears. OWNED! -------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 07:21 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 |
Може ли да помоля за малко помощ?
Кажете ми вашето мнение - какво беше най-важното политическо събитие в Българя през последните 10 години? Тва ми е темата за едно есенце. Ще ми бъде от помощ. Благодаря! |
|
|
|
Oct 27 2006, 07:22 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Свалянето на правителството на Виденов.
-------------------- |
|
|
|
Oct 27 2006, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Мне, отвоюването на връх Мусала от Царо
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
Oct 27 2006, 08:32 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
Май мнение набър 500.
Трябва да го отпразнувам сякаш, на някой да му се празнува? 'Щото на мен не. Всъщнбост празнуването може да бъде много неща и в някои от тях ми се празнува. Тралалала. Какви ги говоря? Всъщност цял ден се питам това. Ама даскалката ми по литератрура сее... усмихна!. Да, тя се усмихна. Помислих си,че сънувам, въпреки,че малко преувеличавах, уважвам я жената. И прибирането по тъмните улички на кваратала ти без музика можело да бъде доста... живо. Какви ли още бонуси ще намеря на това,че ме мързи да си купя батерия за плейъра? Поне мързел му викам,а баш какво е не знам. Та... мама ми направи баница. Яко. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 27 2006, 11:22 PM
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 |
Охооо има още много за да ме стигнеш
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 27 2006, 11:35 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 |
^^Ще празнуваме заедно с мойто 539то мнение
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
|
Oct 28 2006, 07:17 AM
Коментар
|
|
LOL!
-------------------- |
|
|
|
Oct 28 2006, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
е не
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Oct 28 2006, 08:01 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
"Град" Габрово е най-ужасното нещо създавано от човешка ръка.
|
|
|
|
Oct 28 2006, 08:23 PM
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 |
|
|
|
|
Oct 28 2006, 10:13 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
"Град" Габрово е най-ужасното нещо създавано от човешка ръка. Слушам ти доводите. p.s.: Revenant, стигнах те. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 08:59 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2006, 10:33 AM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
защо Габрово е отвратително ...
1) Тези квартали на 475364 километра един от друг .. помежду им гора 2) Трябваше ни туба бензин за да стигнем централната част, за да изпием едно кафе 3) Този град е един рушащ се призрак на величието на комунистическата индустрия... ако му направят малко рефреш няма да е зле .... Това селище мирише на старо и прогнило ... 4) Това е пенсионерско селище ... застаряващо и прогнило както и улиците му Габрово ... никога повече няма да стъпя там И се чудя на какво основание местните твърдят, че Габрово е нещо повече от Велико Търново, нещо което 99% от габровците, които познавам твърдят |
|
|
|
Oct 29 2006, 11:02 AM
Коментар
|
|
Мхехеххее,
Точно горите и кварталите на майната си аз страшно много ги харесвам. Но пък е интересно да чуеш чужда гледна точка. p.s.: А и повечето габровци,които познавам много повече харесват ВТ. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
^^ Ама си е друго, като споменеш комунизма.
-------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 08:14 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Има градове които са доста по зле. Ихтиман, Враца...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 29 2006, 08:28 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
alpha prime, падна ми с голям брой точки в очите. Толкова повърхностно и неадекватно мнение не съм очаквал.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Oct 29 2006, 08:34 PM
Коментар
|
|
пФФФФФФАХАХАХАХАХ!!!!!!1
Кво ви ебе кво мисли алфата за Габрово? Единия обиден, че наругават любимия му комунизъм, другия и той не знае за кво. -------------------- |
|
|
|
Oct 29 2006, 08:45 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Тъпите изказвния ме дразнят по принцип. А това че не възприемам комунизма като най-висша форма на злото (което задължително ме прави привъреженик на идеята) е съвсем друга тема.
-------------------- meh.
|
|
|
|
Oct 29 2006, 08:58 PM
Коментар
|
|
Всъщност комунизмът сам по себе си не е голямото зло .. но липсата на освежаване след него и разрухата, която остава след като изграденото не се поддържа е голямата мизерия .... Това имах предвид
|
|
|
|
Oct 29 2006, 09:16 PM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 |
Не знам кво не му харесваш на габрово
За мене си става, даже ми харесва! -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 7th November 2025 - 08:29 PM |